Arkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Σταμάτης Παπαδημητρίου είπε Καλησπερα, μπορω να ρωτησω τι ψυκτρα εχεις αγορασει? Εχω το ιδιο ρουτερ και δουλευει απροβληματιστα με καλες ταχυτητες εδω και 6 μηνες. Το μονο του προβλημα ειναι η υπερθερμανση και αυτο μονο σε συνθηκες που πιανει μεγιστη ταχυτητα. Προσωπικα μου εχει παρουσιαστει μονο κατα τη ληψη torrent και οχι πχ με κατεβασμα οτιδηποτε αλλου αρχειου παιχνιδιου κλπ. Και μετα κανει επανεκκινηση μονο του και σταματαει την φορτιση για καποιο χρονικο διαστημα. Εψαχνα και οταν το ειχα παρει μια ψυκτρα που να ταιριαζει στο μεγεθος του αλλα δεν ειχα βρει κατι. Εχω αυτο το ανεμιστηρακι https://www.skroutz.gr/s/11446467/Eurolamp-Anemistiraki-USB-10cm-Mayro.html και αυτη την ψυκτρα https://www.markidis.gr/el/psiktra-10cm-st-10cm-alouminio και απλα το ρουτερ δεν περναει τους 50 βαθμους και με καυσωνα ακομα και με full upload 90-120mb για ωρες. Χωρις αυτα επιανε 60αρια για πλακα και εκανε throttle. Θα σωθεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkelf98 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, δεδομένου ότι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου, σκεφτόμουν να καταργήσω το σταθερό στο σπίτι και να πάρω ένα ρούτερ με υποδοχή για σιμ για ίντερνετ. Δυστυχώς το μπάτζετ είναι αρκετά περιορισμένο οπότε έλεγα να πάω στο TP-LINK TL-MR6400. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην δουλέψει αυτό το σχέδιο; Αν είναι κομπλέ σαν ιδέα, είναι καλό αυτό το ρούτερ στα λεφτά του ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές; Επίσης, επειδή βλέπω ότι βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις, να προτιμήσω την τελευταία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Τσίμπησα και εγώ το mc801a της ZTE στα 250, περιμένω μόνο να έρθει πλεόν, τώρα επειδή θα μπεί στην ταράτσα θα χρειαστώ να κατεβάσω καλώδιο για να συνδέσω ρούτερ για μέσα στο σπίτι, το θέμα είναι να έχει τα εξής αν μπορείτε να προτείνετε: - QoS - NAT - Guest mode με limitations σε χρόνο και bandwith - 3 lan η παραπάνω - WiFi 6 και το ποιο βασικό είναι να δίνει το μέγιστο που παίρνει από την gigabit θύρα του zte, η απόσταση του ethernet δεν είναι πάνω από 20 μέτρα, οπότε απώλειες δεν θα έχω, έχω δει κάποια ρουτεράκια συγκριτικά και κάποια δίνουν παραπάνω κάποια λιγότερο. Σε ταχύτητες μέσο όρο έχω από 720 έως 1100 down και από 32 έως 60 up. Οπότε τι προτείνετε μέχρι τα 100€ ? Βέβαια όσο το λιγότερο καλύτερα αλλά τουλάχιστον να μην πιάνω πάνω 700 και κάτω 300 από ένα χαζορούτερ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipnotistis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 On 31/10/2023 at 17:39, darkelf98 said: Καλησπέρα, δεδομένου ότι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου, σκεφτόμουν να καταργήσω το σταθερό στο σπίτι και να πάρω ένα ρούτερ με υποδοχή για σιμ για ίντερνετ. Δυστυχώς το μπάτζετ είναι αρκετά περιορισμένο οπότε έλεγα να πάω στο TP-LINK TL-MR6400. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην δουλέψει αυτό το σχέδιο; Αν είναι κομπλέ σαν ιδέα, είναι καλό αυτό το ρούτερ στα λεφτά του ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές; Επίσης, επειδή βλέπω ότι βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις, να προτιμήσω την τελευταία; Αρχικά γιατί δεν βρίσκεις ένα παλιό κινητό σου που να υποστηρίζει tethering και απο κει και πέρα βλέπεις; Εγώ περιμένω να τελειώσει το κωλοσυμβόλαιο που με ανάγκασαν να κάνω (δεν ήξερα ότι σε αναβάθμιση ξεκινά απο το μηδέν) λόγω προβλημάτων σταθερής για να κάνω το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisslgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 παιδες καλησπερα. ενδιαφερομαι να παρω καποιο απο τα βασικα 5g routers:zte mc801a zte mu5001/mu 5002 zte mc888 pro huawei cpe pro 2 επειδη το router θα μπει στο δωματιο μου και θελω να το συνδεσω με καλωδιο ethernet με το pc,χρειαζεται να παρω extra router???(δεν με ενδιαφερει το wifi καθολου) ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, giannisslgr είπε παιδες καλησπερα. ενδιαφερομαι να παρω καποιο απο τα βασικα 5g routers:zte mc801a zte mu5001/mu 5002 zte mc888 pro huawei cpe pro 2 επειδη το router θα μπει στο δωματιο μου και θελω να το συνδεσω με καλωδιο ethernet με το pc,χρειαζεται να παρω extra router???(δεν με ενδιαφερει το wifi καθολου) ευχαριστω!!! Δεν χρειαζεσαι extra ρουτερ οχι κουμπωνεις ethernet και εισαι ετοιμος. Κλεινεις και wifi απο το ρουτερ εφοσον δεν το χρειαζεσαι και εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisslgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν χρειαζεσαι extra ρουτερ οχι κουμπωνεις ethernet και εισαι ετοιμος. Κλεινεις και wifi απο το ρουτερ εφοσον δεν το χρειαζεσαι και εισαι κομπλε. επειδη εχω διαβασει πολλους να λενε οτι υπαρχει θεμα υπερθερμανσης(ειδικα τα 5001/5002),δεν θα εχω προβλημα ε? ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, giannisslgr είπε επειδη εχω διαβασει πολλους να λενε οτι υπαρχει θεμα υπερθερμανσης(ειδικα τα 5001/5002),δεν θα εχω προβλημα ε? ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση Αν εισαι φουλ ταχυτητα μονιμα μιλαμε για 200+mb download η upload εχει θα χρειαστεις μια ψυκτρα η ανεμιστηρακι και εισαι αψογος μενουν σε πολυ χαμηλα επιπεδα ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Με το ZTE MC801A δεν χρειάζεσαι ψύξη, στο υπογράφω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Την καλημέρα μου. Είμαι και εγώ σε αναζήτηση 5G ρούτερ καθώς στην περιοχή μου είμαι στις άθλιες ταχύτητες των 3-4mbps. Η ερώτηση μου είναι: αξίζει η αγορά του ZTE MC801A (unlocked) στην τιμή των 220€ από ebay ή να κοιτάξω κάποιο άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, papaleole είπε Την καλημέρα μου. Είμαι και εγώ σε αναζήτηση 5G ρούτερ καθώς στην περιοχή μου είμαι στις άθλιες ταχύτητες των 3-4mbps. Η ερώτηση μου είναι: αξίζει η αγορά του ZTE MC801A (unlocked) στην τιμή των 220€ από ebay ή να κοιτάξω κάποιο άλλο? Αξιζει ναι. Όπως είπε ο φίλος δεν χρειάζεται ψύξη τα 5001 χρειάζονται γιατί δουλεύουν μόνιμα με μπαταρία. Αλλα έχουν την εύκολη το βγάζεις το βάζεις τσέπη και πας όπου θες. Η φορητοτητα είναι απίστευτη. Το mc801a είναι σαν κανονικο ρουτερ χωρίς μπαταρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, papaleole είπε Την καλημέρα μου. Είμαι και εγώ σε αναζήτηση 5G ρούτερ καθώς στην περιοχή μου είμαι στις άθλιες ταχύτητες των 3-4mbps. Η ερώτηση μου είναι: αξίζει η αγορά του ZTE MC801A (unlocked) στην τιμή των 220€ από ebay ή να κοιτάξω κάποιο άλλο? Αν κανω συγκριση με ενα σαπιο 4G Tp Link που σερνεται, φυσικα και αξιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 11:10 ΠΜ, papaleole είπε Την καλημέρα μου. Είμαι και εγώ σε αναζήτηση 5G ρούτερ καθώς στην περιοχή μου είμαι στις άθλιες ταχύτητες των 3-4mbps. Η ερώτηση μου είναι: αξίζει η αγορά του ZTE MC801A (unlocked) στην τιμή των 220€ από ebay ή να κοιτάξω κάποιο άλλο? Την καλημέρα μου. Μετά από τις απαντήσεις σας κατέληξα να πάρω το συγκεκριμένο ρούτερ. Κάποιοι το γράφουν ξεκλείδωτο στο Ebay ενώ ένας γράφει ότι το άνοιξε μόνο για να το ξεκλειδώσει από τον πάροχο. Έχει κανείς εμπειρία από τα σίτε που λένε ότι στέλνεις το IMEI και σου στέλνουν τον κωδικό να το ξεκλειδώσεις? (πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά). Ρωτάω σε περίπτωση που έρθει κλειδωμένο και δεν δέχεται επιστροφή. Επίσης θέλω βοήθεια γιατί ένας φίλος μου έκανε σπίτι σε ορεινή περιοχή οπού η γραμμή για ιντερνέτ δεν είναι εφικτή αλλά έχει 4G σήμα και σκέφτομαι ένα 4G router μιας και έχει το Unlimited της vodafone (θα βγάλουμε 2η κάρτα). Εδώ όμως έρχεται το μεγάλο δίλλημα... Το μπατζετ είναι στα 100-120€. Βλέπω τα TP Link (TL-MR6400 v5 - Archer MR600 v3) αλλά βλέπω και θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, απο skroutz και απο εδώ, και έχω καταμπερδευτεί... (Η αλήθεια είναι δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία με τα TP Link) Επίσης πολύ καλά σχόλια βλέπω για το Huawei 3 Pro B535-232 στο skroutz. Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο? Δεν θα είναι για βαριά χρήση (Gaming κτλ.), για κανα youtube, ίσως κανα netflix... κτλ. Βασικά το βασικό για μένα είναι να μην με ζαλίζουν κάθε λίγο και λιγάκι, δεν έχει ιντερνετ, δεν πιάνει σήμα, δεν, δεν, δεν... Δεν είμαι επαγγελματίας και κάνω εξυπηρέτηση γι αυτό τον λόγο θέλω να έχω το κεφάλι μου καθαρό. Συγνώμη εάν σας κούρασα με το κατεβατό... Κάθε βοήθεια δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήμουν ανάμεσα σε TP-Link και Huawei για 4+ και τελικά έχω πάνω από χρόνο το B535-333. Full ικανοποιημένος σε όλα!! Παίρνει και εξωτερικές κεραίες αν χρειαστεί. Σε νησί πιάνω download από minmum 70-80~ μέχρι 200 και upload ~30, με Vodafone και εγώ! Το πήρα από Amazon.de για να μην μπλέκω με Ελληνικά καταστήματα με εγγύηση. Το μόνο αρνητικό που έχει που το γνώριζα πριν το πάρω είναι ότι δεν έχει επιλογή συχνοτήτων αλλά κάνεις πολύ εύκολα την δουλειά σου με το πρόγραμμα https://www.ltehmonitor.com/en/ Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από konstantinos77g 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 On 14/11/2023 at 10:14, papaleole said: Την καλημέρα μου. Μετά από τις απαντήσεις σας κατέληξα να πάρω το συγκεκριμένο ρούτερ. Κάποιοι το γράφουν ξεκλείδωτο στο Ebay ενώ ένας γράφει ότι το άνοιξε μόνο για να το ξεκλειδώσει από τον πάροχο. Έχει κανείς εμπειρία από τα σίτε που λένε ότι στέλνεις το IMEI και σου στέλνουν τον κωδικό να το ξεκλειδώσεις? (πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά). Ρωτάω σε περίπτωση που έρθει κλειδωμένο και δεν δέχεται επιστροφή. Επίσης θέλω βοήθεια γιατί ένας φίλος μου έκανε σπίτι σε ορεινή περιοχή οπού η γραμμή για ιντερνέτ δεν είναι εφικτή αλλά έχει 4G σήμα και σκέφτομαι ένα 4G router μιας και έχει το Unlimited της vodafone (θα βγάλουμε 2η κάρτα). Εδώ όμως έρχεται το μεγάλο δίλλημα... Το μπατζετ είναι στα 100-120€. Βλέπω τα TP Link (TL-MR6400 v5 - Archer MR600 v3) αλλά βλέπω και θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, απο skroutz και απο εδώ, και έχω καταμπερδευτεί... (Η αλήθεια είναι δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία με τα TP Link) Επίσης πολύ καλά σχόλια βλέπω για το Huawei 3 Pro B535-232 στο skroutz. Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο? Δεν θα είναι για βαριά χρήση (Gaming κτλ.), για κανα youtube, ίσως κανα netflix... κτλ. Βασικά το βασικό για μένα είναι να μην με ζαλίζουν κάθε λίγο και λιγάκι, δεν έχει ιντερνετ, δεν πιάνει σήμα, δεν, δεν, δεν... Δεν είμαι επαγγελματίας και κάνω εξυπηρέτηση γι αυτό τον λόγο θέλω να έχω το κεφάλι μου καθαρό. Συγνώμη εάν σας κούρασα με το κατεβατό... Κάθε βοήθεια δεκτή. Σε 4g βάλαμε πρόσφατα σε φίλο το 6400 v4, για απλη χρήση YouTube κλπ , δεν μου έχει πει κάτι από παράπονα. το πηρε στα 55€ από το φθηνότερο καταστημα, αλλά έκανε πάνω από βδομάδα περίπου να έρθει. Κλειδί ΙΜΕΙ έχω αγοράσει τα παλιά τα χρόνια για κινητό, αν γίνεται βρες κάποιον να δέχεται PayPal. Πάντως εμένα δούλεψε τότε αυτό που μου έστειλαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα