Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι νέα οθόνη για το γραφείο, και ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω την Dell P2422H στα 259€, την οποία έχω και στη δουλειά και είναι πολύ βολική, μου βγάζει τώρα στο Πλαίσιο σε προσφορά την Dell Alienware AW2521HFA στα 239€. Η οθόνη χρησιμοποιείται καθαρά για δουλειά και κάποιες φορές τη συνδέω στη τηλεόραση για να δω κανένα ματς. Αν και δεν ασχολούμαι καθόλου με gaming ούτε με rgb κτλπ, πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά της?

Δημοσ.

Χωρίς να έχω εικόνα του τι παίζει στην αγορά, από τις 2 η alienware έχει ανώτερα χαρακτηριστικά και εννοείται είναι προτιμητέα.

Έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο όπως και τα περισσότερα hertz, καθώς μπορεί να κάνει την οθόνη πιο ξεκούραστη στο μάτι.

https://www.dell.com/en-us/work/shop/compare?ocs=210-bbcc,210-avlt

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/3/2022 στις 1:03 ΜΜ, Dimitris156 είπε

Χρειάζομαι νέα οθόνη για το γραφείο, και ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω την Dell P2422H στα 259€, την οποία έχω και στη δουλειά και είναι πολύ βολική, μου βγάζει τώρα στο Πλαίσιο σε προσφορά την Dell Alienware AW2521HFA στα 239€. Η οθόνη χρησιμοποιείται καθαρά για δουλειά και κάποιες φορές τη συνδέω στη τηλεόραση για να δω κανένα ματς. Αν και δεν ασχολούμαι καθόλου με gaming ούτε με rgb κτλπ, πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά της?

Πήρα δώρο στον γιο μου μια AW2521H, που μάλλον είναι ίδια με αυτή που σε ενδιαφέρει, αλλά στα 360Hz. Όμορφη οθόνη, απίστευτα τα 360Hz, πλάκα έχει το RGB, αλλά αν τα αφαιρέσεις αυτά, δεν μένει και τίποτα που να την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

Από τις καλύτερες λύσεις για gaming, αλλά όχι κάτι άλλο.

Και σε δουλειά γραφείου, τα περισσότερα Hz δεν την κάνουν πιο ξεκούραστη, αυτή είναι αντίληψη που έμεινε από τις CRT πριν 20 χρόνια. Ούτε ως τηλεόραση θα δεις καμία διαφορά. 

Δημοσ.

Στο κατάστημα που είδα τις οθόνες από κοντά αποφάσισα να πάω σε 27άρα. Μεταξύ της AW2720HFA και της P2722H λοιπόν διάλεξα την πρώτη. Η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες που έχει μου είναι άχρηστες, γιατί ο υπολογιστής μέχρι 60 Hz σηκώνει έτσι και αλλιώς, ωστόσο  εφόσον έχουν σχεδόν την ίδια τιμή είπα γιατί όχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitris156 είπε

Στο κατάστημα που είδα τις οθόνες από κοντά αποφάσισα να πάω σε 27άρα. Μεταξύ της AW2720HFA και της P2722H λοιπόν διάλεξα την πρώτη. Η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες που έχει μου είναι άχρηστες, γιατί ο υπολογιστής μέχρι 60 Hz σηκώνει έτσι και αλλιώς, ωστόσο  εφόσον έχουν σχεδόν την ίδια τιμή είπα γιατί όχι.

σηκωνει 60 hz, επειδη η οθονη που εχεις ειναι 60hz. Αν το συνδεσεις με display port στο pc σου, θα δει οτι υποστηριζει οσα hz ειναι και η οθονη σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...