flyer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, ababapanos είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ρούτερ και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω στο 5G η στο 4G Oι δύο μετρήσεις που έχω κάνει στο σπίτι από το κινητό μου Η μία είναι με 5G και η άλλη με 4G+ Τι συμπέρασμα βγάζετε; Γενικά με 2 μετρήσεις δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Η μέτρηση με το 4G δε πρόκειται να αλλάξει τραγικά προς τα επάνω. Η μέτρηση, όμως, στο 5G ανάλογα με τη κεραία/μπάντα που κάθε φορά λοκάρει, μπορεί να ανέβει δραματικά... Πχ στη δικιά μου χρήση, ανάλογα τη κεραία που κλειδώνω, βλέπω μέχρι 180 ή μέχρι 500-700 d/l (σε 5G). Αν, λοιπόν, η ταχύτητα που έχεις στο 4G σου αρκεί δε χρειάζεται να επενδύσεις σε 5G εξοπλισμό... Αν όμως η πιθανότητα μεγαλύτερης ταχύτητας έχει σημασία για εσένα, τότε το 5G είναι μονόδρομος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσφορά το mr600 v2 113.90 στο e-shop.gr Tο χτύπησα φυσικά… Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Αγόρασα χθες το mu5001 από Γερμανό ώστε να αντικαταστήσω τη vdsl που μας ρημάζει με το πολύ χαμηλό upload. Το έχω σε 5G και πιάνω 220mb download και 50 upload. Το πρόβλημα ότι έχω θέματα με θερμοκρασίες. Σε ανέβασμα αρχείου 30gb στο 10 λεπτο με 5Gb βγάζει υπερθέρμανση σταματάει να φορτίζει τη μπαταρία και κόβει την ταχύτητα του 5G στα 6 στο upload. Στο download δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες. Με 4G πιάνω 30mb upload και δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες. Είναι τόσο χάλια το ρουτερ με 5G? Βλέπω έχει το ίδιο ρουτερ και η Vodafone. Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο η μόνο αυτό της cosmote έχει θέματα με θερμοκρασίες? Με πρότειναν ψυκτρα να ακουμπάει πάνω του ώστε να τραβάει τη θερμότητα αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. Τι μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Αγόρασα χθες το mu5001 από Γερμανό ώστε να αντικαταστήσω τη vdsl που μας ρημάζει με το πολύ χαμηλό upload. Το έχω σε 5G και πιάνω 220mb download και 50 upload. Το πρόβλημα ότι έχω θέματα με θερμοκρασίες. Σε ανέβασμα αρχείου 30gb στο 10 λεπτο με 5Gb βγάζει υπερθέρμανση σταματάει να φορτίζει τη μπαταρία και κόβει την ταχύτητα του 5G στα 6 στο upload. Στο download δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες. Με 4G πιάνω 30mb upload και δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες. Είναι τόσο χάλια το ρουτερ με 5G? Βλέπω έχει το ίδιο ρουτερ και η Vodafone. Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο η μόνο αυτό της cosmote έχει θέματα με θερμοκρασίες? Με πρότειναν ψυκτρα να ακουμπάει πάνω του ώστε να τραβάει τη θερμότητα αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. Τι μου προτείνετε? Κάνει εξαιρετική δουλειά η ψυκτρα που είχε γράψει ένας συμφορουμιτης κάμποσες σελίδες πίσω...απο τότε που την αγορασα δεν μου έχει ανεβάσει ποτέ ξανά θερμοκρασία και σκέψου ότι το ξεσκίζω σε χρήση... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από panagiotis1988 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Κάνει εξαιρετική δουλειά η ψυκτρα που είχε γράψει ένας συμφορουμιτης κάμποσες σελίδες πίσω...απο τότε που την αγορασα δεν μου έχει ανεβάσει ποτέ ξανά θερμοκρασία και σκέψου ότι το ξεσκίζω σε χρήση... Στείλε μου λίγο το λινκ φίλε μου και κανω άμεσα αγορά. Θα την βάλω απλά επάνω στην οθόνη να την καλύπτει έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δεν εχεις καμια ψυκτρα απο παλια vga? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Gogotsa είπε Δεν εχεις καμια ψυκτρα απο παλια vga? Οχι δεν εχω κατι αυτη τη στιγμη. Με ειπαν τα παιδια απο adslgr να κλεισω wifi και να συνδεσω πανω router που θα κανει αυτη τη δουλεια. Εχω frtizbox 7530 οποτε θα εκτελεσει χρεη wifi μεχρι τωρα ηταν πανω στην vdsl και ειναι αψογο. Οποτε θα τραβαει αυτο τα δεδομενα απο το 5001. Ελπιζω να μην ανεβαζει θερμοκρασιες με κλειστο wifi αλλα θα δουμε. Πιανω πολυ δυνατο upload απο τα 5.5 που ειχα νιωθω οτι πηγα 20 χρονια μπροστα. Ανεβαζω 100gb τη μερα σε youtube και με την vdsl ειχα αγανακτησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Arkin είπε Στείλε μου λίγο το λινκ φίλε μου και κανω άμεσα αγορά. Θα την βάλω απλά επάνω στην οθόνη να την καλύπτει έτσι? Ψάξε σε προηγούμενες σελίδες στο παρόν νήμα ή δες και στο adslgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Arkin είπε Οχι δεν εχω κατι αυτη τη στιγμη. Με ειπαν τα παιδια απο adslgr να κλεισω wifi και να συνδεσω πανω router που θα κανει αυτη τη δουλεια. Εχω frtizbox 7530 οποτε θα εκτελεσει χρεη wifi μεχρι τωρα ηταν πανω στην vdsl και ειναι αψογο. Οποτε θα τραβαει αυτο τα δεδομενα απο το 5001. Ελπιζω να μην ανεβαζει θερμοκρασιες με κλειστο wifi αλλα θα δουμε. Πιανω πολυ δυνατο upload απο τα 5.5 που ειχα νιωθω οτι πηγα 20 χρονια μπροστα. Ανεβαζω 100gb τη μερα σε youtube και με την vdsl ειχα αγανακτησει. Απο οσο διαβαζω και εγω χωρις να εχω το ιδιο για να σου πω προσωπικη γνωμη, λενε οτι αμα κλεισεις το ασυρματο δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. Οποτε αυτο με το fritz ειτε σα ρουτερ ειτε σαν ΑΡ μπορεις να το δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Gogotsa είπε Απο οσο διαβαζω και εγω χωρις να εχω το ιδιο για να σου πω προσωπικη γνωμη, λενε οτι αμα κλεισεις το ασυρματο δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. Οποτε αυτο με το fritz ειτε σα ρουτερ ειτε σαν ΑΡ μπορεις να το δοκιμασεις. Θα το κανω σε 2 μερουλες που κοβετε η vdsl θα το συνδεσω με ethernet και θα παιξω μπαλιτσα με το fritz και το 5001 μονο θα τραβαει δεδομενα. Ειναι wifi 4 το 7530 νομιζω το 5001 ειναι wifi 6 αλλα δεν νομιζω να εχω θεμα για τετοιες ταχυτητες. Σημερα το δουλεψα ως 4G πιανω 220 down και 90 upload με 4G και δεν ζεσταθηκε καθολου με wifi. Οποτε λυσεις υπαρχουν πολυ τιμιο ρουτερ παντως και οταν θελω το βγαζω απο πριζα και το περνω οπου θελω και εχω κανονικα ιντερνετ. Μενει να βγει μηνιαιο πακετο για απεριοριστα απο cosmote οπως εχουν οι αλλες 2 εταιριες. Τωρα θα παιζω με το εβδομαδιαιο με 6.5 ευρω τη βδομαδα 26 ευρω το μηνα θα μου βγαινει. 31 εδινα στην 50αρα vdsl και ειχα 10 φορες χειροτερες ταχυτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Απλα συνδεσετο σαν ΑΡ να δινει μονο ασυρματο. Το wifi4 πιθανον να σε περιοριζει αλλα θα μαθεις συντομα στο ποσο θα πιανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paniti Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/12/2022 στις 7:24 ΜΜ, Arkin είπε Θα το κανω σε 2 μερουλες που κοβετε η vdsl θα το συνδεσω με ethernet και θα παιξω μπαλιτσα με το fritz και το 5001 μονο θα τραβαει δεδομενα. Ειναι wifi 4 το 7530 νομιζω το 5001 ειναι wifi 6 αλλα δεν νομιζω να εχω θεμα για τετοιες ταχυτητες. Σημερα το δουλεψα ως 4G πιανω 220 down και 90 upload με 4G και δεν ζεσταθηκε καθολου με wifi. Οποτε λυσεις υπαρχουν πολυ τιμιο ρουτερ παντως και οταν θελω το βγαζω απο πριζα και το περνω οπου θελω και εχω κανονικα ιντερνετ. Μενει να βγει μηνιαιο πακετο για απεριοριστα απο cosmote οπως εχουν οι αλλες 2 εταιριες. Τωρα θα παιζω με το εβδομαδιαιο με 6.5 ευρω τη βδομαδα 26 ευρω το μηνα θα μου βγαινει. 31 εδινα στην 50αρα vdsl και ειχα 10 φορες χειροτερες ταχυτητες. Φίλε ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ZTE MU 5001 από Γερμανό για χρήση με Cosmote Unlimited. Δοκίμασες μήπως να το έχεις στο ενσύρματο (κλειστό WiFi) σε 5G και αν ναι, συνεχίζει να ανεβάζει θερμοκρασία και να κάνει throttling το upload; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από paniti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, paniti είπε Φίλε ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ZTE MU 5001 από Γερμανό για χρήση με Cosmote Unlimited. Δοκίμασες μήπως να το έχεις στο ενσύρματο (κλειστό WiFi) σε 5G και αν ναι, συνεχίζει να ανεβάζει θερμοκρασία και να κάνει throttling το upload; Δεν το εχω δοκιμασει ακομα ετσι αλλα το εχω εδω και λιγες μερες με 4G+ στο οποιο πιανει και εδω ταβανι και ειναι στα ιδια με το 5G στην περιοχη μου. Ζεσταινετε αρκετα λιγοτερο απο οτι με 5G και μερικες φορες αν δειξει οτι ανεβασε θερμοκρασια συνεχιζει κανονικα το upload στα τερματα δεν πεφτει οπως το 5G. Τραβαω περιπου 250GB τη μερα με τα 150 να ειναι upload και τα 100 download και δειχνει να τα πηγαινει αρκετα τιμια. Με 4G εδω δινει πονο στο upload αν εχεις καλο wifi adapter θα τερματιζει τη συνδεση. Ισως μελλοντικα παω σε καμια ψυκτρα για την ωρα δεν το βρισκω αναγκαιο με 4G+ παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paniti Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν το εχω δοκιμασει ακομα ετσι αλλα το εχω εδω και λιγες μερες με 4G+ στο οποιο πιανει και εδω ταβανι και ειναι στα ιδια με το 5G στην περιοχη μου. Ζεσταινετε αρκετα λιγοτερο απο οτι με 5G και μερικες φορες αν δειξει οτι ανεβασε θερμοκρασια συνεχιζει κανονικα το upload στα τερματα δεν πεφτει οπως το 5G. Τραβαω περιπου 250GB τη μερα με τα 150 να ειναι upload και τα 100 download και δειχνει να τα πηγαινει αρκετα τιμια. Με 4G εδω δινει πονο στο upload αν εχεις καλο wifi adapter θα τερματιζει τη συνδεση. Ισως μελλοντικα παω σε καμια ψυκτρα για την ωρα δεν το βρισκω αναγκαιο με 4G+ παντα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το 5001 έχει θύρα RJ45 για καλώδιο ethernet σωστά; Το θέλω για σύνδεση σε σταθερό υπολογιστή. Μπορεί μήπως να συνδεθεί και μέσω USB-C με φορητό υπολογιστή; Ενδιαφέρον αυτό με τις ίδιες ταχύτητες 4G vs 5G... Έχω το mr600 (4G+) αλλά δεν πιάνω πάνω από 50 down, ποντάρω στο ότι το 5001 υποστηρίζει και άλλες μπάντες μπας και πιάσω παραπάνω έστω και σε 4G Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από paniti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, paniti είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το 5001 έχει θύρα RJ45 για καλώδιο ethernet σωστά; Το θέλω για σύνδεση σε σταθερό υπολογιστή. Μπορεί μήπως να συνδεθεί και μέσω USB-C με φορητό υπολογιστή; Ενδιαφέρον αυτό με τις ίδιες ταχύτητες 4G vs 5G... Έχω το mr600 (4G+) αλλά δεν πιάνω πάνω από 50 down, ποντάρω στο ότι το 5001 υποστηρίζει και άλλες μπάντες μπας και πιάσω παραπάνω έστω και σε 4G Έχει κανονικά θύρα rj45 και μπορείς να το συνδέσεις με άλλο ρουτερ κανονικά. Το mr600 είναι αξιόπιστο αλλά όχι σε ταχύτητες. Με υπολογιστή το 5001 όχι δεν έχει type c για σύνδεση. Το 5001 υποστηρίζει τα πάντα από μπάντες οπότε θα τραβήξει το μέγιστο της περιοχής σου. Είναι και φορητό βγάζεις type c και το περνεις μαζί σου κρατάει 6 7 ώρες ή μπαταρία του και φορτίζει και με power bank ειναι τρομερό εργαλείο. Η θερμοκρασία είναι ένα θέμα σε πολύ μεγάλα loads κυρίως στο ανέβασμα στο κατέβασμα δεν νιώθει αλλά αν έχεις θέμα με μια ψυκτρα των 10 ευρώ λύνετε όπως έχουν γράψει πολλά παιδιά. Παίζει στα 230 ευρώ μέσω Γερμανό με επιστροφή payzy εγώ δεν το πρόλαβα και έσκασα 299 την προηγούμενη βδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα