Qwerty_2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ μια προπληρωμένη κάρτα για να φορτώνω συνδρομές ενός έτους Netflix, spotify, i-cloud. Η κάρτα έληξε έβγαλα νέα την πρόσθεσα αλλά μου εμφανίζει την παλιά μου και θέλω να την αφαιρέσω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 On 24/03/2022 at 11:09, Qwerty_2 said: Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ μια προπληρωμένη κάρτα για να φορτώνω συνδρομές ενός έτους Netflix, spotify, i-cloud. Η κάρτα έληξε έβγαλα νέα την πρόσθεσα αλλά μου εμφανίζει την παλιά μου και θέλω να την αφαιρέσω Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο Apple ID σου και τις μεθόδους πληρωμής? Αν κάνεις κλικ στην παλιά σου κάρτα, στο τέλος θα πρέπει να βλέπεις μια επιλογή με κόκκινο χρώμα για να την αφαιρέσεις.
Qwerty_2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Το έλυσα, απλά όταν έσερνα στα αριστερά την κάρτα και πατούσα αφαίρεση δεν με άφηνε, πάτησα την κάρτα μου μου έδειξε τα στοιχεία της και πάτησα στο τέλος αφαίρεση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις