Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Γνωστο προβλημα μηνες τωρα, δείχνει σε ονομα προιοντος παραγγελιας, αλλο επομενης ή προηγουμενης παραγγελιας. Παραγγειλατε μετα ή πριν δισκο ο ενας και πολυμηχανημα ο αλλος;

Τριτη 22/Μαρ μεταμεσονυκτια βλεπω την δικη μου παραγγελια, την ειδαν το πρωι δηλαδη, την ιδια μερα το μεσημερι 14,30 αναπαντητη κληση τους, ελαβα και ειδοποιηση ακυρωσης της συναλλαγης πληρωμης απο την τραπεζα της καρτας, οποτε καταλαβα οτι ακυρωθηκε, οπως ειδα αργοτερα και στο εμαιλ.

Δεν ασχοληθηκα περαιτερω με την παραγγελια, το μονο που ειδα ειναι οτι κατεβασαν το προιον σαν διαθεσιμοτητα/τιμη.

HP LaserJet Pro MFP M130fn, τιμη ~118€+3€ μεταφορικα=121€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, matrixxx είπε

Γνωστο προβλημα μηνες τωρα, δείχνει σε ονομα προιοντος παραγγελιας, αλλο επομενης ή προηγουμενης παραγγελιας. Παραγγειλατε μετα ή πριν δισκο ο ενας και πολυμηχανημα ο αλλος;

Τωρα που το λες ναι ηταν στη καλη προσφορα με το δισκο  και ενα xperia/nokia  που ειχα φαει ακυρο στο ακυρο  . Και μου ξαναεστειλαν τον ανεμιστηρα να κανω αερα  :P 

Toshiba Canvio Basics 1TB 3.0 2.5" 2018 Black HDD Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος

Nokia 3.4 Blue Dual Sim

Sony Xperia L4 Black Dual Sim

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους 

Αν κ καθυστερημένα βλέπω οτι σ'ημερα έχει το Realme 7 Dual 4G 128GB Mist Blue Smartphone στα 149 απο 269.

Πιστεύω αξίζει

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, titikos είπε

Καλημέρα σε όλους 

Αν κ καθυστερημένα βλέπω οτι σ'ημερα έχει το Realme 7 Dual 4G 128GB Mist Blue Smartphone στα 149 απο 269.

Πιστεύω αξίζει

Προσωρινά μη διαθέσιμο, βλέπω.

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
1 ώρα πριν, titikos είπε

Καλημέρα σε όλους 

Πιστεύω αξίζει

Είχε φτάσει και 190€ βέβαια. Το 269€ είναι λίγο πλασματικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-7-dual-4g-128gb-smartphone/?productId=20399474&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878238737142457+356333996567155543+-127955720231160148

Στο Σκρουτζ βέβαια λίγο πλασματικό, αλλά από 268 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόλαβα και πέρασα παραγγελία. Να είσαι καλά ρε φίλε! χάλασε το κινητό της μάνας μου πριν 2 μέρες. Μακάρι να μην μου ακυρώσουν την παραγγελία, είναι και δύσκολη η καιροί. 

• Moderators
Δημοσ.

Παλι εξαντλημενο. Μην ανοιγετε θεμα για 1 πιθανοτατα τεμαχιο. Ειδικα απο την στιγμη που το ξερετε αφου μιση ωρα πιο πριν ο εδω TS ειχε δει οτι ηταν εξαντλημενο και μετα εμφανιστηκε παλι "διαθεσιμο". Μεταφερεται στο αλλο θεμα που ειχε γινει η αρχικη αναφορα του. ;) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Παλι εξαντλημενο. Μην ανοιγετε θεμα για 1 πιθανοτατα τεμαχιο. Ειδικα απο την στιγμη που το ξερετε αφου μιση ωρα πιο πριν ο εδω TS ειχε δει οτι ηταν εξαντλημενο και μετα εμφανιστηκε παλι "διαθεσιμο". Μεταφερεται στο αλλο θεμα που ειχε γινει η αρχικη αναφορα του. ;) 

Είχα δει το Realme 7 εξαντλημένο στο site της Cosmote. Μετά μπήκα και κοίταξα στον Γερμανό, όπου ήταν διαθέσιμο. Γι'αυτό άνοιξα καινούργιο θέμα. Αλλά ok αφού κρίνετε ότι ήταν λάθος μου, ζητάω συγνώμη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Είχα δει το Realme 7 εξαντλημένο στο site της Cosmote. Μετά μπήκα και κοίταξα στον Γερμανό, όπου ήταν διαθέσιμο. Γι'αυτό άνοιξα καινούργιο θέμα. Αλλά ok αφού κρίνετε ότι ήταν λάθος μου, ζητάω συγνώμη.

Δεν χρειαζεται συγνωμη, δεν εκανες κατι κακο. Απλα το επισημαινω ωστε να γινονται καλυτερα την επομενη φορα, για ολους το γραφω. Με νεο θεμα ειδοποιουνται 1700 ατομα - οταν ξερουμε οτι ειναι κατι που σχεδον με βεβαιοτητα δεν θα υπαρχει σε 2-3 λεπτα απο την αναρτηση μας, καλυτερα να πεσει η πληροφορια στο τοπικ που ειχε ηδη αναφερθει. Χρησιμη ηταν για ενα ατομο τουλαχιστον και μπραβο σου.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, coyote2 είπε

Πάντως ο κολλητός μου το παρήγγειλε ....

Χαίρομαι που και άλλος επωφελήθηκε. Μακάρι να είναι και περισσότεροι. Το Realme 7 dual 8/128gb είναι καλή συσκευή και για τα 150 Ευρώ τέλεια.

Εγώ το πήρα για συνάδελφο που έχει μια συσκευή τετραετίας που σέρνεται, είναι άσχετος με αυτά και ξετρελάθηκε μόλις διάβασε γι'αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Χαίρομαι που και άλλος επωφελήθηκε. Μακάρι να είναι και περισσότεροι. Το Realme 7 dual 8/128gb είναι καλή συσκευή και για τα 150 Ευρώ τέλεια.

Νιώθω ότι είναι κλεψιά στα 150 ευρώ αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι φορτώθηκε άρα θα παραλάβω..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Νιώθω ότι είναι κλεψιά στα 150 ευρώ αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι φορτώθηκε άρα θα παραλάβω..

Και εμένα ότι είναι καθοδόν για το κατάστημα παραλαβής, οπότε δεν πιστεύω να φάμε άκυρο.

Πάντως γενικά έχετε το νου σας στο Match offers του συγκεκριμένου καταστήματος, γιατί συνέχεια βγάζει προσφορές.  Έχω δει το Xiaomi Mi 10 lite, το Realme 7 και μπορεί μέχρι τις 31 να έχει και άλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...