Προς το περιεχόμενο

Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

ipal
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από drdedus,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, bebakos11 είπε

το ειχα με βοντα και πηγαινε αρκετα καλα. τωρα με κοσμοτε, ενω με το κινητο στο ιδιο μερος παει σφαιρα το ρουτερ ειναι ισως και χειροτερα απο οτι με πριν

...κανε του ενα reset μπας και στρωσει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 830
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 hours ago, bebakos11 said:

καλησπερα. εχει κανεις το archer mr 600 ? το ειχα με βοντα και πηγαινε αρκετα καλα. τωρα με κοσμοτε, ενω με το κινητο στο ιδιο μερος παει σφαιρα το ρουτερ ειναι ισως και χειροτερα απο οτι με πριν. Μπορω να κανω κατι για να βελτιωσω την αποδοση?

Στο network μετά internet επίλεξε χειροκίνητα τις bands που είναι καλύτερες.(αυτό θα το βρεις με δοκιμές)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και καλη χρονια! επειδη σκεφτομαι να βαλω 5g και στο εξοχικο (εχω ηδη στο σπιτι το mui5001), σκεφτομουν να τσιμπισω κανα Zte. 

υπαρχει κατι αλλο δοκιμασμενο σε αυτα τα χρηματα? ας πουμε μεχρι 350-400 μαξ? 

Επεξ/σία από emperor4her

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MC801A...το αγόρασα από ebay πέρυσι στα 260 περίπου.Τωρα έχει πέσει η τιμή. Έχω μείνει ευχαριστημένος...ταχύτητες 700/110 περίπου, έχω δει και παραπάνω στο down.

Επεξ/σία από iliasleon

12 ώρες πριν, emperor4her είπε

Καλησπερα και καλη χρονια! επειδη σκεφτομαι να βαλω 5g και στο εξοχικο (εχω ηδη στο σπιτι το mui5001), σκεφτομουν να τσιμπισω κανα Zte. 

υπαρχει κατι αλλο δοκιμασμενο σε αυτα τα χρηματα? ας πουμε μεχρι 350-400 μαξ? 

Και εγώ με το MC801A είμαι πολύ ικανοποιημένος. 

Αρκεί να έχεις καλό σήμα 5G ή 4G+ (να πιάνεις δηλαδή πάνω απο μία μπάντα 4G) και μέσω το Carrier Aggregate που υποστηρίζει το συγκεκριμένο θα είσαι πάνω από 200down (ανάλογα και πάλι την κεραία που συνδέεσαι). 

2 ώρες πριν, chtsarts είπε

Πόσο ping έχετε κατά μέσο όρο;

Ping εγώ έχω 13-18ms.

Screenshot_2.png

• Like 2

να επανελθω αν μπορει να βοηθησει καποιος με το mr 600.  στο ιδιο σημειο που το εχω το κινητο πιανει 200+ ενω αυτο το πολυ 20. με τις μπαντες που εχω παιξει ειναι χειροτερα. μπορω με καποια εφαρμογη να ελεγχω σε ποια μπαντα παιζει καλυτερα? δεν μπορω να το βαλω σε αλλο σημειο. Αν του αλλαξω κεραιεσ παιζει να παιζει καλυτερα ? εχετε καποια προταση ? μηπως παιζει ρολο το apn profile? να αλλαξω κατι εκει ?

Το κινητό πιάνει 200+ με 5g?

Αν ναι, βάλε περιορισμό στο κινητό να χρησιμοποιεί μόνο 4g και κάνε δοκιμές. Μετά παίξε με την κλίση που θα έχουν οι κεραίες, και την περιστροφή όλου του μόντεμ. Πάντως εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση, τελικά απελπίστηκα έριξα Utp και το έβαλα στην ταράτσα και ηρέμησα...

7 ώρες πριν, redbullboy είπε

Το κινητό πιάνει 200+ με 5g?

Αν ναι, βάλε περιορισμό στο κινητό να χρησιμοποιεί μόνο 4g και κάνε δοκιμές. Μετά παίξε με την κλίση που θα έχουν οι κεραίες, και την περιστροφή όλου του μόντεμ. Πάντως εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση, τελικά απελπίστηκα έριξα Utp και το έβαλα στην ταράτσα και ηρέμησα...

Είναι η καλύτερη λύση αυτή για το μέγιστο ειδικά αν το σημείο είναι δύσκολο. 

Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους 

εχω ένα σταθερό σπίτι που πιάνει 100mbps και δίνω 28 ευρώ στην COSMOTE 

Επισης στα κινητά έχω κάνει το ένα πρόγραμμα με απεριόριστο Ίντερνετ και έχω κάνει extra sim στο δεύτερο 

θελω λοιπόν να ρωτήσω 

μΑν καταργήσω τελείως το σταθερό και πάρω ένα ρουτερ και βάλω μέσα extra sim του προγράμματος αξίζει ; 
η θα έχω προβλήματα σταθερότητας ;

το κινητό πιάνει 5g 350mbps down 

αξιζει να πάω σε 5g ηή 4g?

οποτε θα ήθελα να ακούσω απόψεις για να δω αν αξίζει να γλιτώσω 30 ευρώ το μήνα 

Εγώ το έχω κάνει εδώ και σχεδόν 3 χρόνια...

Έχω πάρει το mu5122 και πιάνω μέχρι και 700mbps/100mbps

Δεν είχα ούτε μια αποσύνδεση και τα ελάχιστα που έχω πιάσει είναι 20/10 στους γονείς μου.

Η ταχύτητα στο κινητό σου δεν έχει σχέση με αυτή του ρούτερ καθώς παίζει μεγάλο ρόλο το τι κινητό έχεις...αν έχεις κανένα iphone προφανώς δεν θα δεις ταχύτητα μεγαλύτερη από 350 στο ρούτερ. Αν έχεις κανένα xiaomi λογικά θα δεις μεγαλύτερες...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το τεσταρεις με ρούτερ άλλου...

Για μένα αξίζει με 1000 αν δεν χρησιμοποιείς πολύ το σταθερό σου τηλέφωνο αλλά μιλάς κυρίως με το κινητό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε από το κινητό σου διαφορετικές ώρες και μέρες για μια ικανή χρονική περίοδο. Αν είσαι σταθερός στις ταχύτητες που λες, προχώρησε στην αγορά 5G router χωρίς φόβο. Μην πάρεις 4G ή 4G+ για οικονομία, κάνε την ακριβότερη κίνηση επενδύοντας στο μέλλον. Αυτές οι κινήσεις δεν είναι για ένα χρόνο, στο χρόνο θα κάνεις απόσβεση και μετά θα είσαι κερδισμένος.

Επεξ/σία από motoboots

5 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Εγώ το έχω κάνει εδώ και σχεδόν 3 χρόνια...

Έχω πάρει το mu5122 και πιάνω μέχρι και 700mbps/100mbps

Δεν είχα ούτε μια αποσύνδεση και τα ελάχιστα που έχω πιάσει είναι 20/10 στους γονείς μου.

Η ταχύτητα στο κινητό σου δεν έχει σχέση με αυτή του ρούτερ καθώς παίζει μεγάλο ρόλο το τι κινητό έχεις...αν έχεις κανένα iphone προφανώς δεν θα δεις ταχύτητα μεγαλύτερη από 350 στο ρούτερ. Αν έχεις κανένα xiaomi λογικά θα δεις μεγαλύτερες...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το τεσταρεις με ρούτερ άλλου...

Για μένα αξίζει με 1000 αν δεν χρησιμοποιείς πολύ το σταθερό σου τηλέφωνο αλλά μιλάς κυρίως με το κινητό.

ευχαριστω για την απαντηση αρχικα
δεν χρησιμοποιουμε καθολου σταθερο δεν εχουμε καν συσκευη
το ρουτερ που μου εγραψες δεν το βρισκω 
iphone 14 pro max εχω μεχρι στιγμης με δυο μετρησεις ειμαι σταθερα στα 400-500 down

3 ώρες πριν, motoboots είπε

Δοκίμασε από το κινητό σου διαφορετικές ώρες και μέρες για μια ικανή χρονική περίοδο. Αν είσαι σταθερός στις ταχύτητες που λες, προχώρησε στην αγορά 5G router χωρίς φόβο. Μην πάρεις 4G ή 4G+ για οικονομία, κάνε την ακριβότερη κίνηση επενδύοντας στο μέλλον. Αυτές οι κινήσεις δεν είναι για ένα χρόνο, στο χρόνο θα κάνεις απόσβεση και μετά θα είσαι κερδισμένος.

δοκιμαζω καθε μερα να δω ποσο θα πιανω 
οποτε σε 5g εχεις καποιο να προτεινεις?που να μην χρειαζεται πυρηνικη φυσικη εννοω για να πιανω τα μεγιστα δυνατα

4 λεπτά πριν, johnmambo είπε

ευχαριστω για την απαντηση αρχικα
δεν χρησιμοποιουμε καθολου σταθερο δεν εχουμε καν συσκευη
το ρουτερ που μου εγραψες δεν το βρισκω 
iphone 14 pro max εχω μεχρι στιγμης με δυο μετρησεις ειμαι σταθερα στα 400-500 down

δοκιμαζω καθε μερα να δω ποσο θα πιανω 
οποτε σε 5g εχεις καποιο να προτεινεις?που να μην χρειαζεται πυρηνικη φυσικη εννοω για να πιανω τα μεγιστα δυνατα

Μεγεια σου !

https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...