Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Εγω οικογενειακο Vodafone 3 γραμμες Οι 2 με 2000 λεπτα ομιλια προς ολους και η αλλη 300 λεπτα πρις ολους και 500 λεπτα για vodafone 9 Giga για internet κοινο Το συμβολαιο ληγει σε 6 μηνες και πεναλτυ 135 ευρω γαι τις 3 γαρμμες αν διακοψω τωρα Πληρωνω 91 ευρω Προσφορα Cosmote 57 ευρω τελικη για τις 3 γραμμες με απεριπριστες κλισεις παντου και 10 Giga ιντερνετ κοινο(εχω και σταθερο σε αυτους) H Vodafone που πηρα τηλ για το υψος του πεναλτυ μου ειπε οτι θα μου κανει αντιπροσφορα σημερα αν πληρωσω σε αυτος το δικο τους πεναλτυυ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε αν πληρωσω σε αυτος το δικο τους πεναλτυυ !!!! εννοείς αν σπάσεις το συμβόλαιο του σταθερού που έχεις στην Cosmote και το βάλεις και αυτό στη Vodafone ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, zanskou είπε εννοείς αν σπάσεις το συμβόλαιο του σταθερού που έχεις στην Cosmote και το βάλεις και αυτό στη Vodafone ? Όχι Τις 3 γραμμές κινητής να σπάσω που έχω σε Vodafone Το σταθερό δεν το πειράζω και θα γίνει και με οπτική ίνα τις επόμενες μέρες με 14 ευρώ λιγότερο από ότι πληρώνω Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τις 3 γραμμές κινητής να σπάσω που έχω σε Vodafone συγνώμη, η vodafone σου πρότεινε να σπάσεις συμβόλαιο που έχει ήδη σε αυτούς, να πληρώσεις και τα αναπόσβεστα για να σου κάνουν μετά νέο συμβόλαιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, zanskou είπε συγνώμη, η vodafone σου πρότεινε να σπάσεις συμβόλαιο που έχει ήδη σε αυτούς, να πληρώσεις και τα αναπόσβεστα για να σου κάνουν μετά νέο συμβόλαιο ; Έτσι ακριβώς Απαράδεκτοι Τυπικά περιμένω προσφορά σήμερα Αυτά όταν τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα την άλλη προσφορά Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 γελάει ο κόσμος. προφανώς με τα δεδομένα που είπες πάνω συμφέρει να τα πας στην Cosmote αφού ακόμη και με το πέναλτυ από τον 5ο μήνα θα πληρώνεις λιγότερα χρήματα (για να το αποσβέσεις θέλεις περίπου 4 μήνες σύμφωνα με τα ποσά που γράφεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, zanskou είπε γελάει ο κόσμος. προφανώς με τα δεδομένα που είπες πάνω συμφέρει να τα πας στην Cosmote αφού ακόμη και με το πέναλτυ από τον 5ο μήνα θα πληρώνεις λιγότερα χρήματα (για να το αποσβέσεις θέλεις περίπου 4 μήνες σύμφωνα με τα ποσά που γράφεις) Ετσι ακριβως!!!!Απο περιεργεια και μονο περιμενω σημερα την Vodafone να δω τι θα μου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Η αντιπροσφορα της Vodafone είναι 73 ευρώ και με πληρώσω και το πέναλτι Δεν πάνε καθόλου καλά. Την Δευτέρα θα κάνω φορητοτητα σε cosmote. 34 ευρώ διαφορά και πιο καλές παροχές έστω και αν δεν τις χρειάζομαι. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η αντιπροσφορα της Vodafone είναι 73 ευρώ και με πληρώσω και το πέναλτι Δεν πάνε καθόλου καλά. Την Δευτέρα θα κάνω φορητοτητα σε cosmote. 34 ευρώ διαφορά και πιο καλές παροχές έστω και αν δεν τις χρειάζομαι. Λογικά μετά την αίτηση φορητότητας στην Cosmote θα λάβεις και μια σωστή προσφορά από τη Vodafone. Το θέμα είναι ότι σε τσαντίζουν τόσο πολύ στο προηγούμενο στάδιο που ακόμα κι όταν έρθει μια προσφορά καλή τους στέλνεις από εκεί που ήρθαν έτσι κι αλλιώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qwerty_2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω οικογενειακο Vodafone 3 γραμμες Οι 2 με 2000 λεπτα ομιλια προς ολους και η αλλη 300 λεπτα πρις ολους και 500 λεπτα για vodafone 9 Giga για internet κοινο Το συμβολαιο ληγει σε 6 μηνες και πεναλτυ 135 ευρω γαι τις 3 γαρμμες αν διακοψω τωρα Πληρωνω 91 ευρω Προσφορα Cosmote 57 ευρω τελικη για τις 3 γραμμες με απεριπριστες κλισεις παντου και 10 Giga ιντερνετ κοινο(εχω και σταθερο σε αυτους) H Vodafone που πηρα τηλ για το υψος του πεναλτυ μου ειπε οτι θα μου κανει αντιπροσφορα σημερα αν πληρωσω σε αυτος το δικο τους πεναλτυυ !!!! Κοινό; Δηλαδή μοιράζεστε τα 10 GB στα 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η αντιπροσφορα της Vodafone είναι 73 ευρώ και με πληρώσω και το πέναλτι Δεν πάνε καθόλου καλά. Την Δευτέρα θα κάνω φορητοτητα σε cosmote. 34 ευρώ διαφορά και πιο καλές παροχές έστω και αν δεν τις χρειάζομαι. Δηλαδη θα διακοψης το συμβόλαιο στη Vodafone θα της πλήρωσης το penalty και μετά νέο συμβόλαιο πάλι στη Vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Δηλαδη θα διακοψης το συμβόλαιο στη Vodafone θα της πλήρωσης το penalty και μετά νέο συμβόλαιο πάλι στη Vodafone? Όχι βέβαια Θα πάω cosmote 35 ευρώ τον μήνα διαφορά δεν είναι λίγα 1 ώρα πριν, Qwerty_2 είπε Κοινό; Δηλαδή μοιράζεστε τα 10 GB στα 3; Ναι αλλά όχι :3 Συνολικά 10 gb Μπορεί να μοιραστεί όπως θέλω 1 ώρα πριν, Giama είπε Λογικά μετά την αίτηση φορητότητας στην Cosmote θα λάβεις και μια σωστή προσφορά από τη Vodafone. Το θέμα είναι ότι σε τσαντίζουν τόσο πολύ στο προηγούμενο στάδιο που ακόμα κι όταν έρθει μια προσφορά καλή τους στέλνεις από εκεί που ήρθαν έτσι κι αλλιώς. Ισχυουν ακομα οι αντιπροσφορες μετα απο αιτηση επισημη για φορητοτητα ? Το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να πέσει η vodafone κάτω από 57 ευρώ Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Να ρωτήσω κάτι.. Σε περίπτωση που συγγενικό μου πρόσωπο έχει σταθερή Vodafone,θα μπορούσα να κάνω αίτηση για συμβόλαιο στη Vodafone στο όνομα μου και να πάρω έκπτωση λόγω σταθερής (σε άλλο όνομα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, George6633 είπε Να ρωτήσω κάτι.. Σε περίπτωση που συγγενικό μου πρόσωπο έχει σταθερή Vodafone,θα μπορούσα να κάνω αίτηση για συμβόλαιο στη Vodafone στο όνομα μου και να πάρω έκπτωση λόγω σταθερής (σε άλλο όνομα)? Νομίζω με τίποτα Εγώ έχω και τις 3 γραμμές στο όνομα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Κατάλαβα..Θα κάνω μια ερώτηση με την πρώτη ευκαιρία σε ένα κατάστημα δεν έχω να χάσω και κάτι.Τωρα έχω συμβόλαιο στην Cosmote και έχω διπλάσια GB με το σταθερό (Cosmote ONE) το οποίο είναι σε όνομα συγγενή και έλεγα μήπως παίζει και εδώ κάτι αντίστοιχο.Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα