Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει απο ατομο που απο voda πηγε cosmote να γυρναει η voda και να του λεει πληρωσε το πέναλτι και στο αφαιρουμε απο το παγιο. Δεν ξερω τι εγινε τελικα... 

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος οι προσφορές που κάνουν αυτοί οι πάροχοι για κινητά ή σταθερά δεν γινοντε από καταστήματα αλλά μόνο τηλεφωνικό από ειδικές υπηρεσίες. Με επιφύλαξη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/3/2022 στις 10:20 ΜΜ, George6633 είπε

Να ρωτήσω κάτι.. Σε περίπτωση που συγγενικό μου πρόσωπο έχει σταθερή Vodafone,θα μπορούσα να κάνω αίτηση για συμβόλαιο στη Vodafone στο όνομα μου και να πάρω έκπτωση λόγω σταθερής (σε άλλο όνομα)? 

Πρέπει και οι δύο συνδέσεις να είναι στο ίδιο ΑΦΜ.

Επεξ/σία από hln3
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hln3 είπε

Πρέπει και οι δύο συνδέσεις να είναι στο ίδιο ΑΦΜ.

Ευχαριστώ!Οποτε πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε αυτό της Vodafone ή της Wind και να βάλω την έκπτωση κάτω των 29 από τα τέλη. 

Δημοσ.
Στις 24/3/2022 στις 8:46 ΜΜ, Giama είπε

Λογικά μετά την αίτηση φορητότητας στην Cosmote θα λάβεις και μια σωστή προσφορά από τη Vodafone. Το θέμα είναι ότι σε τσαντίζουν τόσο πολύ στο προηγούμενο στάδιο που ακόμα κι όταν έρθει μια προσφορά καλή τους στέλνεις από εκεί που ήρθαν έτσι κι αλλιώς.

Ετσι ακριβως εκαναν και σε εμενα. Μου προτειναν πριν 18 μηνες ιδιο συμβολαιο που ειχα ηδη απο τα 62 ευρω στα 69 !!!!( για 2 γραμμες με απεριοριστα με 8 Gb ), παροτι τους ειχα ενημερωσει ότι είχα καλυτερη προσφορα απο cosmote.

Εφυγα και πηγα στην cosmote με 49 euro σε ενα λιγο πιο χαμηλο προγραμμα με 6Gb. Οταν εγινε η φορητοτητα με πηρε πισω η vodafone και μου αντιπροτεινε ... απεριοριστα τα παντα όλα στα 35 ευρω και για τους 2 αριθμους. Τους ανεφερα ότι αυτη η προσφορα και συμπεριφορα είναι πολυ προσβλητική γιατι ενώ είχαν ενημερωθει οτι θα φυγω λόγω καλύτερης προσφορας, μου ειπαν τότε οτι δεν μπορουν να κανουν κάτι καλύτερο. Μαλιστα μου είχαν αναφερει στις συζητησεις η vodafone οτι το προγραμμα μου έχει ληξει εδω και παρα πολυ καιρο και ότι μπορουν ανα πασα στιγμη να μου αλλαξουν το προγραμμα  ( σε μεγαλυτερο )  χωρις προειδοποιηση, αλλα δεν το εχουν κανει ακομα λογω καλης συνεργασίας.....!

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες, το νου σας γιατί έχει ξεκινήσει ο δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας απ την κοσμοτέ για όσες περιοχές υποστηρίζουν μεγάλες ταχύτητες.
Να σκέφτεστε κ αυτό πριν κάνετε οτιδήποτε.

Δημοσ.

Εκανα χθες τηλεφωνικα την αιτηση 

Σημειωσα ονομα ωρα και αριθμο που μιλησα 

Την Παρασκευη θα παρω τις 3 sim και τις συμβασεις και μου ειπαν εντος 14 ημερων θα γινει η φορητοτητα

Θα το καταλαβω για να αλλαξω  τις sim  γιατι θα χασω το σημα της Vodafone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε πιο νωρις χθες η courier παρελαβα καρτες και συμβασεις και αναμενω

Υπηρξε μια διαφορα 4 ευρω σε σχεση με την τηλεφωνικη προταση , πηρα τηλ και μου ειπαν οτι η διαφορα θα φανει στον λογαριασμο που θα βγει γιατι εχω και το σταθερο σε Cosmote και ισχυει οτι μου ειπαν 

57,39 ευρω τελικη για 3 συνδεσεις με απεριοριστες  κλισεις παντου και 10GB κοινη χρηση δεδομενα 

Μαλιστα με πληρωμη του λογαραισμου απο την εφαρμογη 2 GB επιπλεον καθε μηνα

Δευτερη αντιπροταση απο Vodafone δεν μου εγινε.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον....Λιγο πριν παω σε Cosmote χθες  με πηραν απο Vodafone

Για 3 γραμμες:

Απεριοριστα σε ολους , 9GB η καθε γραμμη γαι δεδομενα κινητης  , 6000 sms (αδιαφορο) και 3 δωροεπιταγες των 130 ευρω για Κωτσοβολο , Πλαισιο ή καταστημα Vodafone

Δεν προλαβα να κανω αρση αιτηση φορητοτητας και χθες απογευμα πηγα σε Cosmote 

Θα φυγω αμεσα με ενεργειες της Vodafone και θα μου καλυψουν τυχον ποινη αποχωρησης αν και δεν υπαρχει εντος 14 ημερων

Ολα αυτα με τελικη τιμη 18,54 για καθε γραμμη

Δημοσ.
Στις 29/3/2022 στις 3:40 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Την Παρασκευη θα παρω τις 3 sim και τις συμβασεις και μου ειπαν εντος 14 ημερων θα γινει η φορητοτητα

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

ποινη αποχωρησης αν και δεν υπαρχει εντος 14 ημερων

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τις έφαγες τις 14 ημέρες. γι'αυτό στο είπαν εξαρχής από την Cosmote ότι θα κάνει τόσο (ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να σε συνδέσουν την επόμενη εργάσιμη). 

Οπότε τώρα θα μπλέξεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Λοιπον....Λιγο πριν παω σε Cosmote χθες  με πηραν απο Vodafone

Για 3 γραμμες:

Απεριοριστα σε ολους , 9GB η καθε γραμμη γαι δεδομενα κινητης  , 6000 sms (αδιαφορο) και 3 δωροεπιταγες των 130 ευρω για Κωτσοβολο , Πλαισιο ή καταστημα Vodafone

Δεν προλαβα να κανω αρση αιτηση φορητοτητας και χθες απογευμα πηγα σε Cosmote 

Θα φυγω αμεσα με ενεργειες της Vodafone και θα μου καλυψουν τυχον ποινη αποχωρησης αν και δεν υπαρχει εντος 14 ημερων

Ολα αυτα με τελικη τιμη 18,54 για καθε γραμμη

Προσεξε γιατι αμφιβαλω αν θα σου καλυψουν το προστιμο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zanskou είπε

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τις έφαγες τις 14 ημέρες. γι'αυτό στο είπαν εξαρχής από την Cosmote ότι θα κάνει τόσο (ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να σε συνδέσουν την επόμενη εργάσιμη). 

Οπότε τώρα θα μπλέξεις 

Απο το 13888 σε ηχογραφημενη συνομιλια εχω κρατησει ονομα ημερομηνια και ωρα μου ειπαν οτι οι 14 μερες ξεκινανε απο την συνδεση

2 ώρες πριν, nyne είπε

Προσεξε γιατι αμφιβαλω αν θα σου καλυψουν το προστιμο...

Και σε αυτη την περιπτωση εχω ωρα ημερομηνια και ονομα 

Τις κλισεις προς Vodafone και ηχογραφημενες για μενα στο κινητο μου αν και ξερω οτι δεν μπορω να το χρησιμοποιησηω για να θυμαμαι πιο καλα τι , ποτε και με ποιον το εχω πει 

Μαλιστα μου ειπαν οτι εχουν δωσει ηδη εντολη για πιστωτικο 170 ευρω και αν η ποινη ειναι παραπανω να τους το πω

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zanskou είπε

Οπότε τώρα θα μπλέξεις 

Τελικα ειχες δικιο ...Δεν ξερουν τι τους γινεται ...Σε επικοινωνια σε facebook με cosmote τα ιδια μου ειπαν .Για τους αλλους δυο αριθμους υπαρχουν αλλοι πινακες με μικροτερα ποσα 

Screenshot_20220415-170146_Messenger.jpg

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τελικα ειχες δικιο ...Δεν ξερουν τι τους γινεται ...Σε επικοινωνια σε facebook με cosmote τα ιδια μου ειπαν .Για τους αλλους δυο αριθμους υπαρχουν αλλοι πινακες με μικροτερα ποσα 

Screenshot_20220415-170146_Messenger.jpg

Μια χαρά ξέρουν τι τους γίνεται απλά ψάχνουν κορόιδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...