Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, Gingerbread είπε Πάμε πάλι μπας και καταλάβουμε 1. Πως γίνεται να σε δέκτηκε κάποιος για διδακτορικό (ο οποίος μάλιστα απότι καταλαβαίνουμε δεν σε ξέρει κιόλας) χωρίς να έχεις μεταπτυχιακό το οποίο είναι προϋπόθεση; 2. ", πίστευα από το τίτλο του μεταπτυχιακού ότι προσανατολίζεται στην ενίσχυση των γνώσεων των φοιτητών στο τομέα της βιολογίας αλλά διαπίστωσα ότι πρόκειται για διδασκαλία μεθόδων και τεχνικών για την βελτίωση της διδασκαλίας της βιολογίας είναι διατμηματικο με το παιδαγωγικό." έστω ότι δεν κατάλαβες τον στόχο του μεταπτυχιακού (που μου φαίνεται λίγο περίεργο). Το βελτώση γνώσεων στον τομέα της βιολογίας τι σημαίνει; Είσαι βιολόγος; 3. Το θα πρέπει να πληρώνομαι για τη δουλειά στο εργαστήριο δεν υπάρχει. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αμισθί διδακτορικό και είναι νόμιμο, προφανώς και δε θα σε πλήρωνε κανείς για να βλέπει. 4. Μας περιγράφεις ότι σου κάνει ghosting more or less. Αλλά έχω κενάστην ιστορία. Καθηγητής που δεν σε ξέρει δέχτηκε να κάνεις διδακτορικό στο εργαστήριο του, ενώ δεν έχεις μεταπτυχιακό και(από τα συμφραζόμενα) καμία ερευνητική/εργαστηριακή εμπειρία. 5. Πόσο χρονών είσαι και γενικά με τι θέλεις να ασχοληθείς; Μου φαίνεσαι λίγο πελαγωμένος. 1) έχω μεταπτυχιακό το πρώτο μου πτυχίο αναγνωρίζεται ως μεταπτυχιακός τίτλος intergated master επίπεδο 7 Πολυτεχνείο Κρήτης 2) όταν έλεγα να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στην βιολογία εννοώ ότι θα μάθει κάποιος που συμμετέχει στο μεταπτυχιακό περισσότερα γνώσεις στην βιολογία. Δεν είμαι βιολόγος είμαι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης που περιλαμβάνει τον Τομέας Ανάπτυξης, Ανάλυσης & Σχεδιασμού Διεργασιών. Σαυτο το τομέα εντάσσεται το εργαστήριο περιβαλλοντικής μικροβιολογίας που έκανα την διπλωματική μου εργασία. 3) καθηγητής μου είπε ότι δεν έχει λεφτά να με πληρώνει προφανώς στο εργαστήριο του ισχύει η άποψη του έμμισθου διδακτορικού. Γιατί δεν θέλει να με εκμεταλλεύεται γι'αυτό δίνει αμοιβή ( το είπε ο καθηγητής) 4) γι'αυτό του ζήτησα να παρακολουθω στο εργαστήριο για να αποκτήσω ευχέρεια και εμπειρία στην εργαστηριακή έρευνα. Δεν έχει σχέση αν σε γνωρίζει ο καθηγητής γίνεται αξιολόγηση των προσόντων του υποψηφίου με βάση τα κριτήρια που ορίζει ο κανονισμός. 5) είμαι 26 χρονών δεν θέλω να δουλέψω θέλω να κάνω διδακτορικό στην περιβαλλοντική μικροβιολογία (ήταν το αντικείμενο στην διπλωματική μου εργασία ) Αυτό το αντικείμενο ταυτίζεται με την ερευνητική δραστηριότητα του εργαστηρίου του καθηγητή. Όπως έχω γράψει και πιο πάνω προσπαθούσα 11μηνες να βρω καθηγητή για διδακτορικό δεν τα κατάφερα και σε κατάσταση απελπισίας (θα περάσει άλλος ένας χρόνος με αποτυχημένες προσπάθειες εύρεσης καθηγητή) διάλεξα αυτό το μεταπτυχιακό
Gingerbread Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, scha είπε 1) έχω μεταπτυχιακό το πρώτο μου πτυχίο αναγνωρίζεται ως μεταπτυχιακός τίτλος intergated master επίπεδο 7 Πολυτεχνείο Κρήτης 2) όταν έλεγα να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στην βιολογία εννοώ ότι θα μάθει κάποιος που συμμετέχει στο μεταπτυχιακό περισσότερα γνώσεις στην βιολογία. Δεν είμαι βιολόγος είμαι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης που περιλαμβάνει τον Τομέας Ανάπτυξης, Ανάλυσης & Σχεδιασμού Διεργασιών. Σαυτο το τομέα εντάσσεται το εργαστήριο περιβαλλοντικής μικροβιολογίας που έκανα την διπλωματική μου εργασία. 3) καθηγητής μου είπε ότι δεν έχει λεφτά να με πληρώνει προφανώς στο εργαστήριο του ισχύει η άποψη του έμμισθου διδακτορικού. Γιατί δεν θέλει να με εκμεταλλεύεται γι'αυτό δίνει αμοιβή ( το είπε ο καθηγητής) 4) γι'αυτό του ζήτησα να παρακολουθω στο εργαστήριο για να αποκτήσω ευχέρεια και εμπειρία στην εργαστηριακή έρευνα. Δεν έχει σχέση αν σε γνωρίζει ο καθηγητής γίνεται αξιολόγηση των προσόντων του υποψηφίου με βάση τα κριτήρια που ορίζει ο κανονισμός. 5) είμαι 26 χρονών δεν θέλω να δουλέψω θέλω να κάνω διδακτορικό στην περιβαλλοντική μικροβιολογία (ήταν το αντικείμενο στην διπλωματική μου εργασία ) Αυτό το αντικείμενο ταυτίζεται με την ερευνητική δραστηριότητα του εργαστηρίου του καθηγητή. Όπως έχω γράψει και πιο πάνω προσπαθούσα 11μηνες να βρω καθηγητή για διδακτορικό δεν τα κατάφερα και σε κατάσταση απελπισίας (θα περάσει άλλος ένας χρόνος με αποτυχημένες προσπάθειες εύρεσης καθηγητή) διάλεξα αυτό το μεταπτυχιακό Οκ με βοήθησες λίγο να καταλάβω. Παρόλα αυτά το διδακτορικό σε αυτόν τον τομέα τι θα σου προσφέρει; Διδακτορικό σε βιολογικό πεδίο από μη άμεσα σχετιζόμενο πεδίο που θα μπορούσε να οδηγήσει; Ειδικά στην Ελλάδα το πτυχίο κρίνει τα περσσότερα. Αλλά και έξω δεν ξέρω κατά πόσο θα έπαιρναν στηην βιολογική έρευνα κάποιον από τόσο διαφορετική σχολή. Θέλω να πω ότι δεν είναι αυτό το κομμάτι σου. Το με τι γίνεται αξιολόγηση του υποψηφίου άσε με να το ξέρω καλύτερα. Γιατί κανείς βιολόγος δεν θα ασχοληθεί να πάρει διδακτορικό φοιτητή για έρευνα στη βιολογία από τελείως άσχετο υπόβαθρο. Για μενα όλο αυτό είναι λάθος. Βέβαια δικές σου είναι οι επιλογές κανείς μας δεν μπορεί να σου πει τι θα κάνεις.Η εντύπωση όμως που έχω είναι ότι η συνεργασία αυτή είναι προβληματκή (για οποιονδήποτε λόγο) και μια προβληματκή συνερργασία όσο συνεχίζει να υπάρχει τόσο χειροτερεύει.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ο καθηγητής είναι χημικός μηχανικός δεν είναι βιολόγος και ασχολείται με την περιβαλλοντική μικροβιολογία όπως ένας τομέας της σχολής περιλαμβάνει την περιβαλλοντική μικροβιολογία άρα υπάρχει κάποια σχέση. Στην αρχή της γνωριμίας μου έδωσε την εντύπωση ενός προσιτού και φιλικού ανθρώπου . Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να απουσιάζει
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Ρε μη του σπας τα @@ του ανθρώπου. Και αυτή η πίεση είναι τρελά κακό σημάδι για έναν υποψήφιο μελλοντικό συνεργάτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα