Προς το περιεχόμενο

Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από drdedus,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Εντελώς πληροφοριακά να ενημερώσω ότι πήγε ο φίλος να βγάλει 2η SIM για DATA (έχει το πακέτο Vodafone Giga Business Unlimited Ultra) και του είπαν ότι πλέον απο 1/11/23 ισχύει πολιτική ορθής χρήσης για την 2η κάρτα με 300giga.

Όταν καταναλωθούν η ταχύτητα πέφτει στα 4mbps.  

Επίσης το ίδιο έχει κάνει και η Cosmote. 

• Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 830
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, karetsos είπε

που το είδε ότι το έχει κάνει και η Cosmote;

Πήρα τηλέφωνο φίλο που έχει το μαγαζί Vodafone στην πόλη μου για να τον ρωτήσω αν ισχύει, μου το επιβεβαίωσε και μου είπε ότι το ίδιο κάνει και η Cosmote.

Να επισημάνω ότι ισχύει για τις νέες κάρτες που εκδίδονται μετά από τις 1/11 και όχι σε αυτές που βγήκαν πρίν. 

3 λεπτά πριν, redbullboy είπε

Ούτε εγώ το βρίσκω κάπου, λες να λένε παπαριές οι πωλητές της Vodafone?

Τι να σου πώ.

Δεν μου το είπε ο πωλητής, μου το είπε το ίδιο τα αφεντικό.

Επειδή μου είπε το κάνανε πολλοί με τα unlimited πακέτα, δίνανε τίς κάρτες σε φίλους κτλ. και βρώμισε... 

Τώρα τι να σας πω... Αν μου είπαν παπαριές... Παπαριές σας λέω...

Επεξ/σία από papaleole
Δημοσ.

Αν έχεις μόνο μια sim ισχύει το ίδιο?

Θα σου πω εγώ τι κάνανε είχανε την μια sim στο σπίτι τους και την άλλη στο εξοχικό τους η κάπου αλλού.

Κάτι παρόμοιο γινόταν με το booster που στη αρχή δούλευε χωρίς σταθερή γραμμή και το κάνανε βόλτες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Damned7 είπε

Αν έχεις μόνο μια sim ισχύει το ίδιο?

Θα σου πω εγώ τι κάνανε είχανε την μια sim στο σπίτι τους και την άλλη στο εξοχικό τους η κάπου αλλού.

Κάτι παρόμοιο γινόταν με το booster που στη αρχή δούλευε χωρίς σταθερή γραμμή και το κάνανε βόλτες.

Όχι. 

Στην πρώτη SIM που είναι και Voise, SMS και DATA είναι απεριόριστο.

Ισχύει μόνο για την 2η που είναι μόνο DATA.

• Like 1
Δημοσ.
58 minutes ago, karetsos said:

που το είδε ότι το έχει κάνει και η Cosmote;

Του το είπαν από τη μουγκαφον ...:P Με τις ταχύτητες που έχουν είναι σα κοφτης 

Δημοσ.

Η ΚΟΤΕ ή ΚΟΤΑ αλλιώς, έχει περιορισμό στα δεδομένα της για ορθή χρήση στο όσο γουστάρει η ίδια!! Δεν αναγράφει συγκεκριμένο αριθμό GBs, σιγά να μην ανέφερε, τα κλασικά της κόλπα, τα αναφέρει και στους όρους της!! 😉
Άντε γιατί έχω σιχαθεί στην κυριολεξία να μου την εκθειάζεται...
Αν ήταν η "καλύτερη" θα ήμουν εκεί από το '95 που ασχολούμαι με την κινητή τηλεφωνία, τόσο απλά! 😊

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karetsos είπε

προς το παρών δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός από την cosmote στις extra sim.

Το επιβεβαιώνεις? 

Γιατί είμαι έτοιμος να παω να πω τον φίλο μου να μου βγάλει 2η SIM να την καρφώσω σε 5G ρουτερ γιατί μόνο η Cosmote πάει καλά.

Και εξηγώ...

Ήμουν κάτοχος Vodafone onenet και τους πρώτους 3-4 μήνες πήγαινα με 60-70mbps down και 30up.

Μετά, τον Μάρτιο περίπου που πηράξανε τις κεραίες τους και βάλαν 5G εδώ στην πόλη μου παρέδωσε πνεύμα.

Μιλάμε για 5-10mbps down και 30up.... και μιλάω για buffering σε σημείο να καταντάει εκνευριστικό.

Μετά απο συνεχή προβλήματα και τηλέφωνα η κατάσταση δεν διορθωνόταν και μου πρότειναν υπαναχώρηση ως μη επιλύσιμο  χωρίς πέναλτι. 

Σηκώθηκα έφυγα και ξεκίνησα να ψάχνομαι για το 5G της Cosmote (μιας και αν πάρω ρουτερ είπα να πάω κατευθείαν 5G και όχι σε 4G, 4G+ κτλ.)

Με φρέναρε ο φίλος απο Voda και δεν προχώρησα ακόμη.

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα είχα μετά από αναβάθμιση κεραιών σε 5G και λύθηκε με τις ταχύτητες που σου ανάφερα πριν όταν κλείδωσα στις κατάλληλες συχνότητες, μιλώντας πάντα για 4G+!!
Όταν το έχεις στην αυτόματη ανίχνευση συχνοτήτων δεν κλειδώνει στις πιο γρήγορες αλλά σε αυτές με την μεγαλύτερη ένταση σήματος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konstantinos77g είπε

Παρόμοιο πρόβλημα είχα μετά από αναβάθμιση κεραιών σε 5G και λύθηκε με τις ταχύτητες που σου ανάφερα πριν όταν κλείδωσα στις κατάλληλες συχνότητες, μιλώντας πάντα για 4G+!!
Όταν το έχεις στην αυτόματη ανίχνευση συχνοτήτων δεν κλειδώνει στις πιο γρήγορες αλλά σε αυτές με την μεγαλύτερη ένταση σήματος.

Σε αφήνει το ZTE H268Q που δίνουν μαζί με το stick k5161 (Που αυτό στην ουσία δίνει το ίντερνετ) να κλειδώσεις συχνότητες? Νομίζω πως όχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papaleole είπε

Το επιβεβαιώνεις? 

Γιατί είμαι έτοιμος να παω να πω τον φίλο μου να μου βγάλει 2η SIM να την καρφώσω σε 5G ρουτερ γιατί μόνο η Cosmote πάει καλά.

Και εξηγώ...

Ήμουν κάτοχος Vodafone onenet και τους πρώτους 3-4 μήνες πήγαινα με 60-70mbps down και 30up.

Μετά, τον Μάρτιο περίπου που πηράξανε τις κεραίες τους και βάλαν 5G εδώ στην πόλη μου παρέδωσε πνεύμα.

Μιλάμε για 5-10mbps down και 30up.... και μιλάω για buffering σε σημείο να καταντάει εκνευριστικό.

Μετά απο συνεχή προβλήματα και τηλέφωνα η κατάσταση δεν διορθωνόταν και μου πρότειναν υπαναχώρηση ως μη επιλύσιμο  χωρίς πέναλτι. 

Σηκώθηκα έφυγα και ξεκίνησα να ψάχνομαι για το 5G της Cosmote (μιας και αν πάρω ρουτερ είπα να πάω κατευθείαν 5G και όχι σε 4G, 4G+ κτλ.)

Με φρέναρε ο φίλος απο Voda και δεν προχώρησα ακόμη.

Το επιβεβαιώνω εγώ...υπάρχει όριο 100tb το μήνα στην κύρια κάρτα. Οι κάρτες που έχουν μόνο data μοιράζονται τα δεδομένα της κυρίας κάρτας όποτε έχεις αθροιστικό όριο τα 100tb ανά μήνα για όλες τις κάρτες σου...πρακτικά δεν γίνεται να τα φτάσεις ποτέ τα 100tb.

Screenshot_2023-11-20-21-38-39-997-edit_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Το επιβεβαιώνω εγώ...υπάρχει όριο 100tb το μήνα στην κύρια κάρτα. Οι κάρτες που έχουν μόνο data μοιράζονται τα δεδομένα της κυρίας κάρτας όποτε έχεις αθροιστικό όριο τα 100tb ανά μήνα για όλες τις κάρτες σου...πρακτικά δεν γίνεται να τα φτάσεις ποτέ τα 100tb.

Screenshot_2023-11-20-21-38-39-997-edit_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Ναι αλλά την κάρτα την είχες. Το όριο των 300giga που μου είπαν ισχύει για τις έξτρα sim που θα βγουν από 1/11 και μετά. 

Και ξαναλέω ότι μου το είπαν από την VODA και ότι το κάνει και η COSMOTE.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...