Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, koutsis είπε

Αυτό ήταν να γίνει με το project ara της Google και όπως ήταν αναμενόμενο εγκαταλειφθηκε! Επίσης η LG έκανε κάτι σχετικό με το LG g5 και πήγε επίσης απατο...

Τι πηγε να γινει με το G5;

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alkpet είπε

- Μωρό μου τι θες να σου πάρω για τα γενέθλιά σου;

- Τίποτα

Έχω ξεκαρδιστεί στο γέλιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, snips είπε

Αν και είμαι xiaomiς...ελπίζω το επόμενο κινητό μου να μην είναι made in ASIA. 

Δύσκολο να τους χτυπήσει κάποιος λόγω φτηνών εργατικών, αλλά πραγματικά τους βαρέθηκα. Δεν θέλω άλλο σχιστομάτηδες. Κάθε φατρία κάνει μια εταιρία και βγάζει την ίδια αηδία με άλλο χρώμα. 

Ξύπνα μωρή ΝΟΚΙΑ.

Γι αυτό βρίσκεις και καλές τιμές. Απορώ τι λες. Γουστάρεις μονοπώλια / ολιγοπώλια.

Επεξ/σία από youraccount
Δημοσ.

Θέλω να δω πόσοι από όσους κράζουν θα γίνεται ΤΙΠΟΤΑ funs και θα κράζετε μετά τους άλλους.....

Άρε Ελληνάρες........

Δημοσ.

Η επιτομή του μάρκετινγκ, κάτι σαν προεκλογική ομιλία. Με ένα και μοναδικό κινητό που "θα" φτιάξουν , θα κατατροπώσουν την Apple και όλους τους άλλους. Θα χτίσουν ολόκληρο "οικοσύστημα". Με χρυσόψαρα; Θα....θα....θα... Πολύ κακό για το τίποτα.

Δημοσ.

Κάθε νέα προσπάθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Για τα σχόλια καμία σοβαρότητα και λογικό είναι.

Εκεί που με χαλάει είναι η ανακοίνωση του στυλ εναλλακτική για τα iphone. Τι το θέλανε να το πούνε αυτό? Μια τέτοια δήλωση από μόνη της γελοιοποιεί την προσπάθεια τους από την αρχή. 

Κρίμα γιατί φοβάμαι κανείς δεν θα τους πάρει στα σοβαρά ακόμη και αν είναι όντως κάτι πολύ καλό. Η θα τους πάρει στα σοβαρά αλλά μακρόχρονα που σημαίνει θα πρέπει να αντέξουν που σημαίνει ότι εδώ δεν αντέχουν εταιρίες δις/ων και θα αντέξει μια νέα? Για μένα λάθος τους που ξεκίνησαν με σύγκριση. Και μάλιστα εντελώς άσχετη... ios vs android? Μα καλά χαζοί είναι? Δηλαδή πάνε να βγουν πάνω από τόσες εταιρίες android? lol...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεισόδιο 1:

-Τι έχεις και φωνάζεις;

-Χάλασε!!!Δεν ανάβει

-Ποιό;

-Το τίποτα!!!

-Α... εντάξει, νόμιζα πως έγινε κάποια ζημιά, ευτυχώς αστειεύεσαι.

Φήμες λένε πως οι γείτονες είδαν ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου προελεύσεως, έμοιαζαν σαν μικροσκοπικά ufo, σε σχήμα τηγανιού, κατσαρόλας, βάζου κλπ.

Επεισόδιο 2:

-Τι σου πήρε ο άντρας σου;

-Iphone

-Εμένα Samsung

-Εμένα Nothing

-Αααχ... φιλενάδα, δεν σε νοιάζεται.

-Βρε τον τσιγκούνη!

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...