Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Κανω αναβαθμιση στο συστημα μου κ εχω το thermaltake tough power 850w για τροφοδοσια και την msi z690 pro A με τον 12700k.

Μολις ειδα οτι το τροφοδοτικο μ εχει μια 8pin εξοδο στην οποια εχω ενα καλωδιο που βγαζει 8pin+4pin connector. Η μητρικη εχει 2x8pin εισοδο. 

Τωρα τι κανω? Μπορω να συνδεσω μονο το 8pin και 4pin στη motherboard και να μην εχω θεμα? Υπαρχει καλωδιο να μου δωσει 2x8pin απ την 8pin εξοδο του PSU???

Δημοσ.

Με τον 12700k σου αρκεί και το ένα 8pin. Αν σου δίνει δύο καλώδια eps βάλτα κι ας είναι το ένα τετραπινο. Δε χρειάζεται να βάλεις έξτρα εκτός αν σκοπεύεις να κουμπώσεις 12900k με oc

• Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

msi z690 pro A με τον 12700k.

Ή γενικά σκοπεύετε να κάνετε O.C.;

Το τροφοδοτικό πόσο χρονών είναι; 

• Like 1
Δημοσ.

δεν θα κανω κατι ιδιαιτερο απο oc. ειναι γυρω στη δεκαετια το psu αλλα δε νομιζω να εχει θεμα. 

εχω βαλει 8 pin κ 4 pin στο δευτερο 8pin της μητρικης. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

δεν θα κανω κατι ιδιαιτερο απο oc. ειναι γυρω στη δεκαετια το psu αλλα δε νομιζω να εχει θεμα. 

εχω βαλει 8 pin κ 4 pin στο δευτερο 8pin της μητρικης. 

Κάρτα γραφικων;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimskeet2002 είπε

1080 αλλα στο μελλον σκεφτομαι να παω σε 3080.

Ok. Στη θέση σου θα το κρατούσα και θα πήγαινα σε νέο όταν άλλαζα και κάρτα. Εν όψει αλλαγής τροφοδοσίας gpu θα προτιμούσα αγορά psu pcie 5.0 ready.

off topic: Nice pics

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

ειναι γυρω στη δεκαετια το psu αλλα δε νομιζω να εχει θεμα. 

Αν τυχών σας κάνει κάποιο restart (ή freeze) στο rendering έφτασε η ώρα για αλλαγή.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...