Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

όταν ανάβω κάποιο διακόπτη λάμπας, φούρνο, θερμοσίφωνα ή να δουλεύει το ψυγείο πέφτει το ρεύμα στο monitor μου. Αυτό γίνεται στιγμιαία ωστόσο είναι αρκετό για να σβήσει η οθόνη μου. Αυτή την στιγμή έχω laptop και δεν έχω θέματα να κλείνει ή να κάνει restart αμα πέσει για λίγο το ρεύμα. Ωστόσω λόγω επαγγέλματος θα μου έρθει ένα pc σύντομα και ανησυχώ μην το κάψω ή οτι θα σβήνει συνεχώς. Επικοινωνία δεν έχω με σπιτονοικοκύρη να φτιαχτεί η κατάσταση και μπορεί να μην προλαβαίνω για ηλεκτρολόγο.  Θα αλλάξω σπίτι σίγουρα σύντομα. Αλλά μέχρι τότε πρέπει να κάνω αυτό το pc να μην χαλάσει και να μπορώ να δουλέψω σε αυτό χωρίς προβλήματα με restarts κτλπ. Σκέφτηκα να αγοράσω κάποιο UPS.
Το σύστημα που θα μου έρθει έχει τροφοδοτικό 600w, 1660 super, i5-10600K.
Υπάρχει λύση μέχρι 100€;

Δημοσ.

τι 100 ευρω,αυτο ειναι το σπιτι του δρακουλα κ πεφτει το ρευμα??

δεν μπορεις να βρεις καποια αλλη γραμμη απο γειτονα μονο για το πισι κ ψυγειο κλπ? ουτε κλιματιστικο δεν θα δουλευει?

μπορεις να δοκιμασεις μηπως τρβηξεις γραμμη απο φουρνο ή θερμοσιφωνα η ταμπλο αλλα με ηλεκτρολογο κ συννενοηση ιδιοκτητη.

κ αν το φτιαξεις ισως μην φυγεις κιολας

Δημοσ.

Να αναβεις κερια και πισι , οταν τελειωνεις αναψε τον φουρνο , μη τα κανεις ολα μαζι , ο σπιτονοικοκύρης τι φταιει , μεροκαματο βγαζει , δυσκολοι καιροι.

Υ.Γ

Οταν πηγες δεν τα ειδες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά μήπως φταίει η τροφοδοσια στην οθονη και όχι το ρεύμα; Ρώτησα φίλο και μου είπε οτι του γινεται και αυτού, και τώρα που το σκέφτομαι δεν το έχω παρατηρήσει πουθενά αλλού παρα μόνο στο monitor. Δηλαδή άμα πάρω την μονάδα μπορεί να μην έχει θέμα.. Δεν ξέρω..

Επεξ/σία από 8anos8888
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό της οθόνης είναι εξωτερικό?

Ένα ups δεν είναι κακό να υπάρχει . Συνήθως οθόνες και μηχανήματα που δεν αλλάζεται εύκολα το τροφοδοτικό τα έχω σε ups ας είναι και το φτηνότερο. Καλύτερα από το τίποτα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, atheatos είπε

Το τροφοδοτικό της οθόνης είναι εξωτερικό?

Ένα ups δεν είναι κακό να υπάρχει . Συνήθως οθόνες και μηχανήματα που δεν αλλάζεται εύκολα το τροφοδοτικό τα έχω σε ups ας είναι και το φτηνότερο. Καλύτερα από το τίποτα.

Η οθόνη είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/8108760/Dell-SE2416H-Monitor-23-8-FHD-1920x1080.html
Όχι δεν έχει εξωτερικό τροφοδοτικό ένα καλώδιο είναι που πάει στην μπρίζα.

Δημοσ.

UPS για το pc να τοποθετήσεις ούτως ή άλλως για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ειδικά αν έχεις αγοράσει μέτριο τροφοδοτικό.
Αλλά θα συμφωνήσω με όλους όσους φωνάζουν για ηλεκτρολόγο,
το σπίτι έχει πρόβλημα και στο δείχνει, μην περιμένεις να γίνει ζημιά. Τα λεφτά του ηλεκτρολόγου θα τα πληρώσεις πολλαπλάσια όταν σου κάτσει η ζημιά

Δημοσ.

Είχε τύχει και σε μένα περιστατικό να ανάβω /κλείνω φώτα και να κάνει το ηχείο παράσιτα αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο το δικό σου.. 

Κάλεσε ηλεκτρολόγο να κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις..

Μπορεί να είναι κάποιος αγωγός κομμένος και να πάρεις φωτιά από το πουθενά.. 

Δημοσ.

ανοιξε θεμα στο μπλα μπλα. το ισομνια τιμ εχει αγαπημενα θεματα με ηλεκτρολογικες συμβουλες κ θα παρεις εγγυημενη υποστηριξη . 97% θα σου βρουν το προβλημα κ θα κανεις αλματα. με νεα καρτα δεν μπορεις να δουλευεις με υπς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...