Προς το περιεχόμενο

Divx σε DVD προβλημα ηχου

snifer69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και μια εβδοματα προσπαθω να μετετρεψω δυο ταινιες Divx σε DVD και δεν μπορω, ειναι ξεσυνχρονισμενος ο ηχος απο την εικονα για 1-2 δευτερολεπτα ενω ενα Χvid που δοκιμασα εγινε τελειο.

Εχω δοκιμασει ολλες τις μεθοδους που διαβασα με dvd2svcd, με virtuadub και μετα με tmpeng-main concept-cce με dvd moviefactory οτι μπορει να φανταστει ο νου σας αλλα τιποτα ενω το παιρνω τελειο με υποτιτλους απο virtuadub μολις το βαλω σε encoder το βγαζει ξεσυνχρονισμενο.

Το προβλημα αυτο παρατηρειται μονο σε Divx

Τhanks σε marios 1957 με βοηθεισαν πολυ οι οδηγιες του στο να μπω στο ψητο !!!

Δημοσ.

Μάλλον το κόβω με vbr ήχο.Ότι πιό γαμήσι στην (μετά) επεξεργασία.Για δοκίμασε με VD να βγάλεις τον ήχο(Full Prossesing) σε ένα μεγάλο Wav και μετά να το ξαναενώσεις.

Άμα βαριέσαι,έχει ΚΑΙ για τους τεμπέληδες (σαν εμένα π.χ.) λύση.Ακούει στο όνομα Avi2vcd,φωλιάζει και κλωσσάει εδώ:http://home.cogeco.ca/~avi2vcd/,τζάμπα είναι,εσύ θα χρησιμοποιήσεις ΜΟΝΟ το "decompress".Είναι(το decompress) μία αυτόνομη ενέργεια αποσυμπίεσης και ταυτόχρονα μίξης του avi με uncompressed ήχο.Θα το βρεις εκεί που θα ξεζιπάρεις το:http://home.cogeco.ca/~avi2vcd/dtel4/avi2vcd_ver1_4_2.zip ,,,(d/l).

Για κάνε μιά προσπάθεια και πες μας....

Δημοσ.

Το δοκιμασα και το avi2vcd και αποτελεσμα μια απο τα ιδια.Τι εγινε ακομα δεν ξεκινησα καλα καλα και επεσα στα βαθια και το παλεβω πανω απο μια βδομαδα εντατικα.Αμα δεν βαριεσαι και μπορεις να μου εξειγησης πως γινεται το παιχνιδι με το vd θα το προσπαθησω γιατι το μονο που ξερω να κανω με το vd ειναι να βαζω υποτιτλους.

Δημοσ.

Virtual Dub,File->Open,στην καρτέλα "Audio" τσεκάρεις Source Audio και Full Processing Mode,στην καρτέλλα "Video" τσεκάρεις Direct Steam Copy.Πας File,Save as avi και (path),σώζεις.Έχεις λοιπόν ένα avi με ασυμπίεστο ήχο.... :wink:

Δημοσ.

στην καρτελα "Audio" εχει τις εξεις εντολες

Conversion

Interleaving

Compression

Volume

No audio

AVI audio

Wav audio

Direct stream copy

Full processing mode

δεν εχει επιλογη Source Audio ετσι στον καταλογο Compression αφησα no compression και στο conversion no change παντου, το προχωρησα και τιποτε μια απο τα ιδια .

Εχω την εκδοση 1.4d λες να κατεβασω καμια αλλη ?

Δημοσ.

Τελικά,έκανες τπτ;

Ρε συ,μήπως η κάρτα ήχου σου ΔΕΝ υποστηρίζει τη δειγματοληψία που είναι κωδικοπιημένος ό ήχος;Έχω ακούσει ότι ορισμένες κάρτες έχουν ιδιοτροπίες σε σχέση με τα 44.1Khz η τα 48Khz.Δεν μου έχει τύχει βέββαια,αλλά έχει συζητηθεί...

Τελική λύση να προσθέσεις delay (αν είναι "ομοιογενής" η καθυστέρηση...),ψάξτο μόνος σου.

Δημοσ.
στην καρτελα "Audio" εχει τις εξεις εντολες

Conversion

Interleaving

Compression

Volume

No audio

AVI audio <--- afto!!

Wav audio

Direct stream copy

Full processing mode

δεν εχει επιλογη Source Audio ετσι στον καταλογο Compression αφησα no compression και στο conversion no change παντου' date=' το προχωρησα και τιποτε μια απο τα ιδια .

Εχω την εκδοση 1.4d λες να κατεβασω καμια αλλη ?[/quote']

Δημοσ.

Φιλε Μαριε το παιχνιδι στην καρτα πρεπει να παιζεται γιατι δεν εχω αξιωθει να βαλω λογο του οτι εχει ενσωματομενη το Motherboard και δεν ειχα πολλα παρε δωσε με τον ηχο.Η παω για καρτα και βλεπουμε η τα παραταω και βλεπω τα divx που με κουρασαν πολλυυυυ στο pc.

Oσο για το avi audio του vd thanks PeLLaRaS το εχω τσεκαρει και δεν γινεται τιποτα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

strouga2000, τελευταία "παίζει" στο forum ένα προγραμματάκι που λέγεται The FilmMachine, και κάνει εύκολα αυτό που θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...