Προς το περιεχόμενο

Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

ipal
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από drdedus,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 830
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, surveyor81 είπε

εχω την εντυπωση αλλο το ενα αλλο το αλλο....
το πρωτο modem router και το mikrotik access point, κανουν αλλη δουλεια. εκτος αν εχει κατι το mikrotik και δεν το βλεπω τωρα που ειναι και βραδυ 

στην κάρτα sim 5G που δίνεται από την cosmote για data μονο να μπει σε κάποιο πχ κινητό ή router 5G να χρησιμοποιηθεί ως Hotspot, να θέτει με βάσει την MAC address, όριo στο uploading? Να αναγνωρίζει δηλαδήαπό την MAC address ότι πρόκειται για PC και να θέτει όριο ενώ όταν βλέπει ότι είναι κινητό, όχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταχύτητες από usb Dual Band 1200Mbps κάρτα δικτύου, PCE 3000Mbps κάρτα δικτύου και smartphone συνδεδεμένα όλα σε Router  ZTE MC901A 5G sim. usb<=PCE<smartphone

smartphone  speed.jpg

usb card.jpg

pce card.jpg

Επεξ/σία από eemix
  • Like 1

Κάνει χρήση κανείς ενός router 5G (με sim μεσα εννοείται) και οποιουδήποτε WiFi 6 receiver (USB ή PCΕ)?

Αν ναι τι ταχύτητες Upload βλέπει στο κινητό και τι στο PC?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ψάχνω κάποιο 4g router το οποίο θέλω να το τρέχω (υποχρεωτικά) bridge με το huawei της inalan οπου θα έχει μέσα μια sim για να γυρνάει αυτόματα στα data μόνο όταν πέσει η inalan και όταν η inalan ειναι ξανά up να αλλάζει πάλι αυτόματα στην σταθερή σύνδεση. Εαν γινόταν να λαμβάνω και κάποια ειδοποίηση κάθε φορά που έχει κάνει failover στην 4g συνδεση θα ηταν ιδανικό.

Κοιτάω το TP link MR 600 το V2 που προτείνετε κι εδώ, επειδή απο δίκτυα δεν ξέρω πολλά, όταν πέφτει η inalan εφόσον το TP link θα ειναι bridged πανω στης inalan, οι συσκευές που είναι συνδεμένες στις θύρες ethernet (ή μπορεί και στο wifi) του ρούτερ της inalan, θα παίρνουν απο την σύνδεση 4g του TP-Link ή μόνο οτι είναι συνδεμένο επάνω στο TP-Link θα παίρνει ιντερνετ απο τα δεδομένα οταν πέφτει η inalan?

Επεξ/σία από djnoizeteck

Κοιτάω το TCL 20R 5G για να το βαλω να τρέχει το δίκτυο στο σπίτι μια και παίζει στα 120 στο Skroutz και λένε οτι βαράει 700άρια στο speedtest. Αν το βάλω σε network switch με ethernet ανταπτορα θα παίξει το έχει δοκιμάσει κανένας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι την αγορά του ZTE MC801A. Το έχει κάποιος? Εντυπώσεις? Θα το δουλέψω με cosmote gigamax unlimited 

Επεξ/σία από iliasleon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/10/2022 στις 5:51 ΜΜ, iliasleon είπε

Σκέφτομαι την αγορά του ZTE MC801A. Το έχει κάποιος? Εντυπώσεις? Θα το δουλέψω με cosmote gigamax unlimited 

κοίτα πιο πάνω. Ο ίδιος ακριβώς συνδυασμός. Δίνει στο κινητό ταχύτητες μέσω wifi που δεν πιάνει το ίδιο με την ίδια του τη sim. Αλλά έχω ένα ιδιαίτερο πρόβλημα στο upload από PC & LAPTOP. Είναι πάντα στο 1/4 περίπου του upload από κινητό.

Επεξ/σία από eemix

Στις 15/10/2022 στις 5:51 ΜΜ, iliasleon είπε

Θετικότατες εντυπώσεις.

Κανένα πρόβλημα σε ταχύτητες (DL/UL) σε όλες τις συσκευές μου σε σχέση με τη ταχύτητα σύνδεσης. Επίσης θεωρώ ότι έχει αξιοσημείωτα καλό wifi (απόσταση και ταχύτητα)...

2 ώρες πριν, flyer είπε

Θετικότατες εντυπώσεις.

Κανένα πρόβλημα σε ταχύτητες (DL/UL) σε όλες τις συσκευές μου σε σχέση με τη ταχύτητα σύνδεσης. Επίσης θεωρώ ότι έχει αξιοσημείωτα καλό wifi (απόσταση και ταχύτητα)...

Τι ταχύτητες upload πιάνεις σε PC? Εχουν διαφορά με αυτές του κινητού? (πάντα μέσω wifi εννοείται). Με ποια wifi κάρτα είσαι στο PC?

1 ώρα πριν, eemix είπε

Τι ταχύτητες upload πιάνεις σε PC? Εχουν διαφορά με αυτές του κινητού? (πάντα μέσω wifi εννοείται). Με ποια wifi κάρτα είσαι στο PC?

Upload έχω συνήθως 30-110 σε σταθερό σημείο τοποθέτησης. Στον υπολογιστή έχω παρόμοιες  μετρήσεις με το κινητό..

Όλες οι συσκευές μου είναι apple...

21 ώρες πριν, flyer είπε

Upload έχω συνήθως 30-110 σε σταθερό σημείο τοποθέτησης. Στον υπολογιστή έχω παρόμοιες  μετρήσεις με το κινητό..

Όλες οι συσκευές μου είναι apple...

Το σκεφτομαι και εγω αλλα καθως το σπιτι μου εχει 3 οροφους θελω να χρησιμοποιησω το καλωδιο.

Με το κινητο πιανω down 600mbps. Γραφει πως παιρνει κεραια δε ξερω αν ισχυει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για ρούτερ και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω στο 5G η στο 4G

Oι δύο μετρήσεις που έχω κάνει στο σπίτι από το κινητό μου

Η μία είναι με 5G και η άλλη με 4G+

Τι συμπέρασμα βγάζετε;

Screenshot_20221108_182205.jpg

Screenshot_20221108_182054.jpg

Επεξ/σία από ababapanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...