kostasfalcon Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Στα 5€ η extra data sim …. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Στα 5€ η extra data sim …. Μέχρι πόσα gb ? Και πόσο το μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, stefanidisg είπε Μέχρι πόσα gb ? Και πόσο το μήνα; Δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο... Παραμένει απεριόριστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbullboy Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Δυστυχώς, μου έστειλε η Cosmote νεο τιμοκατάλογο, και αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει οριο 20GB το μήνα στην εξτρα σιμ. Αν θες απεριόριστα πρεπει να πας σε πακετο Unlimited Advanced που κοστίζει 25€ το μήνα... αυτό μου έστειλαν: Αναφορά σε κείμενο ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO TIΣ 22/07/2024 TO MHNIAIO ΠAΓIO THΣ COSMOTE MOBILE INTERNET EXTRA SIM AYΞANETAI AΠO 3€ ΣE 5€/MHNA. AΠO THN IΔIA HMEPOMHNIA TPOΠOΠOIOYNTAI OI OPOI DATA SHARING KAI OI OPOI ΠAPOXHΣ COSMOTE MOBILE INTERNET EXTRA SIM. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ ENHMEPΩΘEITE ΣTO www.cosmote.gr/extrasiminfo https://www.cosmote.gr/extrasiminfo Εδώ έχει pdf Νομίζω ήρθε ο καιρός να κοιτάξω αλλού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 10 minutes ago, redbullboy said: Δυστυχώς, μου έστειλε η Cosmote νεο τιμοκατάλογο, και αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει οριο 20GB το μήνα στην εξτρα σιμ. Αν θες απεριόριστα πρεπει να πας σε πακετο Unlimited Advanced που κοστίζει 25€ το μήνα... αυτό μου έστειλαν: https://www.cosmote.gr/extrasiminfo Εδώ έχει pdf Νομίζω ήρθε ο καιρός να κοιτάξω αλλού Αν εχεις ηδη εξτρα για την ωρα τουλαχιστον δεν αλλαζει κατι οσον αφορα τα data. Υπαρχει η αυξηση στα 5 ευρω βεβαια απο 3 που ηταν. Για οσους εχουν ηδη δλδ ισχυει το κομματι που λεει basic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbullboy Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Τον Ιούλιο λήγει το 24μηνο συμβόλαιό μου, ξέρουμε αν θα ανανεώσει με τις παλιές συν΄θήκες ή αν πάμε στο νέο καθεστώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 hour ago, redbullboy said: Τον Ιούλιο λήγει το 24μηνο συμβόλαιό μου, ξέρουμε αν θα ανανεώσει με τις παλιές συν΄θήκες ή αν πάμε στο νέο καθεστώς; Αυτο δεν το ξερω για να ειμαι ειλικρινης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Οι υφισταμενοι πελατες μπορουν να ανανεωσουν κανονικα. Για τα καινουργια συμβολαια υπαρχουν τα λιμιτς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 40 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Οι υφισταμενοι πελατες μπορουν να ανανεωσουν κανονικα. Για τα καινουργια συμβολαια υπαρχουν τα λιμιτς. Ετσι ναι. Απο 22/7 οι νεες extra sim θα πηγαινουν 20gb για 5 ευρω απεριοριστα για 25 ευρω Οι παλιοι που εχουμε καρτες extra sim ανεβαινουν στα 5 ευρω απο 3 αλλα με απεριοριστα. Και απο οτι με εχουν πει και στο chat λογικα θα κρατησουν ετσι και μετα τη ληξη συμβολαιου εφοσον μονο ανανεωσουμε το συμβολαιο και δεν εχουμε διακοψει καποια καρτα sim. Εστω και μια φορα αν διακοπει μια καρτα sim παλια τοτε για να βγαλεις νεα θα πας αυτοματα στις νεες τιμες. Οποτε προσοχη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaneljohn Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Στις 11/6/2024 στις 9:22 ΠΜ, chtsarts είπε Στο router βγάλε την επιλογή για αυτόματη επιλογή δικτύου και βάλε χειροκίνητα το σωστό Το έχω δοκιμάσει και αυτό και τζίφος. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω ποια τεχνική υποστήριξε να καλέσω. Το cosmote tv έχει το πρόβλημα ή cosmote internet.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Στις 20/6/2024 στις 1:27 ΜΜ, kaneljohn είπε Το έχω δοκιμάσει και αυτό και τζίφος. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω ποια τεχνική υποστήριξε να καλέσω. Το cosmote tv έχει το πρόβλημα ή cosmote internet.... Reset το router και την τηλεοραση. Εμενα με samsung μου το κανει.δεν ανοιγει βιντεο ο browser της tv, πχ το star.gr. επισης παρε τηλ την κοσμοτε μηπω σου βαλαν κοφτη στην data sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Tommygre said: Reset το router και την τηλεοραση. Εμενα με samsung μου το κανει.δεν ανοιγει βιντεο ο browser της tv, πχ το star.gr. επισης παρε τηλ την κοσμοτε μηπω σου βαλαν κοφτη στην data sim. Το ίδιο και σε μένα, 3.7 download, 2.25 upload ενώ έπιανε πάνω από 50. Θα πάω σε κατάστημα να δω τι γίνεται. Επεξ/σία 25 Ιουνίου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmambo Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου εγω ενω επιανα 600 με το 5g τωρα στο pc μου δινει 90 ενω στο κινητο κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Εδω ολα καλα στα τερματα ολη μερα με το zte 5001 και extra sim. Κανενα οριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmambo Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου εχει κανεις ιδεα απο που μπορουμε να το ρυθμισουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα