stefanidisg Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Για το Cudy LT700 Ασύρματο 4G , έχει κανείς άποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmambo Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου αναμεσα σε αυτα τα δυο ποιο θα διαλεγατε? αναγκαστηκα και μονο αυτα λογω δοσεων https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/wifi-routers-modems/d-link-wifi-router-5g-ac-2600-dwr-978_3654869 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/wifi-routers-modems/tp-link-wifi-router-5g-ax-3000-nx510v_4400682 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου On 13/05/2024 at 20:08, johnmambo said: Προφανως αυτο , ουτε συζητηση μεταξυ τους https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/wifi-routers-modems/tp-link-wifi-router-5g-ax-3000-nx510v_4400682 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaneljohn Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Καλησπέρα, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με ένα πρόβλημα που έχω... ελπίζω να κολλάει εδώ στη συζήτηση... Στο εξοχικό έχω το TL MR6400 και όπως διαβασα πιο πάνω, έτσι και εγώ πιάνω μέχρι 35mbps Download, το πρόβλημά μου όμως είναι συγκεκριμένα με το cosmote tv. Με την συγκεκριμένη ταχύτητα βλέπω κανονικά netflix , youtube κτλ σε αρκετά καλή ποιότητα αλλά με το cosmote tv αρνείται να φορτώσει! Μιλήσα με τεχνική υποστήριξη και άκρη δεν έβγαλα... Παίζει για κάποιο λόγο να μην "διαβάζει" το συγκεκριμένο modem το box της cosmote; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qrstuv Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Στις 19/5/2024 στις 11:54 ΠΜ, kaneljohn είπε Καλησπέρα, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με ένα πρόβλημα που έχω... ελπίζω να κολλάει εδώ στη συζήτηση... Στο εξοχικό έχω το TL MR6400 και όπως διαβασα πιο πάνω, έτσι και εγώ πιάνω μέχρι 35mbps Download, το πρόβλημά μου όμως είναι συγκεκριμένα με το cosmote tv. Με την συγκεκριμένη ταχύτητα βλέπω κανονικά netflix , youtube κτλ σε αρκετά καλή ποιότητα αλλά με το cosmote tv αρνείται να φορτώσει! Μιλήσα με τεχνική υποστήριξη και άκρη δεν έβγαλα... Παίζει για κάποιο λόγο να μην "διαβάζει" το συγκεκριμένο modem το box της cosmote; Σε μένα παίζει κανονικά την cosmote tv. Εκτός από μερικά σ/κ το καλοκαίρι που πλακώνει πολύ κόσμος στην περιοχή. Τότε κολλάει. Δεν το σηκώνει. Το ίδιο ρουτερ έχουμε (δεν θυμάμαι πια version) και πιάνω τα μισά mbps. Το έχω συνδεμένο με ethernet στο box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaneljohn Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Στις 21/5/2024 στις 1:56 ΜΜ, qrstuv είπε Σε μένα παίζει κανονικά την cosmote tv. Εκτός από μερικά σ/κ το καλοκαίρι που πλακώνει πολύ κόσμος στην περιοχή. Τότε κολλάει. Δεν το σηκώνει. Το ίδιο ρουτερ έχουμε (δεν θυμάμαι πια version) και πιάνω τα μισά mbps. Το έχω συνδεμένο με ethernet στο box. Έχω δοκιμάσει και με ethernet και πάλι το ίδιο πρόβλημα... Η cosmote μου λέει ότι δεν βλέπει πρόβλημα...πώς γίνεται αυτό;🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmambo Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους έπειτα από αγορά του tp link nv500 Ενώ στο iPhone έκανα μετρήσεις 700-900 mbps και συνεχίζω ακόμα και τώρα στο ρουτερ όσο πάει γίνεται λιγότερη η ταχύτητα δηλαδη ξεκινησα πριν μερικές μέρες που μπήκε στα 600 με αντίστοιχα 900 στο iPhone και πλέον έχει με το ζόρι 400 ξερουμε γιατί ; να πω πως δεν έχω αλλάξει ρυθμίσεις σε κάτι αλλά ούτε και θέση στο ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Τέλος τα απεριόριστα δεδομένα με χαμηλή τιμή https://techmaniacs.gr/i-cosmote-molis-aytoktonise-deite-tis-allages-sta-programmata-kinitis-aperioriston-gb/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaneljohn Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 19/5/2024 στις 11:54 ΠΜ, kaneljohn είπε Καλησπέρα, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με ένα πρόβλημα που έχω... ελπίζω να κολλάει εδώ στη συζήτηση... Στο εξοχικό έχω το TL MR6400 και όπως διαβασα πιο πάνω, έτσι και εγώ πιάνω μέχρι 35mbps Download, το πρόβλημά μου όμως είναι συγκεκριμένα με το cosmote tv. Με την συγκεκριμένη ταχύτητα βλέπω κανονικά netflix , youtube κτλ σε αρκετά καλή ποιότητα αλλά με το cosmote tv αρνείται να φορτώσει! Μιλήσα με τεχνική υποστήριξη και άκρη δεν έβγαλα... Παίζει για κάποιο λόγο να μην "διαβάζει" το συγκεκριμένο modem το box της cosmote; Επιστρέφω με το παραπάνω πρόβλημα να παραμένει, και μάλιστα χειροτέρεψε η ταχυτα download γενικα...αλλά μετά από δοκιμές αντιλήφθηκα κάτι που δεν έχει και πολύ λογική... Έβαλα την κάρτα sim με unlimited cosmote που έχω στο κινητό μου σαν 2η και έκανα tethering me wifi.Πάλι δεν είχε μεγάλες ταχύτητες και το cosmote tv δεν άνοιγε καν. Όταν όμως έκανα switch τα δεδομένα να τραβάνε από την άλλη sim ( και αυτή cosmote , με τον αριθμό τηλεφώνου μου δηλαδη) έδειχνε τα πάντα μέχρι και σε 4Κ ανάλυση! Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim από μόνη της;; 🙄 Μήπως να έχει από την εταιρεία κάποια ρύθμιση που τρώει "φρίκη" και δεν ανεβάζει ταχύτητα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, kaneljohn είπε Επιστρέφω με το παραπάνω πρόβλημα να παραμένει, και μάλιστα χειροτέρεψε η ταχυτα download γενικα...αλλά μετά από δοκιμές αντιλήφθηκα κάτι που δεν έχει και πολύ λογική... Έβαλα την κάρτα sim με unlimited cosmote που έχω στο κινητό μου σαν 2η και έκανα tethering me wifi.Πάλι δεν είχε μεγάλες ταχύτητες και το cosmote tv δεν άνοιγε καν. Όταν όμως έκανα switch τα δεδομένα να τραβάνε από την άλλη sim ( και αυτή cosmote , με τον αριθμό τηλεφώνου μου δηλαδη) έδειχνε τα πάντα μέχρι και σε 4Κ ανάλυση! Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim από μόνη της;; 🙄 Μήπως να έχει από την εταιρεία κάποια ρύθμιση που τρώει "φρίκη" και δεν ανεβάζει ταχύτητα;; Μήπως να πήγαινες να αλλάξεις την κάρτα sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaneljohn Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 10 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε Μήπως να πήγαινες να αλλάξεις την κάρτα sim? Είναι δυνατόν να φταίει η κάρτα; Μάλλον κάποια ρύθμιση από τον πάροχο δεν θα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qrstuv Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kaneljohn είπε Είναι δυνατόν να φταίει η κάρτα; Μάλλον κάποια ρύθμιση από τον πάροχο δεν θα είναι; Έβγαλες - αφαίρεσες από την κάρτα sim το pin? από ότι ξέρω αν δεν απενεργοποιήσεις το pin της κάρτας δεν θα τρέχουν τα data στο ρούτερ. Εγώ το είχα κάνει αυτό στον γερμανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anticson.ma Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για το παρακάτω router https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html αλλά βλέπω εδώ και 2 μέρες ότι δεν είναι διαθέσιμο πουθενά στην Ελλάδα. υπαρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο router? Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaneljohn Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 4/6/2024 στις 11:53 ΠΜ, qrstuv είπε Έβγαλες - αφαίρεσες από την κάρτα sim το pin? από ότι ξέρω αν δεν απενεργοποιήσεις το pin της κάρτας δεν θα τρέχουν τα data στο ρούτερ. Εγώ το είχα κάνει αυτό στον γερμανό. Ναι το έχω απενεργοποιήσει Το αστείο είναι ότι όταν βάζω την κάρτα του κινητού που είναι με τον pin κανονικά δεν έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chtsarts Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 10 hours ago, kaneljohn said: Ναι το έχω απενεργοποιήσει Το αστείο είναι ότι όταν βάζω την κάρτα του κινητού που είναι με τον pin κανονικά δεν έχει πρόβλημα. Στο router βγάλε την επιλογή για αυτόματη επιλογή δικτύου και βάλε χειροκίνητα το σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα