thephotoshoped Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Καλημέρα , εχθές παρήγγειλα με την προσφορά καρέκλες εξωτερικού χώρου και τραπέζι . Ενώ ήταν άμεσα διαθεσιμα όλα , εν τελεί έλαβα μειλ όπου ήταν κατόπιν παραγγελίας στον προμηθευτή . Έτσι , κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας την ακύρωσα καθώς δεν έχουν εικόνα πότε θα παραλάβουν .
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Πάνω στην ώρα.....πήρα https://www.praktiker.gr/p/bosch-wan20107gr-plyntirio-rouxon-7kg-116765 στα 264 € Στην ωρα που εγραψες οχι, νωριτερα εννοεις, γιατι στις 12.00 σταματησε. Βρηκες μια απο τις λιγες νομιζω περιπτωσεις που αξιζαν (εξ αιτιας των μεταφορικων και της μη δυνατοτητας παραλαβης απο καταστημα, αλλιως ειχε περισσοτερες). 292-299 η ελαχιστη στο ιστορικο σκρουτζ με μια μονο τιμη στα 249 παλιοτερα που ενταξει ειναι ενα χρονο μακρια. Μονιμα στα 311-323 η ελαχιστη, αυτη τη στιγμη η ελαχιστη τελικη για παραδοση ειναι στα 325€. Το μονο που φοβαμαι για την παραγγελια σου ειναι οτι το προιον γραφει "κατοπιν παραγγελιας". Δεν αποκλειω να παραλαβεις σε 1-2-3 μηνες. Ο,τι καλυτερο ευχομαι. 1
paiktaras69 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, matrixxx είπε Στην ωρα που εγραψες οχι, νωριτερα εννοεις, γιατι στις 12.00 σταματησε. Βρηκες μια απο τις λιγες νομιζω περιπτωσεις που αξιζαν (εξ αιτιας των μεταφορικων και της μη δυνατοτητας παραλαβης απο καταστημα, αλλιως ειχε περισσοτερες). 292-299 η ελαχιστη στο ιστορικο σκρουτζ με μια μονο τιμη στα 249 παλιοτερα που ενταξει ειναι ενα χρονο μακρια. Μονιμα στα 311-323 η ελαχιστη, αυτη τη στιγμη η ελαχιστη τελικη για παραδοση ειναι στα 325€. Το μονο που φοβαμαι για την παραγγελια σου ειναι οτι το προιον γραφει "κατοπιν παραγγελιας". Δεν αποκλειω να παραλαβεις σε 1-2-3 μηνες. Ο,τι καλυτερο ευχομαι. 23:15 έκανα την παραγγελία και ναι το είδα ότι γράφει ΄΄κατοπιν παραγγελίας΄΄ , ελπίζω να τηρήσουν αυτό που αναφέρουν για 5 εργάσιμες ......θα δείξει
Nabuko Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Το μονο που φοβαμαι για την παραγγελια σου ειναι οτι το προιον γραφει "κατοπιν παραγγελιας". Δεν αποκλειω να παραλαβεις σε 1-2-3 μηνες. Ο,τι καλυτερο ευχομαι. 9 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε ελπίζω να τηρήσουν αυτό που αναφέρουν για 5 εργάσιμες Οι 5 εργάσιμες είναι από τη στιγμή που θα το παραγγείλουν μέχρι να φτάσει στις αποθήκες τους. Μετά η αποστολή είναι από 4 εώς 10 εργάσιμες ανάλογα που μένεις Αναφορά σε κείμενο Το προϊόν δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εκτιμώμενη διαθεσιμότητα στην αποθήκη μας σε 5 εργάσιμες ημέρες, κατόπιν παραγγελίας στον προμηθευτή μας.Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το προϊόν στην αποθήκη μας, ισχύουν οι γενικοί χρόνοι παράδοσης όπως περιγράφονται παρακάτω: Παράδοση μέσω Μεταφορικής Εταιρίας (> από 20 kg) Αττική: 4-7 εργάσιμες ημέρες Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Κρήτη (δείτε τη λίστα😞 7-10 εργάσιμες ημέρες Λοιπή Ελλάδα* (δείτε τη λίστα) 7-10 εργάσιμες ημέρες μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο, το οποίο θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για τον οριστικό χρόνο παράδοσης. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Αυτα ειναι τα θεωρητικα, αστα θα ελεγα.
Nabuko Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτα ειναι τα θεωρητικα, αστα θα ελεγα. Σωστό κι αυτό. Ας μας ενημερώσει ο φίλος αν θέλει, αν και πότε παρέλαβε τελικά
paiktaras69 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Σωστό κι αυτό. Ας μας ενημερώσει ο φίλος αν θέλει, αν και πότε παρέλαβε τελικά φυσικά και θα ενημερώσω για την εξέλιξη 1
ErnestoChe99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, matrixxx είπε Βρηκες μια απο τις λιγες νομιζω περιπτωσεις που αξιζαν Αρκετα προιοντα αξιζαν για μενα που κανω ανακαινηση σε airbnb σπιτι......λεκανες τουαλετας, βρυσες, laminate, καναπεδες, τραπεζαριες αρκετα πιο κατω απο σκρουτζ....γιαυτο και παρηγγειλα αρκετα....θα μου πεις δεν ενδιαφερουν τον πολυ κοσμο το δεχομαι.
frap73 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Γενικά είχε,ναι. Με αρχικές ένα +6-8% πάνω από το skroutz και μετά την έπτωση ένα -15% σε αρκετές περιπτώσεις. Επίσης, τολμώ να πω πως ήταν πραγματική έκπτωση, τουλάχιστον σε 2-3 είδη που παρακολουθούσα (πχ θερμοστατική μπαταρία μπάνιου) δεν ήταν πως τσίμπησαν τις τιμές προς τα πάνω πριν την καμπάνια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ErnestoChe99 είπε Αρκετα προιοντα αξιζαν για μενα που κανω ανακαινηση σε airbnb σπιτι......λεκανες τουαλετας, βρυσες, laminate, καναπεδες, τραπεζαριες αρκετα πιο κατω απο σκρουτζ....γιαυτο και παρηγγειλα αρκετα....θα μου πεις δεν ενδιαφερουν τον πολυ κοσμο το δεχομαι. Εχεις κοψει το μισο απο το σχολιο μου οποτε αλλαζεις αυτο που εγραψα, 100%. Ενας Τσε δεν θα το εκανε ποτε αυτο. Η παραγγελια σου φανταζομαι με οσα λες ηταν μεγαλη και δεν ειχες μεταφορικα, αρα επιβεβαιωνεις οσα εγραψα που ειναι τα εξης: 10 ώρες πριν, matrixxx είπε Βρηκες μια απο τις λιγες νομιζω περιπτωσεις που αξιζαν (εξ αιτιας των μεταφορικων και της μη δυνατοτητας παραλαβης απο καταστημα, αλλιως ειχε περισσοτερες). Εσυ λοιπον αφου ξεπερασες τα 250, εισαι σε αυτο που λεω: "ειχε περισσοτερες". Προσπαθουσα ωρες να φτιαξω καλαθι (αρκετα κατω απο 250 ευρω που θα εδινε δωρεαν μεταφ.) και αυτο που θα κερδιζα θα το εδινα σχεδον ολο στα μεταφορικα, οποτε παρηγγειλα απο αλλο μαγαζι. 😛 Αν δεν ειχε μεταφορικα θα ηταν καλο και για κατω των 250 για αρκετα προιοντα... Με γειες σου!
paiktaras69 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 26/3/2022 στις 1:37 ΜΜ, paiktaras69 είπε φυσικά και θα ενημερώσω για την εξέλιξη μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου είναι σε κατάσταση ΄΄συλλογής΄΄. Μάλλον πάμε καλά
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου είναι σε κατάσταση ΄΄συλλογής΄΄. Μάλλον πάμε καλά Αυτο το σταδιο πρωτη φορα το βλεπω για πρακτικερ σε μηνυμα viber (φανταζομαι viber σωστα; ).
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου είναι σε κατάσταση ΄΄συλλογής΄΄. Μάλλον πάμε καλά Κρατα μικρό καλαθι... μου εχει τυχει "συλλογή" που κρατησε 68 ημερες (απο παραγγελία ως την παράδοση, κατόπιν αρκετών μπινελικίων).
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Κρατα μικρό καλαθι... μου εχει τυχει "συλλογή" που κρατησε 68 ημερες (απο παραγγελία ως την παράδοση, κατόπιν αρκετών μπινελικίων). Μηπως ηταν "επεξεργασια" paylidis και οχι "συλλογη"; Το εχεις δει και εσυ αυτο το λεκτικο; Για τσεκαρε αν μπορεις, γιατι τσεκαρισα πριν γραψω. Κανονικα ειναι "επεξεργασια" τωρα και καποια στιγμη θα του ερθει ενα "εχουμε προβει σε παραγγελια των ειδων με ενδειξη κατοπιν παραγγ...". Μετα θα ερθουν τα υπολοιπα. Ετσι βλεπω εγω τουλαχιστον.
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μηπως ηταν "επεξεργασια" paylidis και οχι "συλλογη"; Το εχεις δει και εσυ αυτο το λεκτικο; Για τσεκαρε αν μπορεις, γιατι τσεκαρισα πριν γραψω. Κανονικα ειναι "επεξεργασια" τωρα και καποια στιγμη θα του ερθει ενα "εχουμε προβει σε παραγγελια των ειδων με ενδειξη κατοπιν παραγγ...". Μετα θα ερθουν τα υπολοιπα. Ετσι βλεπω εγω τουλαχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα