Προς το περιεχόμενο

Roku και Ertflix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφουρητες, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έγινε πραγματικότητα η εφαρμογή ertflix που είχε ανακοινώσει πριν ένα χρονο η ROKU. Υπάρχει κάποια άλλη δωρεαν εφαρμογή για ελεύθερη iptv? Από ότι κατάλαβα το os της roku δεν ειναι android και τρέχει τα δικά της προγράμματα που φτιάχνει η ίδια η εταιρεία. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ,μολίς παρέλαβα το roku xpress HD 3930eu και είναι νιάτα ενθουσιασμένος.Συγκεκριμένα υπαρχει η εφαρμογή ertflix και είναι ταχύτατη,υπάρχει YouTube και Netflix και πολλανακομη που εγώ δεν χρησιμοποιώ.Η Ταχύτητα του όμως στο μενού είναι πολυ ανωτερη απο τα ακριβοτερα xiaomi mi TV stick , eon TV box,cosmote tv box,wetek play 1 libreelec ,s905x .Υποθετω τα services tou google ειναι πολυ βαρια πλεον.

• Thanks 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να επαναφέρω το θέμα για να προσθέσω για το disney+

Έχω την ίδια συσκευή εδώ και 2 χρόνια περίπου και την είχα πάρει από Amazon σε προσφορά στα 20€ και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου. Είναι φοβερό.

Δεν είναι βέβαια android και αυτό θα ξινίσει μερικούς αλλά αν ξέρεις γιατί το πήρες τότε θα σε καλύψει απόλυτα.

Τώρα για το Disney. Έκανα την συνδρομή σε προσφορά αλλά δεν μπορούσα τόσο καιρό να προσθέσω την εφαρμογή στην συσκευή. Τελικά το φταίξιμο ήταν περισσότερο της disney. Η roku προσφέρει στις συσκευές της έναν περιορισμό όπου ο δημιουργός ενός app μπορεί να κλειδώσει την εφαρμογή του ώστε να μην μπαίνει σε χώρες όπου δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την roku και η Ελλάδα δεν είναι σε αυτές τις χώρες. Βασικά είναι πολύ λίγες αυτές. Η disney επέλεξε να εφαρμόσει αυτόν τον περιορισμό, σε αντίθεση με το Netflix που δεν τον εφαρμόζει και μπορεί να στηθεί στις roku συσκευές στην Ελλάδα. Η μόνη λύση που βρήκα τελικά και μου δούλεψε είναι να κάνω νέο λογαριασμό στην roku με vpn και σύνδεση μέσω Αμερικής και επέλεξα σαν χώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσθεσα λογαριασμό PayPal γιατί δεν ήθελα να βάλω Ελληνική κάρτα και μετά αποσύνδεσα την συσκευή από τον παλιό λογαριασμο μου και την σύνδεσα στον νέο, Αμερικάνικο λογαριασμό. Έτσι εμφανίστηκε το Disney+ στα κανάλια για εγκατάσταση και δουλεύει κανονικά. Επίσης,  με Αμερικάνικο λογαριασμό εμφανίστηκε και η δυνατότητα να κάνω αναζήτηση στα κανάλια, πραγμα που με τον Ελληνικό λογαριασμό δεν υπήρχε. Έβαλα Netflix, Hulu,  HBO max Amazon prime και ertflix και όλα καλά.

Να σημειώσω ότι μετά την δημιουργία του Αμερικανικού λογαριασμού δεν χρειάζεται πλέον το vpn. Για vpn χρησιμοποίησα ένα addon στον Firefox,  το SetupVPN στην δωρεάν έκδοση του, έκανα έναν λογαριασμό και συνδέθηκα Αμερική.

Ελπίζω να βοήθησα όποιον έχει roku και παιδεύεται με το disney+

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρομαι που τα κατάφερες. Κι εγώ είχα απογοητευτεί όταν είδα ότι δεν δεχόταν το D+ αλλά ψάχνοντας στα forum της roku το ανάφερε κάποιος και το έκανα κι εγώ με επιτυχία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...