Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

στον ff στα settings -> General

Performance
Use recommended performance settings (ξετσεκαρε το)
Learn more
These settings are tailored to your computer’s hardware and operating system.
Use hardware acceleration when available (τσεκαρε αυτο)

επισης δες ποσα add ons εχεις στον ff κ ποσα στον brave ,γενικοτερα κραταμε μονο οσα ειναι απαραιτητα

τελος μπορει η σελιδα να ειναι οντως optimized για chrome (οποτε κ για brave)

ξετσέκαρα σε λιγότερο από 15 δεύτερα οι ανεμιστήρες κάνουν πάρτι

-από addons μόνο δύο  μετάφραση γγούγλε και adguard

1 ώρα πριν, ethereum είπε

πρεπει να αλλαξεις τη παστα

νομίζω πως αυτό φταίει

1 ώρα πριν, ethereum είπε

μπορει να εχει κανενα script στον firefox που τρέχει στο background και του ανεβάζει θερμοκρασία , παντως πρεπει να αλλαξει τη παστα οπως και να χει , υστερα απο 7 χρονια ..... εγω οταν ειχα αλλαξει υστερα απο 7-8 χρονια ξαναγεννήθηκε το λαπτοπ , λες αμαν τι έγινε

ναι θα το δω

-να πω της αληθείας το στραβό το zoo έχει πολλά θέματα μετά την κατάργηση του flash όχι μόνο στα παιχνίδια του

-τρελά κολλήματα βαρύ κι ασήκωτο περιβάλλον λειψές λειτουργίες κτλ

1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε

γραφει στον brave δεν εχει θεμα οποτε δεν ειναι hardware προβλημα

με brave οι θερμοκρασίες δεν ξεπερνούν τους 50 με 60

με ff χτυπάει 90 plus

2 ώρες πριν, MikeKata είπε

Πολύ περίεργο... Δεν είμαι και κανένας γνώστης σε αυτά, αλλά τσέκαρες μήπως παίζει τίποτα με διαφορετικές ρυθμίσεις για hardware acceleration ή σε τι player παίζεται το παιχνίδι; Ή αν είναι optimized για την Blink engine; Π.χ τώρα δοκίμασα να ανοίξω ένα από το site που ανέφερες σε Librewolf (ουσιαστικά hardened FF) και τρέχει μια χαρά. Σε παλιό laptop 2c/4t.

Ίσως κάτι να γίνεται με τις ρυθμίσεις...

μου είπαν όταν τους έστειλα μειλ πως είναι γραμμένο σε παλαιό κώδικα και θα ανανεωθεί σύντομα

σε παλιό thinkpad του ΄14 δεν είχα τόσο σοβαρό θέμα με θερμοκρασίες όσο με κολλήματα του παιχνιδιού

-το αστείο είναι πως με ρώτησαν τι browser χρησιμοποιώ

τους είπα chrome και ff

-κι η απάντηση ήταν να χρησιμοποιήσω opera

-δεν έβγαλα άκρη

Επεξ/σία από userino
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, userino είπε

μου είπαν όταν τους έστειλα μειλ πως είναι γραμμένο σε παλαιό κώδικα και θα ανανεωθεί σύντομα

1 ώρα πριν, userino είπε

Κάνω εικόνα τον τύπο στο support να πατάει pause στην ταινία από την οποία τον διέκοψες, απλά να googlάρει "internet browsers", να βλέπει τη λέξη Opera και να λέει "καλό ακούγεται αυτό, θα του το προτείνω, ποιος κάθεται τώρα να κάνει troubleshooting".

Και αυτός τη Blink χρησιμοποιεί. Καλή υπομονή μέχρι να δεήσουν να ανανεώσουν το site...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, userino είπε

ξετσέκαρα σε λιγότερο από 15 δεύτερα οι ανεμιστήρες κάνουν πάρτι

-από addons μόνο δύο  μετάφραση γγούγλε και adguard

νομίζω πως αυτό φταίει

ναι θα το δω

-να πω της αληθείας το στραβό το zoo έχει πολλά θέματα μετά την κατάργηση του flash όχι μόνο στα παιχνίδια του

-τρελά κολλήματα βαρύ κι ασήκωτο περιβάλλον λειψές λειτουργίες κτλ

με brave οι θερμοκρασίες δεν ξεπερνούν τους 50 με 60

με ff χτυπάει 90 plus

σε παλιό thinkpad του ΄14 δεν είχα τόσο σοβαρό θέμα με θερμοκρασίες όσο με κολλήματα του παιχνιδιού

-το αστείο είναι πως με ρώτησαν τι browser χρησιμοποιώ

τους είπα chrome και ff

-δεν έβγαλα άκρη

δοκίμασε χωρίς το adguard και επίσης δοκίμασε να βάλεις ublock origins

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Κάνω εικόνα τον τύπο στο support να πατάει pause στην ταινία από την οποία τον διέκοψες, απλά να googlάρει "internet browsers", να βλέπει τη λέξη Opera και να λέει "καλό ακούγεται αυτό, θα του το προτείνω, ποιος κάθεται τώρα να κάνει troubleshooting".

Και αυτός τη Blink χρησιμοποιεί. Καλή υπομονή μέχρι να δεήσουν να ανανεώσουν το site...

μαζί σου ντίαρ - 

θενκζ φορ!

9 λεπτά πριν, MadSheep είπε

δοκίμασε χωρίς το adguard και επίσης δοκίμασε να βάλεις ublock origins

-όχι όχι

το μεν adguard σώζει νευρικό κλονισμό (από)

το δε ublock origins ενισχύει το σκεπτικό

-θα πάω στο adguard

το ίδιο adbloking σε διαφορετικούς browsers 

Επεξ/σία από userino
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εσείς που νομίζετε πως η Mozilla ο,τι κάνει το κάνει από καλή καρδιά και πάει κόντρα στη Google να σας ενημερώσω ότι είναι πολύ χειρότερη

Πηγή

Πηγή 2

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Losraio είπε

Εσείς που νομίζετε πως η Mozilla ο,τι κάνει το κάνει από καλή καρδιά και πάει κόντρα στη Google να σας ενημερώσω ότι είναι πολύ χειρότερη

Πηγή

Πηγή 2

link 1 καπως πρεπει να επιβιωσουν ξερεις αλλα περα απο αυτο οι υπολοιποι ειναι πολυ χειροτεροι αλλα φανταζομαι σου διεφυγε αυτο

link 2 αν διαβαζες αυτο που λινκαρες θα εβλεπες οτι ζητανε περισσοτερη διαφανεια

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

link 1 καπως πρεπει να επιβιωσουν ξερεις αλλα περα απο αυτο οι υπολοιποι ειναι πολυ χειροτεροι αλλα φανταζομαι σου διεφυγε αυτο

link 2 αν διαβαζες αυτο που λινκαρες θα εβλεπες οτι ζητανε περισσοτερη διαφανεια

Δεν είπα ότι οι υπόλοιποι είναι άγιοι αλλά σίγουρα πάντως δεν είναι υποκριτές όπως η Mozilla. Όσον αφορά το δεύτερο μάλλον εσύ δεν το διάβασες ή δεν κατάλαβες τι διάβασες γιατί διαφορετικά εάν το διάβασες και κατάλαβες αυτό τότε να το κοιτάξεις το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α

22 ώρες πριν, shedninja είπε

φιρεφοξ το 22 ;; λολ

εμενα παντως η θεια μου μια χαρα το χρησιμοποιει!

Επεξ/σία από lostarker
Δημοσ.

Οι intel 11ης γενιάς πάντως το υποστηρίζουν και με τα ενσωματωμένα Intel Iris X γραφικά, σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται. Δηλαδή δεν απαιτείται ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Δημοσ.
Στις 24/3/2022 στις 4:33 ΜΜ, TNT2 είπε

Τον χρησιμοποιώ χρόνια. Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. 

download (1).jpg

το εχω στο κινητο γιατι οι αλλοι τα κανουν μανταρα με την αποθηκευση κωδικων.  Θυμαμαι δεκαετια 90 ηταν shareware

Δημοσ.

Firefox χρησιμοποιούσα πάντα, firefox χρησιμοποιώ και firefox θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ.Σαν παλιά κακιά συνήθεια είναι αυτή η αλεπού.Παρόλο που ένας μόνο χρήστης εδω μέσα θα μπορούσε να με πείσει να επιστρέψω στο Internet Explorer αναφέροντας μου τα προτερήματα του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...