Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται . Είμαι 27 χρόνων μόλις τελείωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και είμαι απόφοιτος φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Βαθμός πτυχίου 6.1 . Θέλω να ασχοληθώ με το data science. Θα ήθελα μια βοήθεια πβς να ξεκινήσω . Γνωρίζω βασικά της python και της c++. Ξεκίνησα online courses στο udemy για τη python. Σκέφτομαι να επένδυσω σε κάποιο πρόγραμμα όπως το udacity. Από Σεπτέμβριο π θα αρχίσω π θα έχω λεφτά. Το μεταπτυχιακό σε δια ζώσης Μ είναι δύσκολο μιας και ζω μόνιμα επαρχία.

Δημοσ.

Καλησπέρα!
εγώ θα σου πρότεινα να δεις courses όπως sql , python, Tableau , PowerBi και να μάθεις τις γενικές έννοιες από datawarehouse , ETL, star & snowflake schema.. Για αρχή είναι πολύ καλή βάση .. Σίγουρα θα σε βοηθούσε και ένα μεταπτυχιακό αλλά αν και μόνο με αυτά μπορεί να έχεις μία ευκαιρία καθώς στην εταιρεία που είμαι εγώ τώρα υπάρχουν πολλά άτομα στο αντικείμενο που δεν έχουν.. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείς ότι πολλά άτομα στη δουλειά σ δεν έχουν μεταπτυχιακό; Και εγώ σκέφτομουν να ξεκινήσω έτσι με διάφορα courses και μετά να δω γ μεταπτυχιακό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...