jkoukos Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Το λέει. Μέσω VPN που δημιουργεί στο Fritz και το χρησιμοποιεί στην αντίστοιχη εφαρμογή της εταιρείας, στο κινητό του. Δουλεύει κανονικά η τηλεφωνία μέσω του VPN, είτε συνδεδεμένος σε ασύρματο δίκτυο είτε με δεδομένα κινητής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rackal Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, jkoukos είπε Το λέει. Μέσω VPN που δημιουργεί στο Fritz και το χρησιμοποιεί στην αντίστοιχη εφαρμογή της εταιρείας, στο κινητό του. Δουλεύει κανονικά η τηλεφωνία μέσω του VPN, είτε συνδεδεμένος σε ασύρματο δίκτυο είτε με δεδομένα κινητής. Να φανταστώ χρειάζεται να έχω κάποιο vpn ή μου προσφέρει η fritz κάποιο δωρεάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Έχει λειτουργία VPN μέσα στο Fritz, απλά πρέπει να την ενεργοποιήσεις και να την ρυθμίσεις. Έχει οδηγίες η εταιρεία στην ιστοσελίδα της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riklove Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Για να ενεργοποιήσεις το VPN αυτόματα χωρίς πολλές διαδικασίες πας στα settings της εφαρμογής myfritz ενεργοποιείς και τα δύο αυτά . Έπειτα πας στην εφαρμογή fon στα settings και ενεργοποιείς και αυτά τα δύο και είσαι κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rackal Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, riklove είπε Για να ενεργοποιήσεις το VPN αυτόματα χωρίς πολλές διαδικασίες πας στα settings της εφαρμογής myfritz ενεργοποιείς και τα δύο αυτά . Έπειτα πας στην εφαρμογή fon στα settings και ενεργοποιείς και αυτά τα δύο και είσαι κομπλέ. Να φανταστώ προϋπόθεση να έχει ενεργοποιηθεί το fritz account και Internet access to the FRITZ!Box via HTTPS enabled ; Και μια τελευταία απορία. Αν είμαι έξω με data, μπορώ μέσα απ την εφαρμογή fon να κάνω κλήσεις ή μόνο να τις δέχομαι; Edit: Ενεργοποίησα τις επιλογές. όντως στο μενού vpn καταχώρησε το κινητό μου και ενεργοποιηθηκε. Αλλά, όταν βάζω το κινητό σε data και ενεργοποιώ την επιλογή vpn απο το MyFRITZ δεν έχω πρόσβαση καθόλου στο ίντερνετ, αυτή είναι η λειτουργία του ή κάνω κάτι λάθος; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από rackal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riklove Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Εγώ τα έχω ενεργοποιήσει αυτά που λες διότι ξεκίνησα με το manual VPN. Αλλά μου φαίνεται στο αυτόματο δεν χρειάζεται. Μήπως έχεις ορίσει DNS στο κινητό σου αν ναι πρέπει να το απενεργοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rackal Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, riklove είπε Εγώ τα έχω ενεργοποιήσει αυτά που λες διότι ξεκίνησα με το manual VPN. Αλλά μου φαίνεται στο αυτόματο δεν χρειάζεται. Μήπως έχεις ορίσει DNS στο κινητό σου αν ναι πρέπει να το απενεργοποιήσεις. Οχι δεν έχω dns, ίσως η Vodafone κόβει τα vpn δε μπορώ να καταλάβω. όπως και να χει, αν ενεργοποιήσω το vpn με τον τρόπο που αναφέρεις, κόβεται το ίντερνετ και δεν έχω πρόσβαση ούτε στο μοντεμ. αν κλείσω το vpn με τα data του κινητού, μπαίνω κανονικά στο user interface μέσω το μοναδικού link που μου έχει δώσει η fritz με τους κωδικούς του ρουτερ. Ολα καλά σε όλα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορώ ούτε να δεχτώ ούτε να πάρω κλήσεις απ το fritz fon. Το περίεργο σε όλη την υπόθεση είναι πως στους browsers δεν έχω καμία πρόσβαση αλλά σε εφαρμογές τύπου youtube, tiktok, viber έχω κανονικά ίντερνετ. Η συσκευή είναι το huawei p20 pro και έχω κλείσει το αυτόματο dns... Άβυσσος... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από rackal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riklove Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, rackal είπε Οχι δεν έχω dns, ίσως η Vodafone κόβει τα vpn δε μπορώ να καταλάβω. όπως και να χει, αν ενεργοποιήσω το vpn με τον τρόπο που αναφέρεις, κόβεται το ίντερνετ και δεν έχω πρόσβαση ούτε στο μοντεμ. αν κλείσω το vpn με τα data του κινητού, μπαίνω κανονικά στο user interface μέσω το μοναδικού link που μου έχει δώσει η fritz με τους κωδικούς του ρουτερ. Ολα καλά σε όλα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορώ ούτε να δεχτώ ούτε να πάρω κλήσεις απ το fritz fon. Το περίεργο σε όλη την υπόθεση είναι πως στους browsers δεν έχω καμία πρόσβαση αλλά σε εφαρμογές τύπου youtube, tiktok, viber έχω κανονικά ίντερνετ. Η συσκευή είναι το huawei p20 pro και έχω κλείσει το αυτόματο dns... Άβυσσος... internet>permit Access >vpn VPN Connections to the FRITZ!Box Εδώ βλέπεις τη συσκευή του κινητού σου; Αν ναι κάνε την enable. Αν όχι system>fritz box users. add user . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rackal Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, riklove είπε internet>permit Access >vpn VPN Connections to the FRITZ!Box Εδώ βλέπεις τη συσκευή του κινητού σου; Αν ναι κάνε την enable. Αν όχι system>fritz box users. add user . Το βλέπω κανονικά, με κόβει η Vodafone ή το κινητό, δε ξέρω ακόμα, το ψάχνω, γτ έκανα εγγραφή ενα xiaomi με data απο cosmote και μου λειτουργεί κανονικότατα, και κάνω κλήσεις και δέχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kva21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα το ερώτημα μου μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά να μην το πρόσεξα Υπάρχει τρόπους να συνδεθεί το 7530 σε Vodafone και να λειτουργήσει και το voip ; Δεν υπάρχει διαθέσιμο ρουτερ h300s για να δουλέψεις ο προγραμματικό και το υπάρχον ειναη h267a (onenet που δεν κάνει backup με τον απλο τρόπο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riklove Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, kva21 είπε Καλησπέρα το ερώτημα μου μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά να μην το πρόσεξα Υπάρχει τρόπους να συνδεθεί το 7530 σε Vodafone και να λειτουργήσει και το voip ; Δεν υπάρχει διαθέσιμο ρουτερ h300s για να δουλέψεις ο προγραμματικό και το υπάρχον ειναη h267a (onenet που δεν κάνει backup με τον απλο τρόπο) Δοκίμασε να βρεις τους κωδικούς root για το h267a ανάλογα ποιο Firmware έχεις Ίσως καταφέρεις να κάνεις το backup Εκτός αν έχεις το τελευταίο που μάλλον δεν έχουνε βρεθεί ακόμα.. αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει το voip εμένα σε αναβάθμιση που έκανα από 24 σε 50 η Vodafone μου τους έστειλε σε μήνυμα!! πρέπει να ζητήσεις να σε καλέσει το τμήμα των νέων συνδέσεων! Κάνε μία προσπάθεια ίσως στους δώσουνε και σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kva21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, riklove είπε Δοκίμασε να βρεις τους κωδικούς root για το h267a ανάλογα ποιο Firmware έχεις Ίσως καταφέρεις να κάνεις το backup Εκτός αν έχεις το τελευταίο που μάλλον δεν έχουνε βρεθεί ακόμα.. αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει το voip εμένα σε αναβάθμιση που έκανα από 24 σε 50 η Vodafone μου τους έστειλε σε μήνυμα!! πρέπει να ζητήσεις να σε καλέσει το τμήμα των νέων συνδέσεων! Κάνε μία προσπάθεια ίσως στους δώσουνε και σένα. Πρόσφατα αναβάθμισες και απλά τους ζήτησες και στους έδωσαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riklove Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, kva21 είπε Πρόσφατα αναβάθμισες και απλά τους ζήτησες και στους έδωσαν; Ναι πριν 40 μέρες. Μετά την αναβάθμιση σταμάτησα να έχω το internet. Οπότε μίλησα μαζί τους.Με πήραν από το συγκεκριμένο τμήμα, μου τους έστειλαν και μου είπαν Πού να τους βάλω στο h267a. Οπότε εγώ μετά κούμπωσα το fritz και το σέταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riklove Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα έπειτα από αναβάθμιση στα 100 Mbps το εν λόγω router σταμάτησε να έχει ίντερνετ και τηλεφωνία. Όλα ήταν καλά Σε VDSL 50. Είμαι Vodafone One Net 100. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό; Επίσης ενώ φαίνεται ότι συνδέεται στο ίντερνετ δεν ανοίγει καμία σελίδα. Παρακαλώ τα φώτα σας. Και έχει δηλωθεί βλάβη για χαμηλές ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riklove Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Βγήκε συνδυαστικό παρόλο που έχω καμπίνα δίπλα στα 15m τα καλώδια πάνε αριστερά και όχι δεξιά που μένω εγώ. Αλλάξανε πόρτα διότι δεν έπαιρνε IP Έκανε μετρήσεις στο υπόγειο και στον πρώτο όροφο Και εκ γένοιτο το θαύμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα