Apollonian Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας. Σε ένα παλίο μου λάπτοπ τα αρχεία JPG μου εμφανίζονται ως κενό λευκό κι δεν εμφανίζεται η προεπισκόπηση για να μπορώ να ξεχωρίζω την καθεμία χωρίς να ανοίξω το αρχείο. Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει τι πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache των μικρογραφιών. Δώσε για εκτέλεση (WINDOWS+R) το παρακάτω (θα σε πάει στον ανάλογο φάκελο) και διέγραψε ότι ξεκινάει με thumbcache %localappdata%\Microsoft\Windows\Explorer\ Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, micos000 είπε Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache των μικρογραφιών. Δώσε για εκτέλεση (WINDOWS+R) το παρακάτω και διέγραψε ότι ξεκινάει με thumbcache %localappdata%\Microsoft\Windows\Explorer\ Δεν το διόρθωσε, καποια άλλη λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνε και μια επανεκκίνηση. Μήπως έβαλες κανένα περίεργο πρόγραμμα ή έκανες κανέναν καθαρισμό με κάποιο πρόγραμμα; Έχει καιρό που το κάνει αυτό; Με ποιο πρόγραμμα βλέπεις τις εικόνες; Βάλε το irfan view και όρισε το σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής εικόνων. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα