mary2007lou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας με την Revolut στην Ελλάδα; Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι η επικοινωνία μέσω εφαρμογής, όμως δεν είμαι πελάτης της κι εννοείται δεν έχω σκοπό να δώσω τα στοιχεία μου προκειμένου να μου λύσουν την απορία πως άδειασαν τον τραπεζικό μου λογαριασμό.
mary2007lou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας με την Revolut στην Ελλάδα; Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι η επικοινωνία μέσω εφαρμογής, όμως δεν είμαι πελάτης της κι εννοείται δεν έχω σκοπό να δώσω τα στοιχεία μου προκειμένου να μου λύσουν την απορία πως άδειασαν τον τραπεζικό μου λογαριασμό.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, mary2007lou είπε Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας με την Revolut στην Ελλάδα; Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι η επικοινωνία μέσω εφαρμογής, όμως δεν είμαι πελάτης της κι εννοείται δεν έχω σκοπό να δώσω τα στοιχεία μου προκειμένου να μου λύσουν την απορία πως άδειασαν τον τραπεζικό μου λογαριασμό. αφου δεν είσαι πελάτης πως σου αδειασαν τον τραπεζικό σου λογαριασμό;
mary2007lou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Αυτό θα πρέπει να μου το απαντήσουν αυτοί. Άδειασαν τον λογαριασμό μου στην Εθνική τράπεζα
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, mary2007lou είπε Αυτό θα πρέπει να μου το απαντήσουν αυτοί. Άδειασαν τον λογαριασμό μου στην Εθνική τράπεζα Tην ΕΤΕ πρέπει να ρωτήσεις.
mary2007lou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Την ρώτησα κι εγγράφως έχω την συναλλαγή που έγινε εν αγνοία μου. Φαίνεται να έκανα κατάθεση σε μετρητά όλα τα χρήματα μου προς την Revolut. Επαναλαμβάνω, δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία, δεν είμαι πελάτης της. Για αυτό και πρέπει να μιλήσω άμεσα μαζί τους
zanskou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 μισό λεπτό. φαίνεται να έγινε κατάθεση σε λογαριασμό της revolut, μέχρι εδώ το καταλαβαίνω. δικαιούχος σε αυτό το λογαριασμό ποιος; η μεταφορά των χρημάτων πώς έγινε ; από e-banking, από κατάστημα ; πώς ; κάτι λείπει από το παζλ επίσης για τι ποσό μιλάμε αν επιτρέπεται ; 2
mary2007lou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες, μιλάμε ξεκάθαρα για απάτη. Θα πρέπει να μιλήσω άμεσα μαζί τους, να δω τι έχουν να μου πουν κι αυτοί για αυτό κι επιμένω αν γνωρίζει κάποιος τηλέφωνο επικοινωνίας για να το λύσουμε όμορφα και πολιτισμένα
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, mary2007lou είπε Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες, μιλάμε ξεκάθαρα για απάτη. Θα πρέπει να μιλήσω άμεσα μαζί τους, να δω τι έχουν να μου πουν κι αυτοί για αυτό κι επιμένω αν γνωρίζει κάποιος τηλέφωνο επικοινωνίας για να το λύσουμε όμορφα και πολιτισμένα Βρες ποιος είχε πρόσβαση στον λογαριασμό σου.
stelakis1914 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στο topic της Revolut. Υποκλέπτουν τα στοιχεία καρτών ή e-banking στην τράπεζα του χρήστη (εθνική σε αυτή την περίπτωση) και αδειάζουν το λογαριασμό του, βάζοντας αιτιολογία Revolut1234 ή κάτι αντίστοιχο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από stelakis1914
mary2007lou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βρες ποιος είχε πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Κανείς δεν έχει πρόσβαση στις κάρτες μου και γι'αυτό είχα το κεφάλι μου ήσυχο χρόνια τώρα. Μέχρι που η ΕΤΕ ή η Revolut ή δεν ξέρω ποιος άλλος αποφάσισαν να με γδάρουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, mary2007lou είπε Κανείς δεν έχει πρόσβαση στις κάρτες μου και γι'αυτό είχα το κεφάλι μου ήσυχο χρόνια τώρα. Μέχρι που η ΕΤΕ ή η Revolut ή δεν ξέρω ποιος άλλος αποφάσισαν να με γδάρουν. Απο κάρτα έγινε η συναλλαγή ή απο λογαριασμό; Δεν χρησιμοποιείς πουθενά κάρτα;Κάπου που να την έβγαλαν φωτό χωρίς να το πάρεις είδηση;Που και πάλι θα σε ενημέρωνε η ΕτΕ ότι υπάρχει μια κίνηση και θέλει επιβεβαίωση.
mary2007lou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στο topic της Revolut. Υποκλέπτουν τα στοιχεία καρτών ή e-banking στην τράπεζα του χρήστη (εθνική σε αυτή την περίπτωση) και αδειάζουν το λογαριασμό του, βάζοντας αιτιολογία Revolut1234 ή κάτι αντίστοιχο. Από το πρωί διαβάζω αμέτρητες καταγγελίες κατά της Revolut με περιπτώσεις σαν την δική μου. Έλεος!!! 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο κάρτα έγινε η συναλλαγή ή απο λογαριασμό; Δεν χρησιμοποιείς πουθενά κάρτα;Κάπου που να την έβγαλαν φωτό χωρίς να το πάρεις είδηση;Που και πάλι θα σε ενημέρωνε η ΕτΕ ότι υπάρχει μια κίνηση και θέλει επιβεβαίωση. 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο κάρτα έγινε η συναλλαγή ή απο λογαριασμό; Δεν χρησιμοποιείς πουθενά κάρτα;Κάπου που να την έβγαλαν φωτό χωρίς να το πάρεις είδηση;Που και πάλι θα σε ενημέρωνε η ΕτΕ ότι υπάρχει μια κίνηση και θέλει επιβεβαίωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, mary2007lou είπε Από το πρωί διαβάζω αμέτρητες καταγγελίες κατά της Revolut με περιπτώσεις σαν την δική μου. Έλεος!!! Θα σου πρότεινα να μην πιστευεις όλα οσα διαβάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις