Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε φορά αναρωτιέμαι όταν βλέπω τους οδηγούς, αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει/μάθει τίποτα για το πώς καταλήγουν σε αυτήν την θέση. 

Επεξ/σία από katerina200
Δημοσ.

Αντίστοιχα οδηγοί μέτρο, ΗΣΑΠ, λεωφορεία κλπ.

Προκηρύξεις δε βλέπω να βγαίνουν. 

Ειδικά για τα μέσα σταθερής τροχιάς δε ξέρω τι αντικείμενα προσόντα χρειάζονται. Υπάρχει κάποια σχολή;

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, katerina200 είπε

Κάθε φορά αναρωτιέμαι όταν βλέπω τους οδηγούς, αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει/μάθει τίποτα για το πώς καταλήγουν σε αυτήν την θέση. 

νομιζω πρεπει να εισαι χειριστης απο οσο ξερω. το οποιο δεν ειναι ευκολο να γινεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2022 στις 1:31 ΜΜ, katerina200 είπε

Για τα τραίνα τουλάχιστον, σε εκπαιδεύει η κάθε εταιρεία. Υποθέτω κάτι αντίστοιχο και στα υπόλοιπα μέσα σταθερής τροχιάς.

Παίρνεις κανονικό δίπλωμα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως ατού αν θελήσεις να φύγεις στο εξωτερικό. (πόσο πιθανό είναι να υπάρξει αίτηση πχ στους DB ή OBB για μηχανοδηγός που να έχει ΗΔΗ δίπλωμα; )

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.
4 ώρες πριν, petran79 είπε

Για το μετρό πάντως θέλει γερό μέσο

Ναι, θυμαμαι καπου το 2008 που ειχε σκασει σκανδαλο για προσληψεις στο μετρο, οπου ειχαν παρει μια γυμναστρια για οδηγο με σημειωση "την ειδε ο προεδρος"

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Και κάποτε στην αστυνομία έμπαιναν με ένα τενεκέ λάδι κάπου στο 1980..

Έχουμε 2022.

Εχουν μειωθει οι μουφοπροσληψεις στο δημοσιο, αλλα δεν εχουν εξαληφθει τελειως

Δημοσ.
Στις 25/3/2022 στις 1:31 ΜΜ, katerina200 είπε

1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Έχουμε 2022.

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Εχουν μειωθει οι μουφοπροσληψεις στο δημοσιο, αλλα δεν εχουν εξαληφθει τελειως

Mονο με μεσο, παιδια χαμος γινεται ακομη, ριξτε μια ματια στους δημους, ολοι βαζουν τους συγγενεις τους.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, umbrella co. είπε

Mονο με μεσο, παιδια χαμος γινεται ακομη, ριξτε μια ματια στους δημους, ολοι βαζουν τους συγγενεις τους.

Δε νομιζω πως ειναι μονιμες αυτες οι θεσεις..

Εποχιακες ειναι, και ειναι ξεπλενικες θεσεις με βασικο μισθο.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δε νομιζω πως ειναι μονιμες αυτες οι θεσεις..

Εποχιακες ειναι, και ειναι ξεπλενικες θεσεις με βασικο μισθο.

Καλά γίνονται διάφορες λαμογιες όπως πχ φωτογραφική συνέντευξη .

Θυμάμαι η αδερφή μου που είναι συντηρήτηρια αρχαιοτήτων είχε βρει μια θέση που την είχε προκηρύξει ο δήμος και η εκκλησία, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.

Μόνο που οι πονηροί κάναν τη διακήρυξη της θέσης στα μουλωχτα, νομίζοντας πως κανείς δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι εκτός από τον ένα και μοναδικό υποψήφιο τους. Όμως επειδή η αδερφή μου είναι δραστήρια σε αυτά έκανε αίτηση και αναγκαστικά έπρεπε να την δεχτούν. Το τι πόλεμο τις κάναν δεν περιγράφεται. Ακόμα και ο παπάς υπεύθυνος της μίλησε απαξιωτικά για τα προσόντα της.

Τελικά σκαρφίστηκαν τρόπο και ακύρωσαν την προκήρυξη και την ξανακάναν για να προσλάβουν το δικό τους.

Η διαφορά είναι πως το δημοσιο μπορεί να απορροφήσει τέτοια άτομα γιατι και να μην ανταποκρίνεται κάποιο ατομο στις απαιτήσεις, το πάνε σε λιγότερο απαιτητική και νευραλγική θέση, έστω να φτιάχνει καφέ και στραβες φωτοτυπίες.

Υπήρχε πχ περίπτωση εκπαιδευτικου που είχε βαριά ψυχολογικά θέματα και για να την "ξεφορτωθούν" με αγυρτικο τρόπο,  την άφησαν να λείψει επίτηδες 60 μέρες χωρίς να την ειδοποιησουν και έτσι κίνησαν διαδικασία απόλυσης. Δεν ξέρω αν αυτή ή συγγενείς μετά το διεκδικήσαν δικαστικά.

Ο ιδιωτικός τομέας όμως απαιτεί έστω και κάποια ικανότητα γιατί και μέσο να έχεις,  θα σε ξεβράσει αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, dionisis1925 said:

Έχουμε 2022.

Και ξεκάθαρα το 2022 δεν υπάρχει βύσμα στην Ελλάδα. 

Πες μας ότι και στα διυλιστήρια δεν έχει βύσμα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...