Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, louislouka είπε Μπορείτε, να μου πείτε :πως να παραγγείλω το δορυφορικό;;STARLINK. Mενω στην κ. Θάλασσα. Ταλαιπωρουμαι πολύ. Έχω βάλει Νονά δορυφορικό... Μάπα. Το έκοψα... Ακόμη πληρώνω το πιάτο.. Με δόσεις. Μετά bigbloo. Δορυφορικό... Έτσι κι έτσι... Ξαφνηκα το διέκοψαν. Άλλαξε ο παροχος λέει... Τώρα έχω 20giga απο την Cosmote. 3-4 G ΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΚΌ ΣΉΜΑ. ΒΟΉΘΕΙΑ.. https://www.starlink.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στις 27/3/2022 στις 10:03 ΜΜ, louislouka είπε Μπορείτε, να μου πείτε :πως να παραγγείλω το δορυφορικό;;STARLINK. Mενω στην κ. Θάλασσα. Ταλαιπωρουμαι πολύ. Έχω βάλει Νονά δορυφορικό... Μάπα. Το έκοψα... Ακόμη πληρώνω το πιάτο.. Με δόσεις. Μετά bigbloo. Δορυφορικό... Έτσι κι έτσι... Ξαφνηκα το διέκοψαν. Άλλαξε ο παροχος λέει... Τώρα έχω 20giga απο την Cosmote. 3-4 G ΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΚΌ ΣΉΜΑ. ΒΟΉΘΕΙΑ.. Vodafone έχει καλό σήμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα