Sudowoodo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SpectralQ είπε Έχω παρααγγείλει και είναι legit. Απλά αργούν γιατί έρχεται από το εξωτερικό. Λειτουργεί όπως το e-papoutsia και άλλα που έχουν παρουσία σε πολλές χώρες, αλλά όχι με φυσική διεύθυνση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση όταν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, χαθεί δέμα κ.λπ. Πιστεύω ότι σου έχουν στείλει την παραγγελία σου. Άλλα σε γενικές γραμμές δεν νομίζω να έρχονται από το εξωτερικό μόνο με ACS. Οπότε: το να εξαφανίζονται με την δικαιολογία ότι ψάχνουν ένα δέμα στην ACS το οποίο ποτέ δεν πείρε έγκυρο αριθμό αποστολής για αυτή, το θεωρώ τουλάχιστον κοροϊδία. Επίσης το γεγονός ότι η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής έχει περάσει εδώ και εβδομάδες, αλλά δεν έχουν απαντήσει σε κανένα άλλο email μου, δεν δείχνει μια αξιόπιστη εταιρία που δεν έχει σκοπό να σε κλέψει. Προσωπικά δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά, από την τράπεζα ελπίζω νέα. Έχω πετύχει sellers στο aliexpress με ποιοτικότερη ή τουλάχιστον πιο πιστευτή εξυπηρέτηση. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από Sudowoodo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα