Προς το περιεχόμενο

Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

ipal
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από drdedus,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες.

Εχω αυτη τη στιγμη cosmote καρτοσυμβολαιο και μου εχει βγαλει καποιες προσφορες για ανανεωση. Μια απο αυτες ειναι το Cosmote Gigamax Unlimited στα 20.82 το μηνα τελικη τιμη (ετσι λεει).

Επειδη αυτη τη στιγμη δινω 11,5 και θα παει στα 12.5 αν ανανεωσω το ιδιο, αλλα παραλληλα βαζω καρτα ιντερνετ καθε μηνα στης κορης το κινητο (10 ευρα) αποκλειστικα και μονο για ιντερνετ και δεν της φτανει , σκεφτομουν μηπως παω σε αυτο το προγραμμα και παρω extra sim για να της δωσω να εχει στο κινητο της μονο για data. Μπορει να γινει ή δεν ισχυει πλεον? δεν μπορω να βρω αναλογη πληροφορια πουθενα στο site της Cosmote . To Chat δε λειτουργει και τηλ χρεωνουν ακομα και μεσω δικτυου Cosmote οι καραγκιοζηδες. Και εχω κι αλλη μια καρτα για δεδομενα και μονο, σε 4g router αλλα πληρωμενα τα 120 GB για 1 χρονο οποτε αν μπορω να κοψω και αυτη καποια στιγμη ακομα καλυτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 830
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

51 minutes ago, Ashaman said:

Καλησπερα παιδες.

Εχω αυτη τη στιγμη cosmote καρτοσυμβολαιο και μου εχει βγαλει καποιες προσφορες για ανανεωση. Μια απο αυτες ειναι το Cosmote Gigamax Unlimited στα 20.82 το μηνα τελικη τιμη (ετσι λεει).

Επειδη αυτη τη στιγμη δινω 11,5 και θα παει στα 12.5 αν ανανεωσω το ιδιο, αλλα παραλληλα βαζω καρτα ιντερνετ καθε μηνα στης κορης το κινητο (10 ευρα) αποκλειστικα και μονο για ιντερνετ και δεν της φτανει , σκεφτομουν μηπως παω σε αυτο το προγραμμα και παρω extra sim για να της δωσω να εχει στο κινητο της μονο για data. Μπορει να γινει ή δεν ισχυει πλεον? δεν μπορω να βρω αναλογη πληροφορια πουθενα στο site της Cosmote . To Chat δε λειτουργει και τηλ χρεωνουν ακομα και μεσω δικτυου Cosmote οι καραγκιοζηδες. Και εχω κι αλλη μια καρτα για δεδομενα και μονο, σε 4g router αλλα πληρωμενα τα 120 GB για 1 χρονο οποτε αν μπορω να κοψω και αυτη καποια στιγμη ακομα καλυτερα.

Μια καρτα θα σου δωσει τα 20.82, που θα ειναι νεος αριθμος η μετατροπη του υπαρχων αριθμου με απεριοριστα κτλ..Αν θελεις και αλλη μια που θα εχει μονο δεδομενα ειναι +3 ευρω εξτρα[23,82 ευρω δηλαδη]..Μπορεις την μια να την εχεις στο κινητο με τον αριθμο και την αλλη data την βαζεις οπου θελεις..20.82 εινα τσαμπα η τιμη

• Like 1

11 minutes ago, SOCRATIS1000 said:

Μια καρτα θα σου δωσει τα 20.82, που θα ειναι νεος αριθμος η μετατροπη του υπαρχων αριθμου με απεριοριστα κτλ..Αν θελεις και αλλη μια που θα εχει μονο δεδομενα ειναι +3 ευρω εξτρα[23,82 ευρω δηλαδη]..Μπορεις την μια να την εχεις στο κινητο με τον αριθμο και την αλλη data την βαζεις οπου θελεις..20.82 εινα τσαμπα η τιμη

Ναι ναι το εχω καταλαβει για τα +3 ανα καρτα. Το θεμα ειναι αν ισχυει γι'αυτο το συγκεκριμενο συμβολαιο ή εχει αλλαξει κατι. Και το λεω αυτο γιατι δε βλεπω πουθενα κατι στο site της Cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, SOCRATIS1000 said:

Το cosmote unlimited ειναι αυτο με την εξτρα καρτα και απεριοριστα κλησεις data κτλ..Προσεξε μην γραφει cosmote internet,εκει εχεις μονο μια καρτα

image.png.1118919d0098a8d7ce01739b10e752df.png

Μου φαινεται οτι καποιο λακο εχει η φαβα ξεροντας την τιμη των σχεδον 37 ευρω που εχει κανονικα (με τις εκπτωσεις ) το συγκεκριμενο συμβολαιο. Γι'αυτο και ρωταω πριν προχωρησω σε ανανεωση.

Την ή τις εξτρα sim πρεπει να παω σε καταταστημα για να τις παρω και μονο? 

ΥΓ. Μιλησα μαζι τους, το προχωρησα και εκανα την ανανεωση/αναβαθμιση και περιμενω να φανει στα συστηματα τους για να παραγγειλω τη Sim. 

Επεξ/σία από Ashaman

47 λεπτά πριν, Ashaman είπε

ΥΓ. Μιλησα μαζι τους, το προχωρησα και εκανα την ανανεωση/αναβαθμιση και περιμενω να φανει στα συστηματα τους για να παραγγειλω τη Sim. 

Που την βρηκες την προσφορα ? Απευθειας απο Cosmote ή απο συνεργατη τους ?

5 minutes ago, andreaspA said:

Που την βρηκες την προσφορα ? Απευθειας απο Cosmote ή απο συνεργατη τους ?

Μεσα απο το app της Cosmote λογω προωρης ανανεωσης καρτοσυμβολαιου μαλλον. 

Καλημέρα στην ομάδα 

Θέλω να αγοράσω ενα μεταχειρισμενο MC801a απο αγγλια το οποίο εχει δωθει απο τον παροχο 3 και εχει και το ανάλογο λογότυπο.  Ο άνθρωπος μου είπε ότι είναι ξεκλείδωτο και μου έστειλε φωτογραφίες δοκιμής με Vodafone.  Εγω θα το δουλέψω με cosmote είναι οκ να το πάρω ?

Επίσης πια η διαφορά ενός ξεκλείδωτου ρουτερ απο παροχου και ενος ίδιου ρουτερ αγορασμένου απο κατάστημα εννοώ χωρίς το λογότυπο και την στάμπα του παροχου?

Ευχαριστώ πολύ 

received_1040283047223219.jpeg

received_1399428517331768.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Panagosrf είπε

Καλημέρα στην ομάδα 

Θέλω να αγοράσω ενα μεταχειρισμενο MC801a απο αγγλια το οποίο εχει δωθει απο τον παροχο 3 και εχει και το ανάλογο λογότυπο.  Ο άνθρωπος μου είπε ότι είναι ξεκλείδωτο και μου έστειλε φωτογραφίες δοκιμής με Vodafone.  Εγω θα το δουλέψω με cosmote είναι οκ να το πάρω ?

Επίσης πια η διαφορά ενός ξεκλείδωτου ρουτερ απο παροχου και ενος ίδιου ρουτερ αγορασμένου απο κατάστημα εννοώ χωρίς το λογότυπο και την στάμπα του παροχου?

Ευχαριστώ πολύ 

received_1040283047223219.jpeg

received_1399428517331768.jpeg

Ότι θα παίζει λογικά θα παίζει με Cosmote... Δεν θα έχεις θέμα. 

Αλλά....

Πιθανόν να έχει Custom filmware και εκτός ότι μπορεί να μην παίρνει αναβαθμίσεις, μπορεί να μην έχεις όλες τις επιλογές στις ρυθμίσεις απ΄ ότι έχει με το μαμά filmaware της  ZTE.

Επίσης από Αγγλία πρόσεχε μην έχει τίποτα τελωνεία κτλ. (Δεν ξέρω απλώς λέω)

Επειδή ήμουν και εγώ πολύ στο ψάξιμο δύο - τρείς εβδομάδες τώρα με Ebay κτλ. τελικά κατέληξα να το πάρω απο συμφορουμίτη εδώ και σήμερα παραλαμβάνω.

Έκατσα και τα ζύγισα και είπα ότι για 40-50€ παραπάνω δεν αξίζει το ρίσκο.

Επεξ/σία από papaleole

Καλησπέρα στο φόρουμ . Λέω ένα 5G modem της ZTE το MC801A αγορασμένο από συμφορουμιτη . Αρχικά μπορεί κάποιος γνωστής που έχει το ίδιο να προτείνει κάποιες ρυθμίσεις συγκεκριμένες για τη βέλτιστη λειτουργία του ; Επίσης τις τελευταίες 3 μέρες εκεί προς απόγευμα βράδυ από εκεί που κατεβάζω με 300 mbps πέφτει στα 50-60 αυτό συμβαίνει με οποία συσκευή και αν το δοκιμάσω σε αυτό σημείο και με όλους τους αριθμούς του προγράμματος . Να πω ότι έχω πακέτο COSMOTE gigamax unlimited χωρίς κανένα περιορισμό σε δεδομένα . 

14 ώρες πριν, SiderisMav είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ . Λέω ένα 5G modem της ZTE το MC801A αγορασμένο από συμφορουμιτη . Αρχικά μπορεί κάποιος γνωστής που έχει το ίδιο να προτείνει κάποιες ρυθμίσεις συγκεκριμένες για τη βέλτιστη λειτουργία του ; Επίσης τις τελευταίες 3 μέρες εκεί προς απόγευμα βράδυ από εκεί που κατεβάζω με 300 mbps πέφτει στα 50-60 αυτό συμβαίνει με οποία συσκευή και αν το δοκιμάσω σε αυτό σημείο και με όλους τους αριθμούς του προγράμματος . Να πω ότι έχω πακέτο COSMOTE gigamax unlimited χωρίς κανένα περιορισμό σε δεδομένα . 

Κλείσε το διακόπτη του 5G (από ON σε OFF) και από τα Settings / Network selection βάλε 5G NSA. Apply και μετά άνοιξε το διακόπτη. Δοκίμασε αν έχεις καλύτερη σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα. εχει κανεις το archer mr 600 ? το ειχα με βοντα και πηγαινε αρκετα καλα. τωρα με κοσμοτε, ενω με το κινητο στο ιδιο μερος παει σφαιρα το ρουτερ ειναι ισως και χειροτερα απο οτι με πριν. Μπορω να κανω κατι για να βελτιωσω την αποδοση?

25 minutes ago, bebakos11 said:

καλησπερα. εχει κανεις το archer mr 600 ? το ειχα με βοντα και πηγαινε αρκετα καλα. τωρα με κοσμοτε, ενω με το κινητο στο ιδιο μερος παει σφαιρα το ρουτερ ειναι ισως και χειροτερα απο οτι με πριν. Μπορω να κανω κατι για να βελτιωσω την αποδοση?

Να επιστρέψεις Vodafone!! 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...