Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σωστα. Στο email ναι, το εχω δει και εγω οπως τσεκαρα μολις, ερχεται μαλλον αυτοματα - την πρωτη μερα μαλιστα, ελαχιστες ωρες μετα την παραγγελια (και σε αργια μαλιστα το βλεπω), οχι την επομενη. Μην δινεις θα ελεγα σημασια παικταρα σε αυτο το μηνυμα. 

• Like 2
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγένετο το ΘΑΥΜΑ !

Μόλις με πήραν τηλ από την μεταφορική για παράδοση του πλυντηρίου αύριο μεταξύ 9:30 έως 12:30 ! ! ! 

• Like 7
Δημοσ.

Θαυμα και εδώ, σήμερα κιολας παραλαμβάνω τη παραγγελία μου...!

13 ώρες πριν, blamp είπε

Η ένδειξη φορτωμένη τι μπορεί να σημαίνει;Δεν το έχω ξαναδεί 

την εχει παρει η μεταφορικη λογικα σήμερα ή αυριο αναλογα που βρισκεσαι θα την έχεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα πριν από λίγο !!!!

Πρώτη φορά μου συμβάινει πάντως, να παραγγείλω εν μέσω αργίας κάτι το οποίο δεν ήταν άμεσα παραδοτέο και να παραλάβω ουσιαστικά την 2η εργάσιμη :) 

Επεξ/σία από paiktaras69
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Απιστευτο πραγματι! Το ερωτημα ειναι αν εχει ξανασυμβει σε αυτους! Εχει; Και για αμεσα διαθεσιμα φυσικα η ερωτηση. Ας μας πει καποιος με εμπειρια απο παλιοτερες e-παραγγελιες του, ωστε να ξερουμε για επομενες αγορες απο το μαγαζι αυτο.

Πολυ καλα! Με γειες! Καλα πλυσιματα!

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το ερωτημα ειναι αν εχει ξανασυμβει σε αυτους! Εχει; Και για αμεσα διαθεσιμα φυσικα η ερωτηση.

Κάνοντας 5 παραγγελίες από την αρχή της χρονιάς ( πάνω από 400 ευρώ / παραγγελία και όλα με μεταφορικές) κατά μέσο όρο για τα άμεσα διαθέσιμα θέλουν 7-10 μέρες.

Το χειρότερο που μου έτυχε ήταν παραγγελία που έγινε τέλη Δεκεμβρίου και την παρέλαβα μετά από 20 μέρες γιατί απλά δεν ήξεραν που ήταν το δέμα, και λέγοντας μου χαρακτηριστικά η υπάλληλος στο τηλέφωνο "Δεν έχει ιδέα κανένας που βρίσκεται, αν δεν το παραλάβετε με 2 μέρες θα σας το ξαναστείλουμε, λυπούμαστε πολύ".

Δεν αγόρασα κάτι σε αυτή την προσφορά για να συγκρίνω όμως αν υπήρχε διαφορά. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Απιστευτο πραγματι! Το ερωτημα ειναι αν εχει ξανασυμβει σε αυτους! Εχει; Και για αμεσα διαθεσιμα φυσικα η ερωτηση. Ας μας πει καποιος με εμπειρια απο παλιοτερες e-παραγγελιες του, ωστε να ξερουμε για επομενες αγορες απο το μαγαζι αυτο.

Μάλλον έπεσα στην περίπτωση 1 στις 1000 :)

Εν αντιθέσι με άλλη φάση από κοσμοτέ που έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας ( εγώ - κοσμοτέ - ελτά ) :)

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, matrixxx είπε

εγραψα παραπανω το χειρότερο που μου εχουν κανει (>2 μηνες για ειδη που ηταν αμεσα διαθεσιμα υποτιθεται), το τωρινό ειναι ότι ταχύτερο... Αλλες 2 παραγγελιες που εκανα το τελευταιο χρόνο έκαναν απο 3-5 εργασιμες.

Το κακό ειναι οτι πλεον τα δωρεαν μεταφορικα ειναι περιορισμενα σε περιοχές (παλια ισχυαν και για νησια-επαρχια κλπ, πλεον δεν ισχυουν για παντου)

Μακαρι να βελτιωθηκε! Εχει καλες προσφορες συχνα πυκνα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως σε παραγγελία με άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, ακόμα δεν έχω λάβει ενημέρωση. 

Επεξ/σία από thyra_7
Δημοσ.

και εγενετω το θαυμα τους... φθαρμένο προιόν δυστυχως... (πιθανως εκθεσιακό)

αναμενω να δω πως θα ανταποκριθούν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, paylidis είπε

και εγενετω το θαυμα τους... φθαρμένο προιόν δυστυχως... (πιθανως εκθεσιακό)

αναμενω να δω πως θα ανταποκριθούν....

Σε αντίστοιχη περίπτωση σε ένα καναπέ ήταν φθαρμένος στην μια άκρη πίσω στο ξύλο από την κάτω μεριά, εμφανισιακά δεν φαινόταν τίποτα γιατί ήταν από κάτω παρόλαυτα όμως ήταν φθορά, λόγω όγκου και μεταφορικών μου πρότειναν μερική επιστροφή, αν θυμάμαι καλά ο καναπές έκανε 350€ και μου πρότειναν επιστροφή 80€ φυσικά και αρνήθηκα η μόνη για εμένα περίπτωση ήταν ή να μου επιστρέψουν το 50% της αξίας ή αντικατάσταση με ένα καινούριο και αψεγάδιαστο προϊόν, τελικά είχαν μάλλον στοκ και μου το αντικατέστησαν.

Επεξ/σία από lakisss
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lakisss είπε

Σε αντίστοιχη περίπτωση σε ένα καναπέ ήταν φθαρμένος στην μια άκρη πίσω στο ξύλο από την κάτω μεριά, εμφανισιακά δεν φαινόταν τίποτα γιατί ήταν από κάτω παρόλαυτα όμως ήταν φθορά, λόγω όγκου και μεταφορικών μου πρότειναν μερική επιστροφή, αν θυμάμαι καλά ο καναπές έκανε 350€ και μου πρότειναν επιστροφή 80€ φυσικά και αρνήθηκα η μόνη για εμένα περίπτωση ήταν ή να μου επιστρέψουν το 50% της αξίας ή αντικατάσταση με ένα καινούριο και αψεγάδιαστο προϊόν, τελικά είχαν μάλλον στοκ και μου το αντικατέστησαν.

50% θα δεχτώ κ εγώ μόνο. Τίποτα λιγότερο. Αν κ φοβάμαι ότι μου έστειλαν εκθεσιακό. Ακόμα περιμένω να με πάρουν από τις 9 το πρωί…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...