Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τον UC BROWSER.

Με το που θα μπει έχει ένα πύραυλο στα δεξιά για την ταχύτητα.

Το πατάς να ενεργοποιηθεί.

Μετά κάτω δεξιά έχει ένα βελάκι που πάει προς τα κάτω.

Αυτό είναι για την λήψη.

Screenshot_20220325-190307__01.jpg.93de777bde61be463be2c68fc9da232d.jpg

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 2
Δημοσ.

Οκ με τον ucbrowser τον εγκατεστησα αλλα δε μου παιζει τις ταινιες error μου βγαζει.

Οκ με τον ucbrowser τον εγκατεστησα αλλα δε μου παιζει τις 

Ταινιες, μου βγαζει  error

Δημοσ.

Οχι ενω μπαινω στην ερτφλιξ δε μου παιζει καμμια,ταινια ...an unexpected error..μου βγαζει κ δε τη παιζει καθολου.

Δημοσ.

Ναι το ειδα κ καταλαβα οτι απο κινητο το κατεβαζεις ετσι? Στο κινητο τα βρηκα ολα οπως μου τα εξηγησες , στο λαπτοπ ομως δε γινεται.Οκ δε πειραζει θα το κανω απο το κινητο  απλα δε μπορω να τη περασω μετα απο το κινητο στο λαπτοπ.

Δημοσ.

Ναι από το κινητό.

Για λάπτοπ δεν ανέφερες.

Αφού το κατεβάσεις στο κινητό πάρε το καλώδιο του κινητού και σύνδεσε το στο λάπτοπ και κάνε μεταφορά.

Δημοσ.

Ναι αυτο κανω τωρα (μονο που αργει φρικτα).Σε υπερευχαριστω.Με βοηθησες παρα πολυ!!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, elzo είπε

Ναι αυτο κανω τωρα (μονο που αργει φρικτα).Σε υπερευχαριστω.Με βοηθησες παρα πολυ!!

Δυστυχώς δεν μπορεί να πάει πιο γρήγορα.

Είναι και ανάλογα και με τις ταχύτητες,πόσο μεγάλο είναι το αρχείο και ανάλογα το site .

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δυστυχώς δεν μπορεί να πάει πιο γρήγορα.

Είναι και ανάλογα και με τις ταχύτητες,πόσο μεγάλο είναι το αρχείο και ανάλογα το site .

Μου τη κατεβασε σε 1800 κομματια.

Αναρωτιεμαι ομως γτ ο ucbrowser για pc δε λειτουργει οπως το κινητο? Αυτο θα ελυνε ολα τα προβληματα.

Οταν πατω για τη ταινια μου βγαζει unexpected error code Oe99cOba70174239bb89c2044d852ebe

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω.

Στο λάπτοπ έχω τον Opera.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Οταν πατω για τη ταινια μου βγαζει unexpected error code Oe99cOba70174239bb89c2044d852ebe

Σε ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elzo είπε

Σε ευχαριστω πολυ.

Σε ευχαριστω πολυ.

Δυστυχως δε μεταφερεται η ταινια απο κονητο σε λαπτοπ.Μηπως ξερεις καποιον αναλογο browser   σαν τον uc για λαπτοπ που ισως να ανπιγει τις ταινιες της ερτ?

Δημοσ.
Στις 25/3/2022 στις 7:05 ΜΜ, GATE123 είπε

Με τον UC BROWSER.

Με το που θα μπει έχει ένα πύραυλο στα δεξιά για την ταχύτητα.

Το πατάς να ενεργοποιηθεί.

Μετά κάτω δεξιά έχει ένα βελάκι που πάει προς τα κάτω.

Αυτό είναι για την λήψη.

Screenshot_20220325-190307__01.jpg.93de777bde61be463be2c68fc9da232d.jpg

Yπάρχει κάτι αντίστοιχο για widows;

Επίσης με ποιο πρόγραμμα κάνεις εγγραφή σε android;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...