whoever81 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, vaskor είπε Ρε τι γίνεται ... Πριν κατι μηνες ολοι ειχαν ετοιμαστεί να προυπαντησουν το δορυφορικό ιντερνετ που θα τους απαλλασε απο τα δεσμα των κακων εκμεταλλευτων στην Ελλαδα. Πως νιωθετε πανω στο παγωτο; Ειστε ανετα; Τα 50 και τα 10 ευρώ αύξηση είναι το παγωτό; Είναι ήδη ακριβό οπότε κλάιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, nick_corobos είπε Ο μισθός ποτε θα αυξηθεί ανάλογα λόγο πληθωρισμού Αν αυξηθούν και οι μισθοί θα είναι το ίδιο και χειρότερα. Θα πάμε σε στασιμοπληθωρισμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, stefstefan είπε Καίνε φυσικό αέριο οι δορυφόροι η τι; Καίνε ηλιακή ενέργεια, λόγω πληθωρισμού αναγκαστικά ακριβαίνει και αυτή 😂 5 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Αν αυξηθούν και οι μισθοί θα είναι το ίδιο και χειρότερα. Θα πάμε σε στασιμοπληθωρισμο Ας αυξηθούν δυσανάλογα να έχουμε αποπληθωρισμό 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, nick_corobos είπε Ο μισθός ποτε θα αυξηθεί ανάλογα λόγο πληθωρισμού Σε λιγες μερες ειναι πρωταπριλια ξανα γραψε το σχολιο τοτε να πιασει και τοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Αναμενόμενο ήταν και δεν έχει να κάνει με το ότι ο Ρώσος μπήκε στην Ουκρανία και ανέβηκε σιτάρι και λάδι. Από το φθινόπωρο, με όσους οικονομολόγους είχα μιλήσει, όλοι μου λέγανε πως τους επόμενους μήνες θα δούμε αυξήσεις τουλάχιστον 20%-30% σχεδόν σε όλα. Ήταν ακόμα εποχή cov1d και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και στην Αμερική, τυπώνανε χρήμα και το μοιράζανε. Αυτό το χρήμα είναι αέρας, δεν στηρίζεται σε αύξηση πλούτου ή παραγωγής και αναγκαστικά θα μπει στις τιμές ως πληθωρισμός. Η Ρωσία απλά έκατσε πάνω στις στάχτες της πανδημίας. O Musk έχει αποδείξει ότι ξέρει πως να κρατάει μια επιχείρηση κερδοφόρα, οπότε δεν είναι απο αυτούς που θα περιμένει να δει το μείον στο ισολογισμό για να αλλάξει τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Εάν κάποια άλλη εταιρεία έκανε αυξήσεις αφού έχεις κάνει παραγγελία θα έπεφταν να την φανε. Φαντάζεστε μια οποιαδήποτε αυτοκίνητοβιομηχανία να άλλαζε τις τιμές μετά την παραγγελία το γλέντι θα της έριχνε ο απατεώνας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giodoul Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Επεσε εξω ο υλωνας στον υπολογισμό κόστους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sn4il Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, nick_corobos είπε Ο μισθός ποτε θα αυξηθεί ανάλογα λόγο πληθωρισμού Όταν σταματήσει να υφίσταται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cocomel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω εδω μεσα ειναι οτι ολα στον κοσμο τα συγκρίνουν με την Ελλάδα το ιντερνέτ αυτό είναι για τα αεροπλάνα ας πούμε για τα κρουαζιερόπλοια για τα βουνά για πολύ απομακρυσμένες περιοχές για ξενοδοχεία για απομακρυσμένες επιχειρήσεις ποιος ο λόγος να το έχει κάποιος στο σπίτι του έλεος τωρα αν εχει η Ελλάδα χαμηλούς μησθους αντε βγαλε ακρη μια ζωη ολοι σε αυτη την χωρα κλαινε και ειδικα οι αγροτες ολοι μα όλοι εχει ο αλλος ενα μαγαζι ξερεις οτι εχει δουλεια . τν ρωτας πως παει σου απαντάει άσε φιλέ τίποτα καταστροφή και ξερεις απο πισω οτι ολα είναι μαύρα οπότε το συμπέρασμα μην πιστεύεις ποτέ Έλληνα κλαψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2022 στις 10:47 ΠΜ, nick_corobos είπε Ο μισθός ποτε θα αυξηθεί ανάλογα λόγο πληθωρισμού Ποιος μισθός; Το χαρτζιλίκι θα εννοείς….. Πριν 40 χρόνια ένας μεσος μισθός συντηρούσε οικογένεια και αγορά σπιτιού με δάνειο. πριν 20 χρόνια ο μεσος μισθός επέτρεπε και αποταμίευση, είτε σε εργένη είτε σε οικογένεια αν δούλευαν και οι 2. Σημερα ο μεσος μισθός φτάνει οριακά μόνο για νοίκι, μισθούς και λογαριασμούς. και αναρωτιέμαι πως να φτιάξουν τα νέα παιδιά το μέλλον τους με 600 ευρώ όταν θες 1200 για να ζήσεις;;;; σ.σ. Το 2004 στην πληροφορική Δεν ήταν παρά πολύ σπάνιο να παίρνει κάποιος 2500€. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Dimitris_1981 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Cocomel είπε εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω εδω μεσα ειναι οτι ολα στον κοσμο τα συγκρίνουν με την Ελλάδα το ιντερνέτ αυτό είναι για τα αεροπλάνα ας πούμε για τα κρουαζιερόπλοια για τα βουνά για πολύ απομακρυσμένες περιοχές για ξενοδοχεία για απομακρυσμένες επιχειρήσεις ποιος ο λόγος να το έχει κάποιος στο σπίτι του έλεος τωρα αν εχει η Ελλάδα χαμηλούς μησθους αντε βγαλε ακρη μια ζωη ολοι σε αυτη την χωρα κλαινε και ειδικα οι αγροτες ολοι μα όλοι εχει ο αλλος ενα μαγαζι ξερεις οτι εχει δουλεια . τν ρωτας πως παει σου απαντάει άσε φιλέ τίποτα καταστροφή και ξερεις απο πισω οτι ολα είναι μαύρα οπότε το συμπέρασμα μην πιστεύεις ποτέ Έλληνα κλαψα Το ότι κάθε χρόνο λένε ότι σε σχέση με πέρσι η δουλειά είναι -30%... Αυτό το -30% το ακούω από το 1993... Εχουμε 2022 και ακόμα την ίδια καραμέλα... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Οι Έλληνες οικονομολόγοι το βρήκαν. Τότε ας μειώσουμε το μισθό να πέσει ο πληθωρισμός! Αυτή η Ελλάδα ότι να ναι. Στην Γερμανία έκαναν αύξηση 25%, σε πολλές Πολιτείες στην Αμερική παρόμοια αύξηση και γενικότερα στην Ευρώπη τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί. Στην Μπανανια νομίζω αυξήστε 2-3%! Δηλαδή κάπου στα 10 ευρω 😂. Πρέπει να καταλάβετε ότι ζείτε σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά, άρα το να προτιμάτε να περνάτε 600 ευρώ και να έχετε ενοίκιο 300 αντί να παίρνετε 2000 και να έχετε ενοίκιο 1000 είναι εντελώς λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 11:14 ΠΜ, alkpet είπε Λογικό, εδώ ανεβαίνει το ηλιέλαιο πλακα πλακα σημερα πρωτον βρηκα μονο μια συσκευασια δευτερον ειχε 50λεπτα λιγοτερο απο το το ελαιολαδο στο λιτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanenas1969 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 ηλιέλαιο - υλωνας.............τυχαίο δεν νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louislouka Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μπορείτε, να μου πείτε :πως να παραγγείλω το δορυφορικό;;STARLINK. Mενω στην κ. Θάλασσα. Ταλαιπωρουμαι πολύ. Έχω βάλει Νονά δορυφορικό... Μάπα. Το έκοψα... Ακόμη πληρώνω το πιάτο.. Με δόσεις. Μετά bigbloo. Δορυφορικό... Έτσι κι έτσι... Ξαφνηκα το διέκοψαν. Άλλαξε ο παροχος λέει... Τώρα έχω 20giga απο την Cosmote. 3-4 G ΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΚΌ ΣΉΜΑ. ΒΟΉΘΕΙΑ.. Μόλις τώρα, louislouka είπε Μπορείτε, να μου πείτε :πως να παραγγείλω το δορυφορικό;;STARLINK. Mενω στην κ. Θάλασσα. Ταλαιπωρουμαι πολύ. Έχω βάλει Νονά δορυφορικό... Μάπα. Το έκοψα... Ακόμη πληρώνω το πιάτο.. Με δόσεις. Μετά bigbloo. Δορυφορικό... Έτσι κι έτσι... Ξαφνηκα το διέκοψαν. Άλλαξε ο παροχος λέει... Τώρα έχω 20giga απο την Cosmote. 3-4 G ΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΚΌ ΣΉΜΑ. ΒΟΉΘΕΙΑ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα