Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

καλημέρα. το https://www.vivre.gr ε'ιναι εντάξει site για αγορές? Ευχαριστώ!!

Δεν βλέπω κάπου βασικές πληροφορίες.... Έδρα εταιρείας πχ...

Δεν ξέρω αν θα έκανα αγορά προσωπικά...

• Thanks 1
Δημοσ.

Εδρα Ρουμανια λεει και υπαρχει και ελληνικο σταθερο, αλλα οχι ελληνικη διευθυνση.

Παντως το site θα ελεγα οτι ειναι προσεγμενο.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, tasarass77 είπε

Σαν το aboutyou δουλεύει, έχουν αντικαταβολή και στέλνουν με acs από εξωτερικό

υπάρχει περίπτωση τελωνείου? απο πού έρχονται τα πράγματα? ευχαριστώ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα σας και καλό Πάσχα. είχα παραγγείλει 26/3 από το κατάστημα αυτό. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα απο την DHL η οποία γράφει έναν αριθμό αποστολής και λεει οτι παραδίδει στην Speedex. μετά από λίγο έλαβα sms από Speedex και έλεγε οτι η παραγγελία σας θα παραδοθεί ως τις 17:00 σήμερα. Εγραφε ποσό 0. Εγώ όμως είχα παραγγείλει με αντικαταβολή, πληρωμή κατά την παραλαβή. Επικοινωνώ με Speedex η οποία λέει το ποσό είναι 0 αλλά επειδή έχει παραλάβει απο DHL δεν ξέρει ποιος είναι ο αποστολέας. Η δε DHL δεν απαντάει είναι κλειστό λόγο Αργίας λέει το τηλ. κέντρο της. Περίεργο όλο αυτό. Γιατί να είναι 0 το ποσό. 

Εχω διαβάσει και εδώ ότι πολλοί έχουν λάβει δέματα χωρίς να έχουν παραγγείλει. Τι λέτε να κάνω όταν έρθει το κουριερ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω κάνει μια αγορά απο το εν λόγω κατάστημα εδώ και έναν μήνα. Μου είχαν στείλει κωδικό της ACS αλλά ποτέ δεν φάνηκε το δέμα να στάλθηκε από αυτούς. Καθώς πέρναγαν οι μέρες προσπάθησα να τους βρω στο τηλέφωνο (αποτυχημένα, δεν λειτουργεί, κακό σημάδι) και έτσι τους έστειλα email που μου είπαν ότι έχουν στείλει έκλυση στην ACS, και ότι αν το δέμα δεν βρεθεί θα με αποζημίωσουν. Απο τότε έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες χωρίς απάντηση, έχω στείλει και άλλα email αλλά είναι εξαφανισμένοι.

Οπότε φαντάζομαι ότι το vivre.gr πρόκειται για απάτη. Μιας και αυτό είναι το θέμα του thread, και "τσεκάρει" όλα τα scam boxes.

Παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τους "κυνηγήσω"; , πχ στην Ελλάδα έχουμε τον συνήγορο του καταναλωτή, αλλά η συγκεκριμένη διαβάζω ότι έχει έδρα εκτός Ελλάδος (αν το ήξερα νωρίτερα θα το είχα σκεφτεί δύο φορές πριν αγοράσω).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε

Καλημέρα, έχω κάνει μια αγορά απο το εν λόγω κατάστημα εδώ και έναν μήνα. Μου είχαν στείλει κωδικό της ACS αλλά ποτέ δεν φάνηκε το δέμα να στάλθηκε από αυτούς. Καθώς πέρναγαν οι μέρες προσπάθησα να τους βρω στο τηλέφωνο (αποτυχημένα, δεν λειτουργεί, κακό σημάδι) και έτσι τους έστειλα email που μου είπαν ότι έχουν στείλει έκλυση στην ACS, και ότι αν το δέμα δεν βρεθεί θα με αποζημίωσουν. Απο τότε έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες χωρίς απάντηση, έχω στείλει και άλλα email αλλά είναι εξαφανισμένοι.

Οπότε φαντάζομαι ότι το vivre.gr πρόκειται για απάτη. Μιας και αυτό είναι το θέμα του thread, και "τσεκάρει" όλα τα scam boxes.

Παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τους "κυνηγήσω"; , πχ στην Ελλάδα έχουμε τον συνήγορο του καταναλωτή, αλλά η συγκεκριμένη διαβάζω ότι έχει έδρα εκτός Ελλάδος (αν το ήξερα νωρίτερα θα το είχα σκεφτεί δύο φορές πριν αγοράσω).

https://www.vivre.gr/legal Ρουμανία

Εχεις πληρώσει;Πως έχεις πληρώσει;

Κάρτα;Θα ζητήσεις ακυρωση συναλλαγής απο την τράπεζα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις πληρώσει;Πως έχεις πληρώσει;

Κάρτα;Θα ζητήσεις ακυρωση συναλλαγής απο την τράπεζα σου.

Δυστυχώς ναι έχω πληρώσει, με κάρτα. Την αμφισβήτηση την έκανα, και αναμένω απάντηση. Η vivre φυσικά άφαντη.

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για την καθοδήγηση.

Επεξ/σία από Sudowoodo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παρααγγείλει και είναι legit. Απλά αργούν γιατί έρχεται από το εξωτερικό. Λειτουργεί όπως το e-papoutsia και άλλα που έχουν παρουσία σε πολλές χώρες, αλλά όχι με φυσική διεύθυνση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση όταν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, χαθεί δέμα κ.λπ.

Επεξ/σία από SpectralQ
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...