Προς το περιεχόμενο

Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

ipal
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από drdedus,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 830
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δυστυχώς, μου έστειλε η Cosmote νεο τιμοκατάλογο, και αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει οριο 20GB το μήνα στην εξτρα σιμ. Αν θες απεριόριστα πρεπει να πας σε πακετο Unlimited Advanced που κοστίζει 25€ το μήνα...

αυτό μου έστειλαν:

Αναφορά σε κείμενο

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO TIΣ 22/07/2024 TO MHNIAIO ΠAΓIO THΣ COSMOTE MOBILE INTERNET EXTRA SIM AYΞANETAI  AΠO 3€ ΣE 5€/MHNA. AΠO THN IΔIA HMEPOMHNIA TPOΠOΠOIOYNTAI OI OPOI DATA SHARING KAI OI OPOI ΠAPOXHΣ COSMOTE MOBILE INTERNET EXTRA SIM. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ ENHMEPΩΘEITE ΣTO  www.cosmote.gr/extrasiminfo 

https://www.cosmote.gr/extrasiminfo

Εδώ έχει pdf

Νομίζω ήρθε ο καιρός να κοιτάξω αλλού

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 minutes ago, redbullboy said:

Δυστυχώς, μου έστειλε η Cosmote νεο τιμοκατάλογο, και αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει οριο 20GB το μήνα στην εξτρα σιμ. Αν θες απεριόριστα πρεπει να πας σε πακετο Unlimited Advanced που κοστίζει 25€ το μήνα...

αυτό μου έστειλαν:

https://www.cosmote.gr/extrasiminfo

Εδώ έχει pdf

Νομίζω ήρθε ο καιρός να κοιτάξω αλλού

Αν εχεις ηδη εξτρα για την ωρα τουλαχιστον δεν αλλαζει κατι οσον αφορα τα data.  Υπαρχει η αυξηση στα 5 ευρω βεβαια απο 3 που ηταν. Για οσους εχουν ηδη δλδ ισχυει το κομματι που λεει basic

• Like 2

1 hour ago, redbullboy said:

Τον Ιούλιο λήγει το 24μηνο συμβόλαιό μου, ξέρουμε αν θα ανανεώσει με τις παλιές συν΄θήκες ή αν πάμε στο νέο καθεστώς;

Αυτο δεν το ξερω για να ειμαι ειλικρινης

40 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Οι υφισταμενοι πελατες μπορουν να ανανεωσουν κανονικα. Για τα καινουργια συμβολαια υπαρχουν τα λιμιτς.

Ετσι ναι. Απο 22/7 οι νεες extra sim θα πηγαινουν

20gb για 5 ευρω

απεριοριστα για 25 ευρω

Οι παλιοι που εχουμε καρτες extra sim ανεβαινουν στα 5 ευρω απο 3 αλλα με απεριοριστα. Και απο οτι με εχουν πει και στο chat λογικα θα κρατησουν ετσι και μετα τη ληξη συμβολαιου εφοσον μονο ανανεωσουμε το συμβολαιο και δεν εχουμε διακοψει καποια καρτα sim. Εστω και μια φορα αν διακοπει μια καρτα sim παλια τοτε για να βγαλεις νεα θα πας αυτοματα στις νεες τιμες. Οποτε προσοχη.

• Like 3

Στις 11/6/2024 στις 9:22 ΠΜ, chtsarts είπε

Στο router βγάλε την επιλογή για αυτόματη επιλογή δικτύου και βάλε χειροκίνητα το σωστό

Το έχω δοκιμάσει και αυτό και τζίφος. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω ποια τεχνική υποστήριξε να καλέσω. Το cosmote tv έχει το πρόβλημα ή cosmote internet....

Στις 20/6/2024 στις 1:27 ΜΜ, kaneljohn είπε

Το έχω δοκιμάσει και αυτό και τζίφος. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω ποια τεχνική υποστήριξε να καλέσω. Το cosmote tv έχει το πρόβλημα ή cosmote internet....

Reset το router και την τηλεοραση.

Εμενα με samsung μου το κανει.δεν ανοιγει βιντεο ο browser της tv, πχ το star.gr. επισης παρε τηλ την κοσμοτε μηπω σου βαλαν κοφτη στην data sim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Tommygre said:

Reset το router και την τηλεοραση.

Εμενα με samsung μου το κανει.δεν ανοιγει βιντεο ο browser της tv, πχ το star.gr. επισης παρε τηλ την κοσμοτε μηπω σου βαλαν κοφτη στην data sim.

Το ίδιο και σε μένα, 3.7 download, 2.25 upload ενώ έπιανε πάνω από 50.

Θα πάω σε κατάστημα να δω τι γίνεται.

Επεξ/σία από prefuse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...