Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο ψηλός, αλλα ουσιαστικά ένα launcher θα κάνει και ένα API για το UI. Το μόνο που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε όλα αυτά είναι να ξεκινήσει να διανέμει το OS σε φάση 100% open source με εκδόσεις gapps και no gapps.  Αν υπάρξει αυτό, για μένα είναι δελεαστική πρόταση.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, snips είπε

Αν και είμαι xiaomiς...ελπίζω το επόμενο κινητό μου να μην είναι made in ASIA. 

Δύσκολο να τους χτυπήσει κάποιος λόγω φτηνών εργατικών, αλλά πραγματικά τους βαρέθηκα. Δεν θέλω άλλο σχιστομάτηδες. Κάθε φατρία κάνει μια εταιρία και βγάζει την ίδια αηδία με άλλο χρώμα. 

Ξύπνα μωρή ΝΟΚΙΑ.

Βασικά, πολλές εταιρείες είναι απλά Ευρωπαΐοι ή Αμερικανοί που τις ξεκίνησαν. Απλά εκεί είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο να φτάσεις στην παραγωγή τελικού προϊόντος.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη.....τι άλλο πρέπει να κανει η Apple για να καταλάβουν όλοι οτι δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θέλατε το καλύτερο.....το βγαλαμε, θέλατε το φθηνότερο.....το βγαλαμε....θέλατε το μικρότερο.....το βγάλαμε...είστε αχάριστοι και γεμίζετε τον κόσμο με e-waste !

Δημοσ.

... μη ξεχάσω να βάλω τα γιορτινά μου ...

... αλλά έχει όραμα ...

... συναρπαστική «τιμολογιακή» εναλλακτική της Apple ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως iphoneάκιας, θα πω οτι είχα απατήσει με ένα nexus 4 και ένα Onplus 5Τ.

Το Οneplus ήταν phenomenal.

Κάτι one night stand πού είχα κάνει με samsung, huawei κλπ ήταν στα όρια της κτηνοβασίας…

Τώρα εχω επιστρέψει μετανοημένος στη σύζυγο μου 

Επεξ/σία από vabill
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chncynic είπε

Καλά τα λέει ο ψηλός, αλλα ουσιαστικά ένα launcher θα κάνει και ένα API για το UI. Το μόνο που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε όλα αυτά είναι να ξεκινήσει να διανέμει το OS σε φάση 100% open source με εκδόσεις gapps και no gapps.  Αν υπάρξει αυτό, για μένα είναι δελεαστική πρόταση.

Στη παρουσίαση λέει από Απρίλιο θα είναι διαθέσιμο το OS για selected smartphones. Καλή αρχή κι αυτή.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mariosCS είπε

Στη παρουσίαση λέει από Απρίλιο θα είναι διαθέσιμο το OS για selected smartphones. Καλή αρχή κι αυτή.

Δεδομένου οτι ό,τι το κινητό θα είναι 99.9% android,  το να έχουν ένα repository με τις αλλαγές/προσθήκες όπως και με τα extra apps τους 100% free + opensource είναι αυτό που αναφέρω. Το οτι θα διανέμουν έτοιμες roms ok,  το κάνουν όλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...