ledgerree Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλημερα, Τι αποψη εχετε για το Deree ? Πως ειναι το επιπεδο σπουδων και οι προοπτικες για ενα καλο μεταπτυχιακο στο εξωτερικο? Δεν με ενδιαφερει το θεμα με την αναγνωριση για δουλεια σε δημοσιο ειναι η αληθεια. Αξιζει να παει καποιος η να χασω αλλη μια χρονια κ να παω σε καποιο πανεπιστημιο του εξωτερικου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_panel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δεν εχω σπουδασει εκει..ωστοσο, ξερω ατομα που εχουν παει εκει και 1-2 καθηγητες που διδασκουν. Ολοι μου εχουν πει οτι δεν εχει καμια σχεση το deree με τα υπολοιπα κολλεγια, οτι μαθαινεις πολλα και μαλιστα ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα. Ειναι μια προσομοιωση της αμερικανικης εκπαιδευσης. Αν ξερεις πώς ειναι αυτο το συστημα και σου αρεσει, δεν εχεις να χασεις τιποτα πηγαινοντας στο deree (απ τη στιγμη κιολας που λες οτι δε σ ενδιαφερουν οι αναγνωρισεις και τα σχετικα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Το πρώτιστο που παρέχει το Deree δεν είναι οι γνώσεις. (που είναι όντως αρκετά αξιοπρεπούς επιπέδου). Το πιο σημαντικό που παρέχει το Deree είναι οι γνωριμίες και οι διασυνδέσεις στην αγορά εργασίας. Έχει πάρα πολλά στελέχη σε εταρείες που προσλαμβάνουν πολύ πιο εύκολα απόφοιτους του Deree από ότι άλλων κολλεγίων ή ΑΕΙ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledgerree Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, Dark_panel είπε Δεν εχω σπουδασει εκει..ωστοσο, ξερω ατομα που εχουν παει εκει και 1-2 καθηγητες που διδασκουν. Ολοι μου εχουν πει οτι δεν εχει καμια σχεση το deree με τα υπολοιπα κολλεγια, οτι μαθαινεις πολλα και μαλιστα ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα. Ειναι μια προσομοιωση της αμερικανικης εκπαιδευσης. Αν ξερεις πώς ειναι αυτο το συστημα και σου αρεσει, δεν εχεις να χασεις τιποτα πηγαινοντας στο deree (απ τη στιγμη κιολας που λες οτι δε σ ενδιαφερουν οι αναγνωρισεις και τα σχετικα). Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι μου αρεσει ειναι η αληθεια το αμερικανικο συστημα, απλα για τα κολεγια ακουγονται πολλα και δεν ξερω κατα ποσο ανηκει κ αυτο σε αυτη την κατηγορια γιατι ακουγονται διαφορα. 7 ώρες πριν, Backpacker είπε Το πρώτιστο που παρέχει το Deree δεν είναι οι γνώσεις. (που είναι όντως αρκετά αξιοπρεπούς επιπέδου). Το πιο σημαντικό που παρέχει το Deree είναι οι γνωριμίες και οι διασυνδέσεις στην αγορά εργασίας. Έχει πάρα πολλά στελέχη σε εταρείες που προσλαμβάνουν πολύ πιο εύκολα απόφοιτους του Deree από ότι άλλων κολλεγίων ή ΑΕΙ. ναι η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι για τον κυκλο που σου προσφερει μιλανε. Τωρα εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο αυτο το κομματι, γιατι θελω να φυγω στο εξωτερικο..ευχαριστω για την απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα