Green Dragon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2022 στις 4:39 ΜΜ, coyote2 είπε Πάντως ο κολλητός μου το παρήγγειλε .... Στις 28/3/2022 στις 6:33 ΜΜ, XghosT7 είπε Νιώθω ότι είναι κλεψιά στα 150 ευρώ αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι φορτώθηκε άρα θα παραλάβω.. Παιδιά, όταν παραλάβετε από τον Germanos το Realme 7 dual 8/128gb, να ξέρετε ότι θα σας δώσουν χαρτί εγγύησης για 2 χρόνια. Όμως η συσκευή αυτή έρχεται με 3 χρόνια εγγύηση. Προφανώς ήταν λάθος τους. Όταν τους το είπα άρχισαν να ψάχνονται. Ευτυχώς βρήκαν - βρήκαμε την ανάρτηση της προσφοράς, που έγραφε 3 χρόνια και έτσι μου έβγαλαν άλλο χαρτί εγγύησης για 3 χρόνια. Σας βάζω παρακάτω ένα screen shot με την ανάρτηση, για να το χρησιμοποιήσετε αν χρειαστεί. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Green Dragon 8
velissarios1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Παιδιά, όταν παραλάβετε από τον Germanos το Realme 7 dual 8/128gb, να ξέρετε ότι θα σας δώσουν χαρτί εγγύησης για 2 χρόνια. Όμως η συσκευή αυτή έρχεται με 3 χρόνια εγγύηση. Προφανώς ήταν λάθος τους. Φιλαράκι είδα την ανάρτησή σου λίγα λεπτά αφού την ανέβασες. Πρόλαβα το 6/64 realme 7 και εγώ και ένας φίλος μου και παραλαμβάνουμε αύριο. Σ ευχαριστώ πολύ. 2
Green Dragon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, velissarios1 είπε Φιλαράκι είδα την ανάρτησή σου λίγα λεπτά αφού την ανέβασες. Πρόλαβα το 6/64 realme 7 και εγώ και ένας φίλος μου και παραλαμβάνουμε αύριο. Σ ευχαριστώ πολύ. Επειδή η ανάρτηση που έκανα αφορούσε το 8/128.....ανεβάζω και την αντίστοιχη για το 6/64 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Green Dragon 5
velissarios1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, Green Dragon είπε Επειδή η ανάρτηση που έκανα αφορούσε το 8/128.....ανεβάζω και την αντίστοιχη για το 6/64 Σωστά. Μέχρι να εντοπίσω το γιο μου (καθώς για αυτόν προοριζόταν) και να γίνουν οι σχετικές συνενοήσεις για χρώματα ραμ κλπ είχε τελειώσει το 8/128 και αφού εμφανιζόταν στις προσφορές των realme και το 6/64 πήρα αυτό. Χωρίς την ανάρτησή σου όμως δεν θα το έβρισκα. Σ ευχαριστώ και πάλι.
nokman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Το πηρε κανεις (το TCL του τίτλου) να μας πει εντυπώσεις; Ήταν καλή αγορά για 125€;
turbat0s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 55 λεπτά πριν, nokman είπε Το πηρε κανεις (το TCL του τίτλου) να μας πει εντυπώσεις; Ήταν καλή αγορά για 125€; Ναι μια χαρά και χορταστική οθόνη. 1
umbrella co. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Ναι μια χαρά και χορταστική οθόνη. Σου κολλαει στις κλησεις οπως εγραφαν μερικοι στο skroutz? H μπαταρια βγαζει τη μερα τελικα? 1
greekbusters Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Εγώ πάντως που το πήρα για κολλητό και μάνα δεν μ παραπονέθηκε κανένας για χαμένες κλήσεις. Σε αυτά τα λεφτά τους έψαχνα μέρες και για τα 125€ είναι λουκούμι. Δεν υπήρχε τπτ σε αυτά τα χρήματα σε 6/256 με snap και fhd οθόνη και στάθηκαν τυχεροί. 3
turbat0s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Ούτε εμένα μου έχουν αναφέρει κολλήματα στις κλήσεις, ούτε δυσαρέσκεια με τη διάρκεια της μπαταρίας. 3
1nsom-n1k Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δεν είναι να εμπιστεύεσαι τα σχόλια του σκρουτζ πλέον απ' ότι φαίνεται... Βλακεία μου που δεν το πήρα τελικά...
coyote2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 αυτά που λέγανε μήπως ήταν με παλιότερο λειτουργικό Οι κλήσεις ειναι αστείο πράγμα για κινητά το 2022
history Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 7:27 ΜΜ, Green Dragon είπε Παιδιά, όταν παραλάβετε από τον Germanos το Realme 7 dual 8/128gb, να ξέρετε ότι θα σας δώσουν χαρτί εγγύησης για 2 χρόνια. Όμως η συσκευή αυτή έρχεται με 3 χρόνια εγγύηση. Προφανώς ήταν λάθος τους. Όταν τους το είπα άρχισαν να ψάχνονται. Ευτυχώς βρήκαν - βρήκαμε την ανάρτηση της προσφοράς, που έγραφε 3 χρόνια και έτσι μου έβγαλαν άλλο χαρτί εγγύησης για 3 χρόνια. Σας βάζω παρακάτω ένα screen shot με την ανάρτηση, για να το χρησιμοποιήσετε αν χρειαστεί. Καλημέρα! Το παρήγγειλα και εγώ και σήμερα είναι να το παραλάβω. Έστειλα στο Γερμανό e-mail για την εγγύηση και η απάντησή τους ήταν αυτή που επισυνάπτω....Αν καταλαβαίνω σωστά, "απαιτούμε" από το κατάστημα να διορθώσει το χρόνο εγγύησης; 1
ipal Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, coyote2 είπε αυτά που λέγανε μήπως ήταν με παλιότερο λειτουργικό Οι κλήσεις ειναι αστείο πράγμα για κινητά το 2022 Καλα μη το λες. Είναι σύνηθες αν γεμίσει η μνήμη / (η το storage) σε κακές υλοποίησεις να κολλάει το dialer. Επίσης έχω πέσει σε αρκετά κινητά με χρατσα χρουτσα , μικροφωνισμους, ρομποτική φωνη κλπ. Και δεν δουλεύω με το τηλέφωνο, κάποιος που μιλάει όλη μέρα έχει άλλες απαιτήσεις .
Green Dragon Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, history είπε Καλημέρα! Το παρήγγειλα και εγώ και σήμερα είναι να το παραλάβω. Έστειλα στο Γερμανό e-mail για την εγγύηση και η απάντησή τους ήταν αυτή που επισυνάπτω....Αν καταλαβαίνω σωστά, "απαιτούμε" από το κατάστημα να διορθώσει το χρόνο εγγύησης; Σωστά...το απαιτούμε. Η σελίδα του Γερμανού, όπου έγινε η παραγγελία της συσκευής, έγραφε ξεκάθαρα ότι το δίνει με εγγύηση 3 ετών. Οτιδήποτε άλλο είναι παραπλάνηση των υποψήφιων αγοραστών και μπορεί να γίνει καταγγελία στη Προστασία του καταναλωτή. Παραθέτω και την προσφορά του site, την οποίαν αγοράσαμε. Άνοιξα καινούργιο θέμα για την παραπλάνηση της αλυσίδας, για να ενημερωθούν οι συμφορουμίτες και να μας πουν τη γνώμη τους. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Green Dragon
nokman Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Με ειδοποίησαν από το κατάστημα της περιοχής μου στο Ηράκλειο Κρήτης ότι έχει έρθει. Δεν το έχω πληρώσει. Ωστόσο τελικά λέω να μην το πάρω. Αν κανείς είναι από Ηράκλειο και ενδιαφέρεται να το αγοράσει από το κατάστημα ας μου στείλει μνμ να δούμε πως θα το κάνουμε.Φαντάζομαι ότι από το κατάστημα δεν θα έχουν πρόβλημα αλλά για σιγουριά ας ρωτήσουμε. Εγώ δεν ζητάω τίποτα απλά όποιος ενδιαφέρεται καλό θα είναι να είναι σίγουρος για να μην ταλαιπωρηθούμε. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από nokman
Προτεινόμενες αναρτήσεις