God Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Σε εμένα πάλι, ενώ είχα παραγγείλει ευρέως διαθέσιμα προϊόντα (χρώματα) και με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικώς πως όλα είναι καλά, σήμερα (15 ημέρες μετά) σιωπηλά έκαναν επιστροφή χρημάτων και ακύρωσαν την παραγγελία. Έκπτωση -25% σε ό,τι μας συμφέρει, οι άλλοι άκυρα. 🤬
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, God είπε Σε εμένα πάλι, ενώ είχα παραγγείλει ευρέως διαθέσιμα προϊόντα (χρώματα) και με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικώς πως όλα είναι καλά, σήμερα (15 ημέρες μετά) σιωπηλά έκαναν επιστροφή χρημάτων και ακύρωσαν την παραγγελία. Έκπτωση -25% σε ό,τι μας συμφέρει, οι άλλοι άκυρα. 🤬 Την βλεπεις ακυρωμενη ή απλα αποδεσμευθηκε το ποσο απο την τραπεζα; Αν ειναι το 2ο, ολα καλα. Ετσι εγινε και σε μενα με το μαγαζι οταν περιμενα διαθεσιμα ενα σχεδον μηνα. Οταν ηρθε η ωρα να στειλουν, εγινε ξανα η δεσμευση και χρεωση της καρτας.
God Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Την βλεπεις ακυρωμενη ή απλα αποδεσμευθηκε το ποσο απο την τραπεζα; Αν ειναι το 2ο, ολα καλα. Ετσι εγινε και σε μενα με το μαγαζι οταν περιμενα διαθεσιμα ενα σχεδον μηνα. Οταν ηρθε η ωρα να στειλουν, εγινε ξανα η δεσμευση και χρεωση της καρτας. Έχει αποδεσμευτεί το ποσό και αντί για "Προς Τιμολόγηση" μου βγάζει στην παραγγελία "Νέα". Μακάρι να έχεις δίκιο. Δεν τους πήρα τηλέφωνο γιατί το θεώρησα τετελεσμένο αλλά θα τους κάνω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα να δω τι γίνεται.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, God είπε Έχει αποδεσμευτεί το ποσό Ναι γιατι περασαν 15 ημερες, το αφησε η τραπεζα ελευθερο. Δεν τρεχει τιποτα, ενεργη νομιζω 99.9% ειναι η παραγγελια σου. Δεν ειναι ακομα προς τιμολόγηση, γι αυτο δεν το γραφει. Αν ειχε ακυρωθει θα εγραφε "ακυρωμενη".
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, God είπε Έχει αποδεσμευτεί το ποσό και αντί για "Προς Τιμολόγηση" μου βγάζει στην παραγγελία "Νέα". Μακάρι να έχεις δίκιο. Δεν τους πήρα τηλέφωνο γιατί το θεώρησα τετελεσμένο αλλά θα τους κάνω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα να δω τι γίνεται. Αυτοματοποιημένο είναι αυτό από την τράπεζα. Παρε τους τηλέφωνο. Παίζει να έχει ξεχαστεί. Εγω ακόμα περιμένω αντικατάσταση……
autokinitakias Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δήθεν έκπτωση 25%.Αν δεν διάβαζα το thread,δεν θα έμπαινα στο site του Praktiker για να δω την από 25/03 παραγγελία μου "Μη διαθέσιμη".
autokinitakias Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 10/4/2022 στις 11:10 ΜΜ, autokinitakias είπε Δήθεν έκπτωση 25%.Αν δεν διάβαζα το thread,δεν θα έμπαινα στο site του Praktiker για να δω την από 25/03 παραγγελία μου "Μη διαθέσιμη". EDIT.Τους πήρα τηλέφωνο γιατί από παραγγελία αξίας 116 ευρώ,την είχαν κάνει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ γιατί δεν είχαν προιόν αξίας 1,16 ευρώ.Τους είπα να το αφαιρέσουν και παρέλαβα σήμερα. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. 1
God Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Στις 10/4/2022 στις 1:07 ΠΜ, matrixxx είπε Ναι γιατι περασαν 15 ημερες, το αφησε η τραπεζα ελευθερο. Δεν τρεχει τιποτα, ενεργη νομιζω 99.9% ειναι η παραγγελια σου. Δεν ειναι ακομα προς τιμολόγηση, γι αυτο δεν το γραφει. Αν ειχε ακυρωθει θα εγραφε "ακυρωμενη". Τελικά είχες δίκιο, τους βρήκα στο τηλέφωνο και με ενημέρωσαν πως θα παραδώσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Βέβαια, αφενός τους πήρα Δευτέρα και με κάλεσαν πίσω Τετάρτη, αφετέρου ένας μήνας παράδοση για 4 χρώματα ... ε, θέλει λίγο δουλίτσα η υποστήριξη πελατών τους...
sigamhsoupw Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Νομίζω ότι απλά τυχαίνει (φυσικά δεν θα έπρεπε!). Στην δική μου περίπτωση που χαζοανακαινιζω το σπίτι μου επιστρέφοντας εδώ, δύο παραγγελίες συνολικής αξίας γύρω στα 900 παραδόθηκαν στην ώρα τους κ χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω (μία παραγγελία με χρώματα κλπ υλικά βαψίματος, η δεύτερη με λεκάνη wc, ηλ. κουζίνα και ηλεκτρολογικά υλικά, μάλιστα η κουζίνα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη την στιγμή της παραγγελίας). Ευχάριστη έκπληξη μιας που η πραγματική έκπτωση σε σχέση με τιμές σκρουτζ στο σύνολο κυμάνθηκε 15~20% χωρίς να χρειάζεται να τραβηχτώ σε 6-7 διαφορετικά καταστήματα για να το πετύχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα