Adrian Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειδικότητα μου.. Ηλικία 10-11 ετών αποφασίζω να βοηθάω τους οδηγούς τραμ στο έργο τους, στην αλλαγή γραμμής. Τότε σταμάταγε το τραμ και έπρεπε να κατέβει ο οδηγός με το μοχλό να αλλάξει την γραμμή.. Καταλήγω να κάνω κοπάνα μερικούς μήνες από το σχολείο αλλά έμαθα να οδηγώ και τραμ (Tatra T4). Μετά από κάποιο καιρό με άφηναν να το πάω και μόνος μου, με αυτούς απο πάνω εννοείτε.. Μέχρι που το έμαθαν οι γονείς μου και έφαγα το ξύλο της αρκούδας.. Οπότε πάει η σύντομη καριέρα μου.. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Adrian
dionisis1925 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, NickTG είπε Και ξεκάθαρα το 2022 δεν υπάρχει βύσμα στην Ελλάδα. Πες μας ότι και στα διυλιστήρια δεν έχει βύσμα. Υπάρχει βύσμα , δεν είπα το αντίθετο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως κάποτε, εξάλλου και στον ιδιωτικό τομέα παίζει το βύσμα. 1
NotAliki177 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 9 hours ago, dionisis1925 said: Υπάρχει βύσμα , δεν είπα το αντίθετο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως κάποτε, εξάλλου και στον ιδιωτικό τομέα παίζει το βύσμα. Είσαι σίγουρος; εγώ πιστεύω ότι λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Πλέον είναι πιο "πονηροί" και δεν το κάνουν τόσο εξόφθαλμα. Επίσης δεν ανοίγουν και θέσεις όπως παλιά. Οπότε λογικό να έχει ξεχαστεί όλο το θέμα των ρουσφετιών... ή να περνάνε πιο απαρατήρητα. 1
dionisis1925 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Είσαι σίγουρος; εγώ πιστεύω ότι λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Πλέον είναι πιο "πονηροί" και δεν το κάνουν τόσο εξόφθαλμα. Επίσης δεν ανοίγουν και θέσεις όπως παλιά. Οπότε λογικό να έχει ξεχαστεί όλο το θέμα των ρουσφετιών... ή να περνάνε πιο απαρατήρητα. Αφού μερικοί επιμένουν γιατί να τους χαλάσω εγώ το όνειρο ? Είναι κάποιοι που βλέπουν διαγωνισμός σε διάφορους φορείς , δεν έχουν μόρια και μετά τους φταίει το σύστημα, τέλος πάντων.
NotAliki177 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 3 hours ago, dionisis1925 said: Αφού μερικοί επιμένουν γιατί να τους χαλάσω εγώ το όνειρο ? Είναι κάποιοι που βλέπουν διαγωνισμός σε διάφορους φορείς , δεν έχουν μόρια και μετά τους φταίει το σύστημα, τέλος πάντων. Δεν ξέρω από αυτά αλλά αν έχεις τα προσόντα (τα μόρια δλδ?) δεν έχεις να φοβάσαι... απλά να είσαι καχύποπτος μην γίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που περιέγραψε το παιδί πιο πάνω.
dionisis1925 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Όποιος έχει μόρια και δεν την πατήσει με την υποβολή των δικαιολογητικών δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα