svizi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, είμαι λίγο προβληματισμένος με την αγορά τηλεοράσεων για κατοικίες προς βραχυχρόνια μίσθωση και ήθελα τη γνώμη σας. Τι θέλω: 50" (4k) Αξιοπιστία/Καλό after sales service Smart TV (Netflix) Τιμή στα όρια των 400€ Ευχαριστώ
vaggos231 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 την εχω δει σε airbnb τρομερη, εχω και γω την 43αρα στο σπιτι. μαζι με το magic remote. https://www.skroutz.gr/s/28288317/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-50UP78006LB-HDR-50.html
dpolal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, svizi είπε Καλησπέρα, είμαι λίγο προβληματισμένος με την αγορά τηλεοράσεων για κατοικίες προς βραχυχρόνια μίσθωση και ήθελα τη γνώμη σας. Τι θέλω: 50" (4k) Αξιοπιστία/Καλό after sales service Smart TV (Netflix) Τιμή στα όρια των 400€ Ευχαριστώ - Το remote είναι το ποιό πιθανό να χαλάσει/σπάσει πρώτο. - Το service δεν έχει τόσο νόημα, πρέπει να αγοράσεις όσες είναι οι κατοικίες + 1 επιπλέον για ρεζέρβα, δεν σε πέρνει να περιμένεις 1 μήνα μέχρι να επισκευαστεί μία πιθανή ζημιά. - Δεν σε νοιάζει τόσο το 4Κ, εκτός αν πρόκειτε να παρέχεις και τις αντίστοιχες ταινίες. - Γιατί Netflix ;;; Θα είναι και η μηνιαία συνδρομή του μέσα στην χρέωση της κατοικίας ;;;
vaggos231 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Αν σπάσει το remote χρεώνεται στον ενοικιαστή. Ειδικά remote των 30 ευρώ Το 4κ σε νοιάζει γιατί είτε νετφλιξ είτε όχι, έχεις YouTube. Άλλωστε δεν έχει νόημα να πάρεις τηλεόραση το 2022 που να μην είναι 4κ Ναι στο Airbnb που πήγα εγώ, είχε συνδρομή. 1
svizi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 3:07 ΜΜ, vaggos231 είπε την εχω δει σε airbnb τρομερη, εχω και γω την 43αρα στο σπιτι. μαζι με το magic remote. https://www.skroutz.gr/s/28288317/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-50UP78006LB-HDR-50.html Σε ευχαριστώ. Είδα καλές κριτικές. Στις 24/3/2022 στις 3:41 ΜΜ, dpolal είπε - Το remote είναι το ποιό πιθανό να χαλάσει/σπάσει πρώτο. - Το service δεν έχει τόσο νόημα, πρέπει να αγοράσεις όσες είναι οι κατοικίες + 1 επιπλέον για ρεζέρβα, δεν σε πέρνει να περιμένεις 1 μήνα μέχρι να επισκευαστεί μία πιθανή ζημιά. - Δεν σε νοιάζει τόσο το 4Κ, εκτός αν πρόκειτε να παρέχεις και τις αντίστοιχες ταινίες. - Γιατί Netflix ;;; Θα είναι και η μηνιαία συνδρομή του μέσα στην χρέωση της κατοικίας ;;; Γενικά έχουν Netflix. Στο κάτω κάτω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν χρέωση. Συμφωνώ με το +1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα