Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2 ώρες πριν, johnmambo είπε εχει κανεις ιδεα απο που μπορουμε να το ρυθμισουμε? Τι εννοεις να ρυθμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmambo Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 13 ώρες πριν, Arkin είπε Τι εννοεις να ρυθμισεις? Έπιανα στο pc 500-700 και τώρα κλείδωμενα 100 κάπως έχει κλειδώσει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τι να ρυθμισεις, την μπαντα εννοείς; Χρειαζεσαι router με carrrier aggregation, πχ tplink mr600. Οσον αφορα την ταχυτητα, εχουν υπερφορτωσει οι κεραιες λογω του τουρισμου. Πχ Χαλκιδική, μεχρι Μαρτιο επιανα 200ρια.λ με 4g+. Τωρα 5-10 το πολυ. Γνωστη μου πωλητρια σε καταστημα κοσμοτε, εχει ηδη πουλησει 1500καρτες με απεριοριστα δεδομενα σε σερβους και σκοπιανους, μιας και διαθετουν data sim με τον μηνα. Οποτε ταχυτητες που ειχαμε προ σεζον, τις ξεχναμε Επεξ/σία 26 Ιουνίου από Tommygre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Tommygre said: Τι να ρυθμισεις, την μπαντα εννοείς; Χρειαζεσαι router με carrrier aggregation, πχ tplink mr600. Οσον αφορα την ταχυτητα, εχουν υπερφορτωσει οι κεραιες λογω του τουρισμου. Πχ Χαλκιδική, μεχρι Μαρτιο επιανα 200ρια.λ με 4g+. Τωρα 5-10 το πολυ. Γνωστη μου πωλητρια σε καταστημα κοσμοτε, εχει ηδη πουλησει 1500καρτες με απεριοριστα δεδομενα σε σερβους και σκοπιανους, μιας και διαθετουν data sim με τον μηνα. Οποτε ταχυτητες που ειχαμε προ σεζον, τις ξεχναμε Σε νιώθω, πήγα προχθές στο 2 πόδι και είδα 3-5mbit... Πριν ένα μήνα έπιανα 70-100mbit. Mr600 έχω αλλά δεν νομίζω να κάνει τίποτα. Μάλιστα στο auto, όταν το έστηνα και πειραματιζομουν είχε καλύτερες ταχύτητες από ότι κάτι οδηγίες και καρφωτη σύνδεση σε συγκεκριμένες κεραίες. Επόμενη λύση το starlink αλλά είναι ακόμα πολύ ακριβό για εξoχικο και ta 350€ του εξοπλισμου και τα 40€ συνδρομή και ακόμα και αν το μοιραστείς με κάποιον πρέπει να λύσετε το πρόβλημα των streaming services του Netflix, Disney+ κτλ που θα βλέπουν ίδια εξωτερική ip. και από όσα γνωρίζω δεν λύνεται με δεύτερο router, παρά μόνο μπορείς να έχεις διαφορετικα εσωτερικά local lan (αν το γράφω σωστά) και όχι 2 διαφορετικές εξωτερικές ip. Επεξ/σία 26 Ιουνίου από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmambo Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Tommygre είπε Τι να ρυθμισεις, την μπαντα εννοείς; Χρειαζεσαι router με carrrier aggregation, πχ tplink mr600. Οσον αφορα την ταχυτητα, εχουν υπερφορτωσει οι κεραιες λογω του τουρισμου. Πχ Χαλκιδική, μεχρι Μαρτιο επιανα 200ρια.λ με 4g+. Τωρα 5-10 το πολυ. Γνωστη μου πωλητρια σε καταστημα κοσμοτε, εχει ηδη πουλησει 1500καρτες με απεριοριστα δεδομενα σε σερβους και σκοπιανους, μιας και διαθετουν data sim με τον μηνα. Οποτε ταχυτητες που ειχαμε προ σεζον, τις ξεχναμε παιδια να κανω διευκρινιση γιατι δεν το λεω καλα μαλλον επιανα σε οποια συσκευη χρησιμοποιουσα apo 500 εως 700 mbps τωρα που μιλαμε συνεχιζω να πιανω παντου 500-700mbps ΕΚΤΟΣ απο τον υπολογιστη ο οποιος για καποιο λογο εχει κλειδωσει στα 90-100 το pc ειναι η μονη συσκευη που δουλευει μεσω ethernet και για καποιο λογο δεν ανεβαζει ταχυητητα με οτι priority της εχω δωσει το σημα δουλευει μια χαρα ειναι σαν να εχει πειραχτει καποια ρυθμιση ρουτερ:tp link nx510v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, johnmambo είπε παιδια να κανω διευκρινιση γιατι δεν το λεω καλα μαλλον επιανα σε οποια συσκευη χρησιμοποιουσα apo 500 εως 700 mbps τωρα που μιλαμε συνεχιζω να πιανω παντου 500-700mbps ΕΚΤΟΣ απο τον υπολογιστη ο οποιος για καποιο λογο εχει κλειδωσει στα 90-100 το pc ειναι η μονη συσκευη που δουλευει μεσω ethernet και για καποιο λογο δεν ανεβαζει ταχυητητα με οτι priority της εχω δωσει το σημα δουλευει μια χαρα ειναι σαν να εχει πειραχτει καποια ρυθμιση ρουτερ:tp link nx510v δες το καλώδιο ethernet. πιθανότατα έχει διακοπή σε κάποιο ζευγος καλωδίων, και από gigabit εχει πέσει σε 100σταρι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Βρήκα στο amazon.de το παρακάτω 5g router στα 133 E. Το έχει προμηθευτεί κανείς να πει εντυπώσεις; 5G NR NR FDD: N1, N3, N8, N28; NR TDD: N41, N77, N78, N79 https://www.amazon.de/-/en/Jectsefsvuekp1ty-11/dp/B0D6W547Z6/ref=sr_1_12?crid=1PR1YPQNRL9IZ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.4TtgKbjZB4n0g_-OZbp836rRlF3BxyxJnkJ2rFDI1tGxtr9bTV6RKB7gOuzaG5ZifbMrDzFeslWWT3TkorLWrjSnAL6lJMALs8jH3km1pGXbS_AQQZOLQ1YlrriQ1eSQBQJOqlwhyGMlNY4jqozzE6coz9QPrlLVFGHUnGlRUuPqb0Q09o0V3iv91J3h9RTC6-BDILBvLgu1fBcxnxAdxpKunEh_FgYMpnJ_rc-jLyE.fH6evrciUgYTD61uQD_Q3kET12IJIUU1-5Qgz8cHn9M&dib_tag=se&keywords=5g+router+sim-karte&qid=1719588454&sprefix=5g+router+sim-karte%2Caps%2C125&sr=8-12 Επεξ/σία 28 Ιουνίου από gpan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 25 minutes ago, gpan said: Βρήκα στο amazon.de το παρακάτω 5g router στα 133 E. Το έχει προμηθευτεί κανείς να πει εντυπώσεις; 5G NR NR FDD: N1, N3, N8, N28; NR TDD: N41, N77, N78, N79 https://www.amazon.de/-/en/Jectsefsvuekp1ty-11/dp/B0D6W547Z6/ref=sr_1_12?crid=1PR1YPQNRL9IZ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.4TtgKbjZB4n0g_-OZbp836rRlF3BxyxJnkJ2rFDI1tGxtr9bTV6RKB7gOuzaG5ZifbMrDzFeslWWT3TkorLWrjSnAL6lJMALs8jH3km1pGXbS_AQQZOLQ1YlrriQ1eSQBQJOqlwhyGMlNY4jqozzE6coz9QPrlLVFGHUnGlRUuPqb0Q09o0V3iv91J3h9RTC6-BDILBvLgu1fBcxnxAdxpKunEh_FgYMpnJ_rc-jLyE.fH6evrciUgYTD61uQD_Q3kET12IJIUU1-5Qgz8cHn9M&dib_tag=se&keywords=5g+router+sim-karte&qid=1719588454&sprefix=5g+router+sim-karte%2Caps%2C125&sr=8-12 Xicchekai Πες μας εντυπώσεις αν παραλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Oops λάθος topic! Επεξ/σία 1 Ιουλίου από Wayward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου υπάρχει καποια λύση με έξτρα αγορά εξοπλισμού ή μεσω καποιου συγκεκριμένου 4gG/5G router ωστε να μοιραζόμαστε το ιντερνετ με το διπλανό σπίτι αλλα να έχουμε διαφορετικό netflix account και cast στο youtube χωρις να μπερδευονται οι ip των 2 σπιτιων και κάνει cast o ενας στην τηλεόραση του άλλου; ουσιαστικά θελει διαφορετική ip το καθε σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicaushaz Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Γεια σας, ενδιαφέρομαι για 4g/5g internet και θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις αν γνωρίζει κάποιος. Η χρήση είναι remote work, που απαιτεί σταθερή σύνδεση αλλά και ταχύτητες 50+ ιδανικά. Αρχικά διαβάζοντας μερικές σελίδες του thread αντιλαμβάνομαι πως η συζήτηση αναφέρεται σε συνδέσεις κινητής όπου μπορείς να εκδόσεις extra sim για χρήση με κάποιο 4g/5g router. Αυτό αφορά συνδέσεις cosmote με απεριόριστα data ή γενικά συνδέσεις cosmote? Για παράδειγμα αν έχει κανείς ένα πακέτο 5gb/μήνα μπορεί να εκδόσει extra sim και να ενεργοποιήσει ένα πακέτο unlimited για ένα μήνα; Επιπλέον, έπεσε στην αντίληψή μου το παρακάτω προωθητικό https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/epiko_internet.html έχει κάποιος εμπειρία με αυτά τα πακέτα; Χρειάζομαι μια λύση για mobile internet για μικρό χρονικό διάστημα, που θα μπορώ να κάνω παύση και επανέναρξη και φαίνεται καλή ευκαιρία. Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο; Τέλος, σε τι μπατζετ κυμαίνονται τα αξιόπιστα 4g/5g modem γενικά; Έχω παρατηρήσει ένα φάσμα 100-300 ευρώ στο thread και έχω χαθεί λίγο. Σε τι τιμές θα ήταν μια budget επιλογή. Αν επιλέξω μια μεγάλη εταιρία στο χώρο πχ. TP-Link να περιμένω πως θα υπάρχει συμβατότητα με την cosmote; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 8 ώρες πριν, nicaushaz είπε Γεια σας, ενδιαφέρομαι για 4g/5g internet και θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις αν γνωρίζει κάποιος. Η χρήση είναι remote work, που απαιτεί σταθερή σύνδεση αλλά και ταχύτητες 50+ ιδανικά. Αρχικά διαβάζοντας μερικές σελίδες του thread αντιλαμβάνομαι πως η συζήτηση αναφέρεται σε συνδέσεις κινητής όπου μπορείς να εκδόσεις extra sim για χρήση με κάποιο 4g/5g router. Αυτό αφορά συνδέσεις cosmote με απεριόριστα data ή γενικά συνδέσεις cosmote? Για παράδειγμα αν έχει κανείς ένα πακέτο 5gb/μήνα μπορεί να εκδόσει extra sim και να ενεργοποιήσει ένα πακέτο unlimited για ένα μήνα; Επιπλέον, έπεσε στην αντίληψή μου το παρακάτω προωθητικό https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/epiko_internet.html έχει κάποιος εμπειρία με αυτά τα πακέτα; Χρειάζομαι μια λύση για mobile internet για μικρό χρονικό διάστημα, που θα μπορώ να κάνω παύση και επανέναρξη και φαίνεται καλή ευκαιρία. Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο; Τέλος, σε τι μπατζετ κυμαίνονται τα αξιόπιστα 4g/5g modem γενικά; Έχω παρατηρήσει ένα φάσμα 100-300 ευρώ στο thread και έχω χαθεί λίγο. Σε τι τιμές θα ήταν μια budget επιλογή. Αν επιλέξω μια μεγάλη εταιρία στο χώρο πχ. TP-Link να περιμένω πως θα υπάρχει συμβατότητα με την cosmote; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υπαρχει ως επιλογη η frog (cosmote δικτυο) που δινει απεριοριστο ιντερνετ με 120ε για εναν χρονο ή με 13,5ε 100gb για εναν μηνα. Κοστος αποκτησης sim 5e. Επισης, ειδα προσφορα για 4g modem στα 39.9ε. Εγω με τετοιο στο εξοχικο εχω συνδεσει 8 συσκευές (4 κινητα,3 tablet k smart tv=netflix) και δεν εχω προβλημα χαμηλων ταχυτήτων ή αποσυνδεσεων. Θα σου ελεγα ξεκινα με κατι τετοιο και αν δεν σε βολεψει το βλεπεις για κατι πιο "επαγγελματικο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, fysikos είπε Υπαρχει ως επιλογη η frog (cosmote δικτυο) που δινει απεριοριστο ιντερνετ με 120ε για εναν χρονο ή με 13,5ε 100gb για εναν μηνα. Κοστος αποκτησης sim 5e. Επισης, ειδα προσφορα για 4g modem στα 39.9ε. Εγω με τετοιο στο εξοχικο εχω συνδεσει 8 συσκευές (4 κινητα,3 tablet k smart tv=netflix) και δεν εχω προβλημα χαμηλων ταχυτήτων ή αποσυνδεσεων. Θα σου ελεγα ξεκινα με κατι τετοιο και αν δεν σε βολεψει το βλεπεις για κατι πιο "επαγγελματικο" Που υπάρχουν αυτά τα πακέτα ; Γιατί μέσα στο frog δεν τα είδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Που υπάρχουν αυτά τα πακέτα ; Γιατί μέσα στο frog δεν τα είδα . https://www.frogmobile.gr/el/summer-offer-apoktise-tora-100gb Για το απεριόριστο με 120ε για εναν χρονο, δεν το βλεπω τωρα διαθεσιμο αλλα το εχω αγορασει το πασχα για το εξοχικο και black friday το εδινε στα 60ε. Οποτε υπομονη μεχρι να ξαναβγει αλλοως παιρνεις το πακετο των 100gb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicaushaz Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fysikos είπε Υπαρχει ως επιλογη η frog (cosmote δικτυο) που δινει απεριοριστο ιντερνετ με 120ε για εναν χρονο ή με 13,5ε 100gb για εναν μηνα. Κοστος αποκτησης sim 5e. Επισης, ειδα προσφορα για 4g modem στα 39.9ε. Εγω με τετοιο στο εξοχικο εχω συνδεσει 8 συσκευές (4 κινητα,3 tablet k smart tv=netflix) και δεν εχω προβλημα χαμηλων ταχυτήτων ή αποσυνδεσεων. Θα σου ελεγα ξεκινα με κατι τετοιο και αν δεν σε βολεψει το βλεπεις για κατι πιο "επαγγελματικο" Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω. Μήπως είναι εύκολο να μου στείλεις και το ρουτερ που βρήκες στα 40ε; Επιπλέον το πλαίσιο έχει αυτό σε προσφορά από 150 στα 55 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/wifi-routers-modems/d-link-wifi-router-ac1200-dwr-960-w-4g_4454359. Βλέπω ότι είναι cat7 επίσης και ότι γενικά και στο εξωτερικό πωλείται σε αρκετά υψηλότερη τιμή. Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο; Επεξ/σία 29 Ιουλίου από nicaushaz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα