fctantos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλημερα παιδια. Θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει πως μπορω να δωσω ιντερνετ σε διπλανο σπιτι (λογο του οτι ερχονται 2 φορες το χρονο και δεν αξιζει να πληρωνουν συνδρομη) Τι χρειαζετε να αγορασουμε για να μπορει να φτασει το σημα μου εκει! Σκεφτειτε η αποσταση ειναι 50 με 60 μετρα! Router εχω της Cosmote. Οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου γραψει. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
nickol-us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) To πιο σύνηθες είναι με κάποιο wifi repeater. Μπορείς να βρεις από 10-15 ευρώ όμως ένα κάπως καλό ξεκινάει στα 25 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από nickol-us 1
fctantos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, nickol-us είπε To πιο σύνηθες είναι με κάποιο wifi repeater. Μπορείς να βρεις από 10-15 ευρώ όμως ένα κάπως καλό ξεκινάει στα 25 Ευχαριστω φιλε! Θα κοιταξω να βρω ενα καλο!
gorge18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, fctantos είπε Καλημερα παιδια. Θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει πως μπορω να δωσω ιντερνετ σε διπλανο σπιτι (λογο του οτι ερχονται 2 φορες το χρονο και δεν αξιζει να πληρωνουν συνδρομη) Τι χρειαζετε να αγορασουμε για να μπορει να φτασει το σημα μου εκει! Σκεφτειτε η αποσταση ειναι 50 με 60 μετρα! Router εχω της Cosmote. Οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου γραψει. Ευχαριστω εκ των προτερων!! 50-60 μετρα ειναι πολλα για extender. Αν εκει που θες να στειλεις πιανει σε καποιο μερος του σπιτιου σημα τωρα θα σου δουλεψει αλλιως μην παρεις extender. Μετα πας σε καλωδιο ή ζευγαρι κεραιες με acess point. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα