dvlsakos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , είμασταν στην εν λόγω εταιρεία ( πρώην χορηγός του Ολυμπιακού επί Γκαλέτι ) είχαμε υπογράψει συμβόλαιο σταθερής / ίντερνετ και σε κάποια φάση αναγκάστηκαμε να φύγουμε από το σπίτι που είμασταν και να ψάξουμε άλλου. βρήκαμε στην ίδια περιοχή και ενω είχαμε μιλήσει με την εταιρεία και μας είχε πει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν υπάρχει πρόβλημα κάναμε αίτηση μετακομίσης. αφού μετακομίσαμε και εγκατασταθήκαμε μας είπαν ότι υπάρχει ενα πρόβλημα έλλειψης καλώδιων και πρέπει να το φτιάξει ο ΟΤΕ όπου μπορεί να κάνει μέχρι και 3 μήνες. εγώ πήγα και ρώτησα για νέα σύνδεση στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι όντως υπάρχει ένα θέμα αλλά μέχρι 1/4 θα έχετε συνδεθει. Και υπέγραψα αφού δεν γίνεται με ένα μωρό παιδί στο σπίτι να μην υπάρχει τηλεφώνο για 3μηνες. Μετά η προηγούμενη εταιρία μας ζητάει penalty πρόωρης διακοπής και ότι δεν ευθύνονται αυτοί που δεν μπορούν να έχουν γραμμή και κατά λέξη ότι ακόμα και στον από πάνω όροφο να πηγαίναμε δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν γραμμή. μου είπε ότι στο συμβόλαιο μετακομίσης που υπογράψατε γράφει μέσα ότι δεν φταίνε αυτοί αν δεν μπορεί να συνδεθεί στην νέα διεύθυνση αν υπάρχει θέμα. και σε ερώτηση γιατί δεν με ενημέρωσε η υπάλληλος όταν μου έλεγε ότι όλα ειναι καλά δεν γνώριζε γιατί.. τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από dvlsakos
takoulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Καλημέρα , είμασταν στην εν λόγω εταιρεία ( πρώην χορηγός του Ολυμπιακού επί Γκαλέτι ) είχαμε υπογράψει συμβόλαιο σταθερής / ίντερνετ και σε κάποια φάση αναγκάστηκαμε να φύγουμε από το σπίτι που είμασταν και να ψάξουμε άλλου. βρήκαμε στην ίδια περιοχή και ενω είχαμε μιλήσει με την εταιρεία και μας είχε πει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν υπάρχει πρόβλημα κάναμε αίτηση μετακομίσης. αφού μετακομίσαμε και εγκατασταθήκαμε μας είπαν ότι υπάρχει ενα πρόβλημα έλλειψης καλώδιων και πρέπει να το φτιάξει ο ΟΤΕ όπου μπορεί να κάνει μέχρι και 3 μήνες. εγώ πήγα και ρώτησα για νέα σύνδεση στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι όντως υπάρχει ένα θέμα αλλά μέχρι 1/4 θα έχετε συνδεθει. Και υπέγραψα αφού δεν γίνεται με ένα μωρό παιδί στο σπίτι να μην υπάρχει τηλεφώνο για 3μηνες. Μετά η προηγούμενη εταιρία μας ζητάει penalty πρόωρης διακοπής και ότι δεν ευθύνονται αυτοί που δεν μπορούν να έχουν γραμμή και κατά λέξη ότι ακόμα και στον από πάνω όροφο να πηγαίναμε δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν γραμμή. μου είπε ότι στο συμβόλαιο μετακομίσης που υπογράψατε γράφει μέσα ότι δεν φταίνε αυτοί αν δεν μπορεί να συνδεθεί στην νέα διεύθυνση αν υπάρχει θέμα. και σε ερώτηση γιατί δεν με ενημέρωσε η υπάλληλος όταν μου έλεγε ότι όλα ειναι καλά δεν γνώριζε γιατί.. τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Καλημέρα... Θα πρεπεις να δεις το συμβόλαιο τι γράφει.. Αν το αναφέρει δυσκολο το κόβω να μην σε χρεώσουν.. Έτσι γινεται..
3DJIN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 εχουν φαει προστιμα απο ευρωπαικη επιτροπη για αυτα τα πεναλτι,απλα δεν πληρωνεις.
di maria kun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 μπορεις να μην πληρωσεις και να αλλαξεις εταιρεια,το μονο θεμα που θα εχεις στο μελλον ειναι αυτο το πεναλτι θα μεινει στο ιστορικο στο ονομα σου και αν τυχει ποτε να ξαναπας εκει θα σου το ξαναθυμισουν
george1807 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, 3DJIN είπε εχουν φαει προστιμα απο ευρωπαικη επιτροπη για αυτα τα πεναλτι,απλα δεν πληρωνεις. Ενδιαφέρον, πηγή; Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε είναι ότι σε χρέωναν το ίδιο ποσό αν έφευγες τη δεύτερη μέρα και το ίδιο αν έφευγες μια μέρα νωρίτερα. Γι' αυτό πλεόν είναι κλιμακούμενα τα ποσά του πεναλτι και όσο περνάει ο καιρός μειώνονται.
takoulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, 3DJIN είπε εχουν φαει προστιμα απο ευρωπαικη επιτροπη για αυτα τα πεναλτι,απλα δεν πληρωνεις. Υπάρχει κάπου που υπάρχει αυτό;
Nabuko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε βρήκαμε στην ίδια περιοχή και ενω είχαμε μιλήσει με την εταιρεία και μας είχε πει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν υπάρχει πρόβλημα κάναμε αίτηση μετακομίσης. αφού μετακομίσαμε και εγκατασταθήκαμε μας είπαν ότι υπάρχει ενα πρόβλημα έλλειψης καλώδιων και πρέπει να το φτιάξει ο ΟΤΕ όπου μπορεί να κάνει μέχρι και 3 μήνες. Μεταφορά σύνδεσης 21. Τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω την υφιστάμενη σύνδεσή μου σε νέα οικοδομή; Απευθυνθείτε στην εταιρία σας και ζητήστε τη μεταφορά της σύνδεσης στη νέα διεύθυνση. Σημειώνεται ότι μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό σας, εφόσον η νέα διεύθυνση ανήκει στην ίδια γεωγραφική περιοχή με την προηγούμενη. Επισημαίνεται ότι για τη σύνδεση στη νέα διεύθυνση πρέπει να διαπιστωθεί, εάν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου και εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις σχετικά με τη σύνδεση κτισμάτων με δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών (παρ. 1 και 5, άρθρο 9 του Ν.1512/1985/ΦΕΚ 4/Α). Στην περίπτωση κτισμάτων για τα οποία απαιτείται οικοδομική άδεια, απαγορεύεται η σύνδεσή τους, εάν δεν προσκομιστεί αντίγραφο της άδειας επικυρωμένο από την αρχή που τη χορήγησε. Οι υπάλληλοι των εταιριών, που παραβαίνουν τον νόμο, φέρουν πειθαρχική και ποινική ευθύνη και επίσης, τιμωρούνται με φυλάκιση και χρηματική ποινή. Οδηγός Καταναλωτή ΕΕΤΤ
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Περαν του προστίμου έχεις ενα αλλο σοβαρο προβλημα, αυτο της ελλειψης δικτυου, μακαρι λοιπον 1/4 να σε συνδέσουν αλλιως δεν πρόκειται να βρεις λυση
StamTheMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, 3DJIN είπε εχουν φαει προστιμα απο ευρωπαικη επιτροπη για αυτα τα πεναλτι,απλα δεν πληρωνεις. Πρεπει να παραθετεις και πηγη οταν κανεις τετοιες δηλωσεις. 2
lector Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, dvlsakos είπε βρήκαμε στην ίδια περιοχή και ενω είχαμε μιλήσει με την εταιρεία και μας είχε πει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν υπάρχει πρόβλημα κάναμε αίτηση μετακομίσης Αυτο υπαρχει καπου γραπτως ή ηχογραφημενο; Αν υπαρχει ηχογραφηση, ζητα την, και οποτε σου "ξαναθυμισουν" τη ρητρα, θα τους "θυμισεις" κι εσυ οτι εκανες τη μεταφορα εχοντας στο νου σου οτι δε θα υπαρχει προβλημα, οπως σου ειπαν εκεινοι, οποτε δεν εχεις απολυτως καμια ευθυνη και καμια υποχρεωση να πληρωσεις, και ας τα βρουν με τον υπαλληλο που δε γνωριζε.
SB_1957 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, dvlsakos είπε Καλημέρα , είμασταν στην εν λόγω εταιρεία ( πρώην χορηγός του Ολυμπιακού επί Γκαλέτι ) είχαμε υπογράψει συμβόλαιο σταθερής / ίντερνετ και σε κάποια φάση αναγκάστηκαμε να φύγουμε από το σπίτι που είμασταν και να ψάξουμε άλλου. βρήκαμε στην ίδια περιοχή και ενω είχαμε μιλήσει με την εταιρεία και μας είχε πει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν υπάρχει πρόβλημα κάναμε αίτηση μετακομίσης. αφού μετακομίσαμε και εγκατασταθήκαμε μας είπαν ότι υπάρχει ενα πρόβλημα έλλειψης καλώδιων και πρέπει να το φτιάξει ο ΟΤΕ όπου μπορεί να κάνει μέχρι και 3 μήνες. εγώ πήγα και ρώτησα για νέα σύνδεση στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι όντως υπάρχει ένα θέμα αλλά μέχρι 1/4 θα έχετε συνδεθει. Και υπέγραψα αφού δεν γίνεται με ένα μωρό παιδί στο σπίτι να μην υπάρχει τηλεφώνο για 3μηνες. Μετά η προηγούμενη εταιρία μας ζητάει penalty πρόωρης διακοπής και ότι δεν ευθύνονται αυτοί που δεν μπορούν να έχουν γραμμή και κατά λέξη ότι ακόμα και στον από πάνω όροφο να πηγαίναμε δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν γραμμή. μου είπε ότι στο συμβόλαιο μετακομίσης που υπογράψατε γράφει μέσα ότι δεν φταίνε αυτοί αν δεν μπορεί να συνδεθεί στην νέα διεύθυνση αν υπάρχει θέμα. και σε ερώτηση γιατί δεν με ενημέρωσε η υπάλληλος όταν μου έλεγε ότι όλα ειναι καλά δεν γνώριζε γιατί.. τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Πρώτα περιμένεις να δεις αν όντως ο ΟΤΕ θα σε συνδέσει 1/4. Μετά ετοιμάζεις μια ωραία επιστολή όπου περιγράφεις αυτά ακριβώς που σου είπαν από την εταιρία και αν τυχόν θυμάσαι ημερομηνία και όνομα υπαλλήλου με τον οποίο μίλησες ακόμη καλύτερα. Αναφέρεις ότι ενώ η εταιρία σε έκανε μπαλάκι ότι φταίει ο ΟΤΕ, τελικά ο ΟΤΕ σε κάλυψε και ότι αναγκάστηκες να αλλάξεις εταιρία ακριβώς επειδή στη σημερινή εποχή είναι αδύνατον να είσαι χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ! Στέλνεις την επιστολή με email στον Συνήγορο του Καταναλωτή και κοινοποίηση στην τηλεφωνική εταιρία. Είχαμε παρόμοιο πρόβλημα και επί μήνες δεν έβγαινε άκρη και επέμεναν να πληρώσουμε το πρόστιμο -το έδωσαν και σε εισπρακτική εταιρία που άρχισε τα τηλέφωνα και τις απειλές! Στείλαμε επιστολή με το ιστορικό στον Συνήγορο του Καταναλωτή με κοινοποίηση στην εταιρία. Μετά από ένα μήνα περίπου μας ήρθε επιστολή από την τηλεφωνική εταιρία, την οποία είχαν στείλει και στον Συνήγορο του Καταναλωτή, όπου έλεγαν ότι αν και είχαν δίκιο που μας χρέωσαν πρόστιμο, όμως στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των συνδρομητών κ.λπ. κ.λπ. μας αφαιρούν το πέναλτυ!!!
dvlsakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, SB_1957 είπε Πρώτα περιμένεις να δεις αν όντως ο ΟΤΕ θα σε συνδέσει 1/4. Μετά ετοιμάζεις μια ωραία επιστολή όπου περιγράφεις αυτά ακριβώς που σου είπαν από την εταιρία και αν τυχόν θυμάσαι ημερομηνία και όνομα υπαλλήλου με τον οποίο μίλησες ακόμη καλύτερα. Αναφέρεις ότι ενώ η εταιρία σε έκανε μπαλάκι ότι φταίει ο ΟΤΕ, τελικά ο ΟΤΕ σε κάλυψε και ότι αναγκάστηκες να αλλάξεις εταιρία ακριβώς επειδή στη σημερινή εποχή είναι αδύνατον να είσαι χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ! Στέλνεις την επιστολή με email στον Συνήγορο του Καταναλωτή και κοινοποίηση στην τηλεφωνική εταιρία. Είχαμε παρόμοιο πρόβλημα και επί μήνες δεν έβγαινε άκρη και επέμεναν να πληρώσουμε το πρόστιμο -το έδωσαν και σε εισπρακτική εταιρία που άρχισε τα τηλέφωνα και τις απειλές! Στείλαμε επιστολή με το ιστορικό στον Συνήγορο του Καταναλωτή με κοινοποίηση στην εταιρία. Μετά από ένα μήνα περίπου μας ήρθε επιστολή από την τηλεφωνική εταιρία, την οποία είχαν στείλει και στον Συνήγορο του Καταναλωτή, όπου έλεγαν ότι αν και είχαν δίκιο που μας χρέωσαν πρόστιμο, όμως στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των συνδρομητών κ.λπ. κ.λπ. μας αφαιρούν το πέναλτυ!!! Ο ΟΤΕ θα σε συνδέσει πιστεύω γιατί αφού υπογράψαμε σαν πελάτης θα το τρέξουν και λίγο παραπάνω, αλλά ωραία ιδέα κάπως έτσι ίσως το κάνω. Δυστυχώς δεν ξέρω όνομα υπαλλήλου ούτε έχω ιστορικό που να μου λένε για το 3μηνο. Μόνο ηχογράφηση της κλήσης από τους ίδιους. Στις 25/3/2022 στις 10:54 ΠΜ, di maria kun είπε μπορεις να μην πληρωσεις και να αλλαξεις εταιρεια,το μονο θεμα που θα εχεις στο μελλον ειναι αυτο το πεναλτι θα μεινει στο ιστορικο στο ονομα σου και αν τυχει ποτε να ξαναπας εκει θα σου το ξαναθυμισουν Και αυτό γίνεται απλά είναι η συμπεριφορά το θέμα . Μου ζητάς να πληρώσω ένα πέναλτι για μια υπηρεσία όπου δεν μου την παρέχεις. 21 ώρες πριν, lector είπε Αυτο υπαρχει καπου γραπτως ή ηχογραφημενο; Αν υπαρχει ηχογραφηση, ζητα την, και οποτε σου "ξαναθυμισουν" τη ρητρα, θα τους "θυμισεις" κι εσυ οτι εκανες τη μεταφορα εχοντας στο νου σου οτι δε θα υπαρχει προβλημα, οπως σου ειπαν εκεινοι, οποτε δεν εχεις απολυτως καμια ευθυνη και καμια υποχρεωση να πληρωσεις, και ας τα βρουν με τον υπαλληλο που δε γνωριζε. Σε ερώτηση που έγινε στην υπεύθυνη που με πήρε να μου πει για το πέναλτι γιατί δεν με ενημέρωσε η υπάλληλος και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μου είπε περιπου αλλά δεν το θυμάμαι καλά ότι δεν είναι υποχρέωση της να μου πει τα ψιλά γράμματα που υπάρχουν στο συμβόλαιο η με ενημερώσει. Και δεν γνωρίζει γιατί δεν με ενημέρωσε. Κάπως έτσι
SB_1957 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, dvlsakos είπε Ο ΟΤΕ θα σε συνδέσει πιστεύω γιατί αφού υπογράψαμε σαν πελάτης θα το τρέξουν και λίγο παραπάνω, αλλά ωραία ιδέα κάπως έτσι ίσως το κάνω. Δυστυχώς δεν ξέρω όνομα υπαλλήλου ούτε έχω ιστορικό που να μου λένε για το 3μηνο. Μόνο ηχογράφηση της κλήσης από τους ίδιους. Και αυτό γίνεται απλά είναι η συμπεριφορά το θέμα . Μου ζητάς να πληρώσω ένα πέναλτι για μια υπηρεσία όπου δεν μου την παρέχεις. Σε ερώτηση που έγινε στην υπεύθυνη που με πήρε να μου πει για το πέναλτι γιατί δεν με ενημέρωσε η υπάλληλος και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μου είπε περιπου αλλά δεν το θυμάμαι καλά ότι δεν είναι υποχρέωση της να μου πει τα ψιλά γράμματα που υπάρχουν στο συμβόλαιο η με ενημερώσει. Και δεν γνωρίζει γιατί δεν με ενημέρωσε. Κάπως έτσι Εσύ θα επικεντρωθείς στο ότι δεν σε ενημέρωσαν αλλά κυρίως ότι δεν μπορούσαν να σου παρέχουν τις υπηρεσίες τους και γι' αυτό αναγκάστηκες να πας σε άλλον πάροχο! Στην ουσία αυτοί έσπασαν το συμβόλαιο. Αν σου είχαν κάνει μεταφορά της σύνδεσης στο νέο σπίτι δεν θα είχες πάει σε άλλον πάροχο!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, SB_1957 είπε Εσύ θα επικεντρωθείς στο ότι δεν σε ενημέρωσαν αλλά κυρίως ότι δεν μπορούσαν να σου παρέχουν τις υπηρεσίες τους και γι' αυτό αναγκάστηκες να πας σε άλλον πάροχο! Στην ουσία αυτοί έσπασαν το συμβόλαιο. Αν σου είχαν κάνει μεταφορά της σύνδεσης στο νέο σπίτι δεν θα είχες πάει σε άλλον πάροχο! Εδω ενα μικρο λαθακι, αυτοι σου παρεχαν κανονικα της υπηρεσιες τους στην διεθυνση που εγινε το συμβολαιο , ξαφνικα τους λες θελω να παω εκει , το αν υπαρχουν γραμμες δεν ειναι δικο τους θεμα ουτε μπορουν να το ξερουν απο πριν , για να φυγεις σε περιπτωση που δεν υπαρχει γραμμη πρεπει να περασουν καποιοι μηνες αναμονη (χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να ειναι 3μηνο ) απο το διαστημα αυτο και μετα μπορεις να φυγεις χωρις να πληρωσεις κατι εξτρα
SB_1957 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Εδω ενα μικρο λαθακι, αυτοι σου παρεχαν κανονικα της υπηρεσιες τους στην διεθυνση που εγινε το συμβολαιο , ξαφνικα τους λες θελω να παω εκει , το αν υπαρχουν γραμμες δεν ειναι δικο τους θεμα ουτε μπορουν να το ξερουν απο πριν , για να φυγεις σε περιπτωση που δεν υπαρχει γραμμη πρεπει να περασουν καποιοι μηνες αναμονη (χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να ειναι 3μηνο ) απο το διαστημα αυτο και μετα μπορεις να φυγεις χωρις να πληρωσεις κατι εξτρα Επειδή έχω μετακομίσει πολλές φορές σε πληροφορώ ότι αυτό που λες είναι λάθος. Ήμουν σε εταιρία που δεν μπορούσε να με συνδέσει γιατί δεν υπήρχαν γραμμές εκεί που μετακόμισα. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όταν τους είπα ότι διακόπτω το συμβόλαιο αφού δεν μπορούν να μου παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Αφού λοιπόν πλήρωσα τον τελευταίο λογαριασμό της παλιάς διεύθυνσης ζήτησα χαρτί ότι διακόπτεται η σύμβαση λόγω αδυναμίας δικής τους να μου παρέχουν τηλέφωνο και ίντερνετ και ότι δεν υπήρχε καμία οικονομική απαίτηση από μέρους τους! Μετά απευθύνθηκα στον ΟΤΕ, όπου μου επιβεβαίωσαν ότι όντως υπήρχε πρόβλημα με τις γραμμές αλλά μπορούσαν να μου δώσουν τουλάχιστον τηλέφωνο. Και μετά από λίγους μήνες βρέθηκε λύση και μου έδωσαν και ίντερνετ. Με το δικό σου σκεπτικό θα πρέπει να ζητάμε την άδεια του παρόχου αν θα μετακομίσουμε και πού? Ε, τότε ας μας βρουν και σπίτι όπως το θέλουμε να μην ψάχνουμε εμείς! Η εταιρία για την οποία μετά από χρόνια έκανα καταγγελία ήταν άλλη περίπτωση και δεν είχε να κάνει με μετακομίσεις! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα