pintourikio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, Από Δευτέρα θα μιλήσω με την cosmote για να μου δώσει προσφορά για το καρτοσυμβόλαιο της. Θέλω να αλλάξω υπάρχον καρτοσυμβόλαιο wind που λήγει σε cosmote. Εσείς σε τι τιμές έχετε καταφέρει να το κλείσετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qwerty_2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δεν συμφέρει το COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο, αν δεν θέλεις επιδότηση συσκευής κάνε το cosmote neo που δίνει από 500' μέχρι 1000' και 10GB μέχρι 20GB χωρίς δέσμευση και στις ίδιες τιμές με το ΚαρτοΣυμβόλαιο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html?gclid=Cj0KCQjw8_qRBhCXARIsAE2AtRb3rAPtK545d1vy3Smb1OfoAAXFJOb6vCCIEbyC5J91Hkiaf7jqTbkaAuSNEALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Έχω το ΚαρτοΣυμβόλαιο Next στα 20,15 ευρώ, το οποίο, συγκρινόμενο με τα νέα προγράμματα και πακέτα των τελευταίων εβδομάδων, εννοείται ότι δεν συμφέρει καθόλου! Περιμένω να λήξει για να πάω σε κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα