Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σου κυρά sony, 2 χρόνια σχεδόν για την υποστήριξη ενός γαμω feature που αναγράφεται στην συσκευασία (!) και ακόμα δεν δίνει καν ημερομηνία. "In the coming months", μπορεί να είναι 2, 6 η και 56 δλδ, όλοι coming months είναι. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και άλλο να συγχρονιστουν με το τμήμα της tv να το βγάλουν σε όλα τα μοντέλα, άσχετο που έχουμε τηλεόραση που το υποστηρίζει από το 2019 και περιμένουμε ποτέ θα δεήσει ο άρχοντας. Τραγικοί απλά σε αυτό το κομμάτι. Και εις κατώτερα. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δηλαδή η Sony.....τόσο καιρό δεν μπορεί να φτιάξει το vrr ουτε στο PS5, αλλα ούτε και στίς τηλεοράσεις της παρότι το πουλούσε χωρίς να δουλεύει....

• Like 1
Δημοσ.

Xbox one x υποστήριξη vrr στα 1440p εδώ και 2 χρόνια κοντά,Xbox one x υποστήριξη vrr από day one……….Sony υποστήριξη vrr………….θα το δούμε αυτό αν και έχετε πληρώσει για αυτό το feature.

Δημοσ.

Το PlayStation 5 πουλάει απλά από συνήθεια,δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος αγοράς του.Εδω συζητάμε για λειτουργία που υποτίθεται θα υπήρχε από την πρώτη ημέρα.Λειτουργια που υποστηρίζει η MS από την προηγούμενη γενιά. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jackess είπε

επειδη παιζω ps5 σε 1440p monitor και ειχα ξενερωσει τη ζωη μου απο τη θολουρα σε σχεση με native 1440p, ενεργοποίησα τυχαια το upscaling της samsung και πολυ δυσκολα διακρινω διαφορα με native 1440p του pc. τουλαχιστον και απο μια Χ αποσταση που παιζω. αν εχετε δοκιμαστε το

Πολύ σημαντικό tip αυτό που είπες 
Βέβαια σαν το native πιστεύω δεν θα βρουμε καλυτερη ποιοτητα αλλα ειναι και μια λυση αυτο που λες

Ακόμα δεν έχω 2Κ monitor αλλά είναι στα σχέδια μου!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση !

• Like 1
Δημοσ.

πόσοι έχουν στην κατοχή τους monitor που να υποστηρίζει VRR που το θεωρείτε τόσο σημαντικό φίτσουρ που έπρεπε να το υποστηρίζει από ντέη ουάν;; προφανώς κάποια δυσκολία αντιμετωπίζουν ή ρίχνουν το βάρος σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα (bugs, optimizations κα) που αφορούν την πλειοψηφία των χρηστών και όχι το 2-3% που έχει tv με VRR.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MDefender είπε

Το PlayStation 5 πουλάει απλά από συνήθεια,δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος αγοράς του.Εδω συζητάμε για λειτουργία που υποτίθεται θα υπήρχε από την πρώτη ημέρα.Λειτουργια που υποστηρίζει η MS από την προηγούμενη γενιά. 

Αγαπητοί haters της Sony, πονάτε; 
Περαστικά σας, δε θα περάσει… 🤣

Όσο και να κράζετε, οδηγεί τη γενιά ακόμη μια φορά η Sony με τα λάθη της κ τα πάθη της.

Δε μπορούσα να παραθέσω όλα τα μηνύματα και επέλεξα το καλύτερο μαργαριτάρι! 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Όχι δε θα κάτσω να σας επιχειρηματολογήσω γιατί δε πιάνει τόπο. 

Θα πω μόνο πως μόνο τυχαίο δεν είναι που η Sony είναι εκεί που είναι στο gaming και αν δε μπορείτε να δείτε γιατί, δε θα σας κάνω εγώ. 🤷🏻‍♂️

Αναμένω να δω την εφαρμογή του VRR και πως θα τρέχει στο PS5. Πρόσφατα έκανε update και η tv μου. Έχει κάποιες καλές πληροφορίες εδώ! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, x8diesel είπε

πόσοι έχουν στην κατοχή τους monitor που να υποστηρίζει VRR που το θεωρείτε τόσο σημαντικό φίτσουρ που έπρεπε να το υποστηρίζει από ντέη ουάν;; προφανώς κάποια δυσκολία αντιμετωπίζουν ή ρίχνουν το βάρος σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα (bugs, optimizations κα) που αφορούν την πλειοψηφία των χρηστών και όχι το 2-3% που έχει tv με VRR.

2-3%...? βάλε κάτι παραπάνω

18 λεπτά πριν, BALABANIS είπε

Αγαπητοί haters της Sony, πονάτε; 
Περαστικά σας, δε θα περάσει… 🤣

Όσο και να κράζετε, οδηγεί τη γενιά ακόμη μια φορά η Sony με τα λάθη της κ τα πάθη της.

Δε μπορούσα να παραθέσω όλα τα μηνύματα και επέλεξα το καλύτερο μαργαριτάρι! 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Όχι δε θα κάτσω να σας επιχειρηματολογήσω γιατί δε πιάνει τόπο. 

Θα πω μόνο πως μόνο τυχαίο δεν είναι που η Sony είναι εκεί που είναι στο gaming και αν δε μπορείτε να δείτε γιατί, δε θα σας κάνω εγώ. 🤷🏻‍♂️

Αναμένω να δω την εφαρμογή του VRR και πως θα τρέχει στο PS5. Πρόσφατα έκανε update και η tv μου. Έχει κάποιες καλές πληροφορίες εδώ! 

Δε βλέπω κάτι ουσιαστικό να απαντάς στο γιατί η Sony εδώ και δύο χρόνια δεν είχε εφαρμόσει η patcaρει στο hardware της κάτι που διαφημίζει και το πληρώνεις ήδη αν έχεις PlayStation 5

Δεν είναι flame war αλλά είναι η πραγματικότητα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η Sony δεν οδηγεί αυτή τη στιγμή την γενιά όπως λες, είναι ένα ή δύο ή και παρακάτω βήματα πίσω από την Microsoft.

Και σου μιλάω χωρίς καμιά εμπάθεια

Καλή συνέχεια φίλε μου

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, whiteman7 είπε

Δε βλέπω κάτι ουσιαστικό να απαντάς στο γιατί η Sony εδώ και δύο χρόνια δεν είχε εφαρμόσει η patcaρει στο hardware της κάτι που διαφημίζει και το πληρώνεις ήδη αν έχεις PlayStation 5

Δεν είναι flame war αλλά είναι η πραγματικότητα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η Sony δεν οδηγεί αυτή τη στιγμή την γενιά όπως λες, είναι ένα ή δύο ή και παρακάτω βήματα πίσω από την Microsoft.

Και σου μιλάω χωρίς καμιά εμπάθεια

Καλή συνέχεια φίλε μου

Ναί φίλε μου. Ειναι πραγματικότητα και κανείς δεν λέει το αντίθετο. Αλλά το να πιαστούμε απο αυτό για να βγάλουμε χολή γενικά ειναι hate. Ξέρεις σίγουρα πως η Microsoft διέθεσε και διαθέτει τεράστιους πόρους και χρήμα για να πετυχει το Backwards όπως και όλες τις τεχνολογίες σε θέμα γραφικών απεικόνησης κτλ. Η Sony δεν διαθετει τετοια δυνατότητα οπότε όλα πάνε λίγο πιο πίσω, δεν έγινε και κάτι. Δεν ειναι πως δε θα έρθουν ποτέ!  Ξέρεις επίσης πως σαν μεγέθη δεν συγκρινονται οικονομικά. Προσαρμόζεις το Marketing σου σαν εταίρια ανάλογα με τις δυνατότητες σου! Τι έχει η MS στη φαρέτρα της;  Τι έχει η Sony; Ε αυτά θα δείξουν και θα διαφιμήσουν. 

Αυτό που προσπαθώ να πω ειναι πως δεν έμεινε καθόλου πίσω λόγο VRR. Κοίτα μόνο τις τελευταίες αποκλειστικές η μή κυκλοφορίες και θα καταλαβεις τι εννοώ. Δεν προλαβαίνω να τα παίξω στη κυριολεξία... και μετά βλέπω τα σχόλια εδώ και με πιάνουν γέλια 🤣
Καταπιάνομαστε με το τίποτα και αφήνουμε το κάτι να πεθάνει. Πιάσε εδώ μέσα και έλεγξε ποιος έχει 4Κ, HDMI 2.1 και πάνελ 120Hz να υποστιρίξει VRR; Αλλα η γκρίνια γκρίνια και το Hate hate. 

Αυτή ειναι η δική μου οπτική χωρίς καμία εμπάθεια φυσικά. Κουβέντα κάνουμε και μπορούμε και να διαφωνουμε. 
Καλη συνεχεια και σε σένα 👌

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...