Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, whiteman7 είπε

2-3%...? βάλε κάτι παραπάνω

Δε βλέπω κάτι ουσιαστικό να απαντάς στο γιατί η Sony εδώ και δύο χρόνια δεν είχε εφαρμόσει η patcaρει στο hardware της κάτι που διαφημίζει και το πληρώνεις ήδη αν έχεις PlayStation 5

Δεν είναι flame war αλλά είναι η πραγματικότητα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η Sony δεν οδηγεί αυτή τη στιγμή την γενιά όπως λες, είναι ένα ή δύο ή και παρακάτω βήματα πίσω από την Microsoft.

Και σου μιλάω χωρίς καμιά εμπάθεια

Καλή συνέχεια φίλε μου

Νομίζω ότι σε πωλήσεις και νέα παιχνίδια μια χαρά την οδηγεί τη γενιά η Sony, προς το παρόν. Δεν το λέω για καλό, απλά αυτή είναι η αίσθησή μου.

• Like 4
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, BALABANIS είπε

Ναί φίλε μου. Ειναι πραγματικότητα και κανείς δεν λέει το αντίθετο. Αλλά το να πιαστούμε απο αυτό για να βγάλουμε χολή γενικά ειναι hate. Ξέρεις σίγουρα πως η Microsoft διέθεσε και διαθέτει τεράστιους πόρους και χρήμα για να πετυχει το Backwards όπως και όλες τις τεχνολογίες σε θέμα γραφικών απεικόνησης κτλ. Η Sony δεν διαθετει τετοια δυνατότητα οπότε όλα πάνε λίγο πιο πίσω, δεν έγινε και κάτι. Δεν ειναι πως δε θα έρθουν ποτέ!  Ξέρεις επίσης πως σαν μεγέθη δεν συγκρινονται οικονομικά. Προσαρμόζεις το Marketing σου σαν εταίρια ανάλογα με τις δυνατότητες σου! Τι έχει η MS στη φαρέτρα της;  Τι έχει η Sony; Ε αυτά θα δείξουν και θα διαφιμήσουν. 

Αυτό που προσπαθώ να πω ειναι πως δεν έμεινε καθόλου πίσω λόγο VRR. Κοίτα μόνο τις τελευταίες αποκλειστικές η μή κυκλοφορίες και θα καταλαβεις τι εννοώ. Δεν προλαβαίνω να τα παίξω στη κυριολεξία... και μετά βλέπω τα σχόλια εδώ και με πιάνουν γέλια 🤣
Καταπιάνομαστε με το τίποτα και αφήνουμε το κάτι να πεθάνει. Πιάσε εδώ μέσα και έλεγξε ποιος έχει 4Κ, HDMI 2.1 και πάνελ 120Hz να υποστιρίξει VRR; Αλλα η γκρίνια γκρίνια και το Hate hate. 

Αυτή ειναι η δική μου οπτική χωρίς καμία εμπάθεια φυσικά. Κουβέντα κάνουμε και μπορούμε και να διαφωνουμε. 
Καλη συνεχεια και σε σένα 👌

Πάμε λίγο να τα δούμε ένα-ένα σιγά-σιγά

Δε νομίζω πως έχει να κάνει με τους πόρους της μιας εταιρείας και της άλλης, άλλωστε και οι δύο εταιρείες έχουν απεριόριστους πόρους, μη ξεχνάμε οτι οι πωλήσεις της Sony στο κομμάτι αυτό ήταν πολλαπλάσιες της Microsoft τα τελευταία χρόνια οπότε δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία

Όσον αφορά το VRR  είναι κάτι που ίδια η Sony τα τελευταία δύο χρόνια το προμοτάρει αλλά στην ουσία το πληρώνεις και δε το έχεις, δεν είπε κάποιος ότι εταιρεία έμεινε πίσω λόγω της συγκεκριμένης τεχνολογίας, αλλά σίγουρα κάποιος...την προσπέρασε και όχι απλά στο νήμα, άλλωστε το θέμα σε αυτό δεν αναφέρεται? Είναι κάτι που και οι φανατικότεροι της Sony την κατακρίνουν, δες για παραδειγμα τι εχει γινει με το Elder Rings. Όλα τα σχόλια πάνω σε αυτό αναφέρονται και αποτελεί γεγονός δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε πιάνουν τα γέλια.

Όσον αφορά το ποιοι έχουνε for 4Κ, Oled , HDMI 2.1 ή πάνελ 120 Hz πίστεψε με πάρα πολύ μα πάρα πολύς κόσμος τα έχει ,ένας από αυτούς και εγώ οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό όταν μιλάμε για κονσόλες next generation να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα ειδάλλως θα μέναμε σε PlayStation 4 και Xbox one X.

Φυσικά και σέβομαι απόλυτα την άποψη σου εξάλλου, από PlayStation ξεκίνησα αλλά δυστυχώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχω καταλήξει στην κονσόλα της Microsoft και δεν το έχω μετανιώσει.

Καλό απόγευμα

Επεξ/σία από whiteman7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BALABANIS είπε

Αγαπητοί haters της Sony, πονάτε; 
Περαστικά σας, δε θα περάσει… 🤣

Όσο και να κράζετε, οδηγεί τη γενιά ακόμη μια φορά η Sony με τα λάθη της κ τα πάθη της.

Δε μπορούσα να παραθέσω όλα τα μηνύματα και επέλεξα το καλύτερο μαργαριτάρι! 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Όχι δε θα κάτσω να σας επιχειρηματολογήσω γιατί δε πιάνει τόπο. 

Θα πω μόνο πως μόνο τυχαίο δεν είναι που η Sony είναι εκεί που είναι στο gaming και αν δε μπορείτε να δείτε γιατί, δε θα σας κάνω εγώ. 🤷🏻‍♂️

Αναμένω να δω την εφαρμογή του VRR και πως θα τρέχει στο PS5. Πρόσφατα έκανε update και η tv μου. Έχει κάποιες καλές πληροφορίες εδώ! 

Αν μπορείς να μας εξηγήσεις το τι σχέση έχει η θέση της Sony στο gaming, με την απουσία χαρακτηριστικού από την κονσόλα της, το οποίο έπρεπε να υπάρχει day one, θα μας βοηθούσες πάρα πολύ. 

Ειλικρινή ερώτηση από PC gamer, με Nintendo Switch, PS4 Pro, Xbox series X και αν ποτέ το βρει, ένα PS5. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Πάμε λίγο να τα δούμε ένα-ένα σιγά-σιγά

Δε νομίζω πως έχει να κάνει με τους πόρους της μιας εταιρείας και της άλλης, άλλωστε και οι δύο εταιρείες έχουν απεριόριστους πόρους, μη ξεχνάμε οτι οι πωλήσεις της Sony στο κομμάτι αυτό ήταν πολλαπλάσιες της Microsoft τα τελευταία χρόνια οπότε δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία

Όσον αφορά το VRR  είναι κάτι που ίδια η Sony τα τελευταία δύο χρόνια το προμοτάρει αλλά στην ουσία το πληρώνεις και δε το έχεις, δεν είπε κάποιος ότι εταιρεία έμεινε πίσω λόγω της συγκεκριμένης τεχνολογίας, αλλά σίγουρα κάποιος...την προσπέρασε και όχι απλά στο νήμα, άλλωστε το θέμα σε αυτό δεν αναφέρεται? Είναι κάτι που και οι φανατικότεροι της Sony την κατακρίνουν, δες για παραδειγμα τι εχει γινει με το Elder Rings. Όλα τα σχόλια πάνω σε αυτό αναφέρονται και αποτελεί γεγονός δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε πιάνουν τα γέλια.

Όσον αφορά το ποιοι έχουνε for 4Κ, Oled , HDMI 2.1 ή πάνελ 120 Hz πίστεψε με πάρα πολύ μα πάρα πολύς κόσμος τα έχει ,ένας από αυτούς και εγώ οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό όταν μιλάμε για κονσόλες next generation να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα ειδάλλως θα μέναμε σε PlayStation 4 και Xbox one X.

Φυσικά και σέβομαι απόλυτα την άποψη σου εξάλλου, από PlayStation ξεκίνησα αλλά δυστυχώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχω καταλήξει στην κονσόλα της Microsoft και δεν το έχω μετανιώσει.

Καλό απόγευμα

25 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Αν μπορείς να μας εξηγήσεις το τι σχέση έχει η θέση της Sony στο gaming, με την απουσία χαρακτηριστικού από την κονσόλα της, το οποίο έπρεπε να υπάρχει day one, θα μας βοηθούσες πάρα πολύ. 

Ειλικρινή ερώτηση από PC gamer, με Nintendo Switch, PS4 Pro, Xbox series X και αν ποτέ το βρει, ένα PS5. 

Ήρθε σαν απάντηση στο ότι έχει μείνει πίσω η Sony απο τη MS και στη γενική χολή που βγήκε κατά της Sony απο τα σχόλια. Ναι λέιπει το VRR! Θα έρθει όμως και δε καταλαβαίνω το κραξιμο. Σας είπε κανείς οτι δε θα έρθει; Με το παραμικρό hate και στη πυρά... 
Εκεί πάνω είπα μη τα ισοπεδώνουμε όλα, δείτε τη γενική θέση της στο χώρο του Gaming και μη τη σταυρώνετε. Και ναι φίλε με πιάνουν τα γελια, γιατί ήδη παίζω Horizon, με περιμένει το Elden Ring δεν επαιξα ακομη Demon Souls και το GT7 καθετε και αυτο περιμένοντας να βαλω μπρος. 
Και μετά βλέπω τι λένε εδώ...

Καλό 3ημερο σε όλους σας!

6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εδώ είμαστε:

Και χωρίς VRR! Αμα βάλει τι θα γίνει; 🤣 Καθοριστικό ρόλο παίζει τελικά, αυτο το VRR...

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BALABANIS είπε

Ήρθε σαν απάντηση στο ότι έχει μείνει πίσω η Sony απο τη MS και στη γενική χολή που βγήκε κατά της Sony απο τα σχόλια. Ναι λέιπει το VRR! Θα έρθει όμως και δε καταλαβαίνω το κραξιμο. Σας είπε κανείς οτι δε θα έρθει; Με το παραμικρό hate και στη πυρά...

Αδερφέ κάπου το έχεις χάσει. Η sony τώρα τελευταία πάει από το κακό στο χειρότερο Γτ θεωρεί ότι είναι πρώτη (που είναι) και δεν την ακουμπάει κανείς. Από ποιο φάουλ να πρώτο ξεκινήσουμε; Τα κλεισίματα των παλαιότερων store? Έπεσε τόσο κράξιμο που το πήρε (εν μέρει) πίσω. Από το 10ευρω που ζητάει για τα version upgrade ps4-ps5 που στην αρχή διαβεβαίωνε ότι θα είναι δωρεάν (για να μην τους κράξουν γιατί οι απέναντι έχουν το Smart delivery αντίστοιχα) και κάπου στην πορεία αποφάσισε ότι εννοούσε μόνο για τους πρώτους 2-3 τίτλους μωρέ εμείς δεν καταλάβαμε καλά. Τα απαράδεκτα cash grab bundles τύπου ghost of tsushima; Τα απαράδεκτα που έκανε με το gt7 με τα microtransactions και τα patch της ντροπής που τους έκραξε όλη η πλάση και τρέχει να τα μαζέψει κακην κακώς; Το always online στο single player mode ασχολίαστο. Το ότι διαφημίζει feature πάνω στο κουτί της κονσόλας που ΔΕΝ υπάρχει εδώ και 2 χρόνια άσχετο ποιος, που και πότε μπορεί να το χρησιμοποιήσει; Να μην το διαφήμιζε. Να το έδινε σαν εξτραδακι με patch στην πορεία και να της λέγαμε και ευχαριστώ αλλά περίμενε.... Οι απέναντι πάλι το είχαν day one και έπρεπε να πουν κάτι μωρέ και αυτοί ας ήταν και μπαρούφες. Αλλά όσο υπάρχουν καταναλωτές σαν εσένα που τους φιλάνε τα χέρια σε όποια παπαρια και να κάνουν τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα δυστυχώς, ήδη υπάρχουν φήμες ότι εξετάζουν το 70αρι για τους νέους τίτλους να γίνει... 80αρι. Καλοφαγωτα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμφωνώ με το άρθρο, στο XBOX series S το 4K 120Hz εφαρμόζεται καλύτερα. Και στο XBOX One ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Όλοι εσείς που κράζετε για την αργοπορία , έχετε τις τουμπανες τηλεοράσεις να δείτε το VRR? Η έτσι  μπαίνετε κ κράζετε λες κ είστε μέτοχοι στην MS ;; Έλεος δλδ ! Αφού είστε όλοι τόσο έξυπνοι γιατί δεν βγάζετε εσείς όλοι μαζί μια κονσόλα να τα έχει όλα να αγοράσουμε το καλό πράμα ! Έχω κουραστεί να βλέπω hate σχόλια κ της δυο πλευρές κ γενικά ! Πολύ μίσος το κολο internet τι σκατα ψυχολογικά έχετε όλοι κ το παίζετε κάποιοι πίσω από τις οθόνες των κινητών σας 

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Agony είπε

Μετά τους SSD θα έρθει και το VRR σε κονσόλες ... 10 χρονακια μετά τα PC :)

Καλά ας φτιάξει το HDR η Microsoft στα windows πρώτα και τότε λέμε αυτό που είπες (δεν έχεις άδικο όμως, βλέπω και crysis remasters, που στο pc ήταν “remastered” από το 2011).

43 λεπτά πριν, sxcite είπε

Όλοι εσείς που κράζετε για την αργοπορία , έχετε τις τουμπανες τηλεοράσεις να δείτε το VRR? Η έτσι  μπαίνετε κ κράζετε λες κ είστε μέτοχοι στην MS ;; Έλεος δλδ ! Αφού είστε όλοι τόσο έξυπνοι γιατί δεν βγάζετε εσείς όλοι μαζί μια κονσόλα να τα έχει όλα να αγοράσουμε το καλό πράμα ! Έχω κουραστεί να βλέπω hate σχόλια κ της δυο πλευρές κ γενικά ! Πολύ μίσος το κολο internet τι σκατα ψυχολογικά έχετε όλοι κ το παίζετε κάποιοι πίσω από τις οθόνες των κινητών σας 

Η αλήθεια είναι ότι σε C1 LG το PS5 χρειαζόταν ένα VRR (μην πω για Dynasty Warriors 9:Empires φάση games lol) αλλά κακό το μικρό, τουλάχιστον ανάπτυξη υπάρχει, όχι όπως στην Nintendo (still waiting for switch themes….).

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sxcite είπε

Τι να σχολιάσουμε αδελφέ μου σε αυτά που γράφεις?

Καλή σου μέρα

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 26/3/2022 στις 9:23 ΠΜ, whiteman7 είπε

Τι να σχολιάσουμε αδελφέ μου σε αυτά που γράφεις?

Καλή σου μέρα

Δεν είμαι αδερφός σου! Κ δεν έγραψα κάτι για να σχολιάσει κάποιος ! Το έγραψα μπας κ το διαβάσουν όλοι αυτοί που το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν χολή για το κάθε τι συμβαίνει καλό η κακό ! Κούρασε αυτό το πράγμα με το μίσος ! Τώρα εσυ αυτό που έγραψες εγώ σε βλέπω σαν τρολλ κ τίποτα παραπάνω ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...