Pantogas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα! Έχω στην κατοχή μου κάποιες 4κ ταινίες, αλλά θέλω να μεγαλώσω τη συλλογή μου. Μπορείτε να μου προτείνετε Ελληνικά καταστήματα που πουλάνε ταινίες 4k UHD? Επίσης και Ευρωπαϊκά? Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Dennis077 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς τα ελληνικά eshop είναι ελάχιστα και πολύ φτωχά σε ποικιλία 4k τίτλων. Ένα από τα ελάχιστα είναι το Blu-rayshop.gr το οποίο φέρνει και special edition εκδόσεις από εξωτερικό όμως η πλειοψηφία είναι χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Dennis077
zazarakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 kαλησπερα σε ενδιαφερουν με ελληνικους υποτιτλους ?
babality Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 εχετε να προτινετε ευρωπαικα καταστηματα για αγορα 4k bluray ταινιων? δεν υπαρχει προβλημα αν δεν εχει ελληνικα subs. δεν βλεπω μεταφρασεις ουτως η αλλως. ευχαριστω.
Getta Robo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το Cinema Libre filmstore εχει και εισαγει πολλες ταινιες DVD/BluRay κτλ. Ειναι στο κεντρο στην Αθηνα και σε πολυ ωραιο χωρο. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από Getta Robo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα