gaig Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 8 hours ago, Gogotsa said: Ναι, κανονικα θα επρεπε να σου κλειδωσει. Δες αν το μοντεμ εχει το τελευταιο firmware Ναι, δε με αφηνει καν. Μηπως δεν εχω αρκετο σημα ή LoS? Μπορει να ανεβασει καποιος πως φαινεται η καρτελα του Cellular με primary την Ν78? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Έχει κανείς σήμερα με κόσμοτε πρόβλημα με το 5 g; Βάζω 4g δουλεύει κανονικά ,με 5 g δεν δουλεύει τίποτα ενώ έχει φουλ σήμα Μάλλον πρόβλημα περιοχής μου φαίνεται και όχι γενικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iatreio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Παιδια θελω μια λυση για 5g στο δικτυο της κοσμοτε με ρουτερ 5g χωρις να μπλεξω με ρυθμισεις. Θελω να βαλω την σιμ και να δινει οσο το δυνατον ταχυτητα καλυτερη. Μπορω να δωσω μεχρι 300 ευρω. Εχω διαβασει ολο το αρθρο και εχω καταμπερδευτει. Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι σε αυτην την κατηγορια? ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, iatreio είπε Παιδια θελω μια λυση για 5g στο δικτυο της κοσμοτε με ρουτερ 5g χωρις να μπλεξω με ρυθμισεις. Θελω να βαλω την σιμ και να δινει οσο το δυνατον ταχυτητα καλυτερη. Μπορω να δωσω μεχρι 300 ευρω. Εχω διαβασει ολο το αρθρο και εχω καταμπερδευτει. Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι σε αυτην την κατηγορια? ευχαριστω πολυ Εδώ και 1,5 χρόνο είμαι με το zte mu5001 και δεν έχω κανένα θέμα. Εχω πάρει και μια έξτρα μπαταρία μιας και με δεδομένο ότι είναι συνέχεια σε μπριζα με την μπαταρία μόνιμα πάνω του θα τα φτύσει γρήγορα, αλλά και μια ψήκτρα. Όλα αυτά με 270€ και πιάνω ταχύτητες 350-700 κατέβασμα και 40-80 ανέβασμα. Οι χειρότερες τιμές αφορούν ημέρες με καταιγίδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, iatreio είπε Παιδια θελω μια λυση για 5g στο δικτυο της κοσμοτε με ρουτερ 5g χωρις να μπλεξω με ρυθμισεις. Θελω να βαλω την σιμ και να δινει οσο το δυνατον ταχυτητα καλυτερη. Μπορω να δωσω μεχρι 300 ευρω. Εχω διαβασει ολο το αρθρο και εχω καταμπερδευτει. Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι σε αυτην την κατηγορια? ευχαριστω πολυ zte801 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 cpe pro 2 η zte801 μην μπλεκεις με μπαταριες ..Απλα ειναι πολυ καλη λυση γιατι ειναι φθηνη λυση εκεινο με την μπαταρια και κανει την δουλεια του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iatreio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 16 hours ago, SOCRATIS1000 said: cpe pro 2 η zte801 μην μπλεκεις με μπαταριες ..Απλα ειναι πολυ καλη λυση γιατι ειναι φθηνη λυση εκεινο με την μπαταρια και κανει την δουλεια του απο αυτα τα δυο ποιο ειναι καλυτερο? και αν γινεται να τα βρω ετοιμοπαραδοτα γιατι ελλαδα θελουν 3-4 βδομαδες αναμονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Πολλούς μήνες χωρίς προβλήματα. Κάνε υπομονή και ρίχνε μια ματιά κάθε μέρα, ώστε να βρεις ετοιμοπαράδοτο στα 300€. https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-5G-Router-Gigabit-Asyrmato-Wi-Fi-6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iatreio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 το πηρα αλλα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σκεφτομαι να του βαλω και μια κεραια. Εχετε να μου προτεινετε καποια κεραια ? μεχρι 100 ευρω μαζι με καλωδιο παιδια να μην ξεφυγω το κοστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Στις 4/10/2023 στις 10:24 ΜΜ, iatreio είπε Παιδια θελω μια λυση για 5g στο δικτυο της κοσμοτε με ρουτερ 5g χωρις να μπλεξω με ρυθμισεις. Θελω να βαλω την σιμ και να δινει οσο το δυνατον ταχυτητα καλυτερη. Μπορω να δωσω μεχρι 300 ευρω. Εχω διαβασει ολο το αρθρο και εχω καταμπερδευτει. Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι σε αυτην την κατηγορια? ευχαριστω πολυ https://www.amazon.de/TP-Link-Deco-X50-5G-5G-Technologie-Mesh-Technologie/dp/B0BWS5WBQ7/ref=sr_1_1_sspa?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&crid=MMW2V8Z86027&keywords=deco+x50+5g&qid=1697007685&sprefix=deco+x50+5g%2Caps%2C133&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 On 17/09/2023 at 21:32, gaig said: Εχει κανεις εμπειρια με μικροτικια σε gigamax unlimited? Τοποθεσια: 35 μετρα απο κεραια κοσμοτε, 1.2gbps max με cpe pro 2 και iphone 14, ολα κομπλε. Scope: θελω να κανω αντιστοιχο setup σε εναν φιλο γειτονα ο οποιος βρηκε πολυ φθηνα το wAP ac LTE6 kit. Δεν τον νοιαζουν τα χιλιαρια, ηθελε απλα καλο ιντερνετ με φθηνο μοντεμ Προβλημα: Σεταροντας το μικροτικ διαδοχικα σε auto (για καποιον λογο επειλεγει συνηθως 1+20), only 7 (CA 7+7), only 3 (CA 3+3), only 20, 3+7, etc βλεπω οτι πιο καλα και σταθερα παιζει στο only 3.Πιανει 40-60 down, 10-20 up. Παραπανω μονο αν το βγαλω μπαλκονι να κοιταζει την κοσμοτε με μαξ τα 110. Κλειδωνοντας το iphone σε 4G πιανω ανετα 360down/60up στο μπαλκονι. Αυτη η αδυναμια να πιασει το μικροτικ ταχυτητες μεγαλυτερες οφειλεται στο οτι ειναι cat6 ή παιρνει και καποιο πειραγμα παραπανω? ειναι ακριβα τα 5g αλλα γιατι δεν πας σε 5g? On 18/09/2023 at 09:59, gaig said: εννοεις ειναι οκ οι επιδοσεις για cat6 φανταζομαι. Οκ, το κινητο δεν ειναι κριτηριο γιατι ειναι και CAT18, αλλα μου κανει εντυπωση οτι το 110-120 ειναι το max για το cat6 (μιας και ειμαι τοσο κοντα στην κεραια) Υπαρχει περιπτωση το φρενο να προερχεται απο καποιο κλειδωμα του operator στο συγκεκριμενο tower ωστε να μην εχω ελπιδες για κατι παραπανω με το cat6? λογικα με καλυτερο Cat θα παιξεις καλυτερα.θεωρητικα ναι οι ταχυτητες του cat6 δεν θα πρεπε να ειναι αυτες που πιανεις και θα πρεπε να παιζεις καλυτερα αλλα στην πραξη αυτο δεν γινεται για καποιο λογο. ελπιζω αυτο που εχεις να ειναι 4g+ για να υποστηριζει Carrier aggregation. Και δυστυχως πολλα 4g router ειναι cat4 και cat6. και ειναι μια λεπτομερεια που δεν προσεχει ο κοσμος On 04/10/2023 at 18:16, SOCRATIS1000 said: Έχει κανείς σήμερα με κόσμοτε πρόβλημα με το 5 g; Βάζω 4g δουλεύει κανονικά ,με 5 g δεν δουλεύει τίποτα ενώ έχει φουλ σήμα Μάλλον πρόβλημα περιοχής μου φαίνεται και όχι γενικό Προβληματα μπορει να υπαρξουν για οποιοδηποτε λογο. να ανησυχεις αν περασει καμια μερα και δεν το εχουν φτιαξει. On 04/10/2023 at 22:24, iatreio said: Παιδια θελω μια λυση για 5g στο δικτυο της κοσμοτε με ρουτερ 5g χωρις να μπλεξω με ρυθμισεις. Θελω να βαλω την σιμ και να δινει οσο το δυνατον ταχυτητα καλυτερη. Μπορω να δωσω μεχρι 300 ευρω. Εχω διαβασει ολο το αρθρο και εχω καταμπερδευτει. Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι σε αυτην την κατηγορια? ευχαριστω πολυ σε αυτα τα λεφτα παιζουν μονο zte.σε πιο ακριβα mikrotik kai fritz και teltonika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaig Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 On 15/10/2023 at 19:03, poulinos said: ειναι ακριβα τα 5g αλλα γιατι δεν πας σε 5g? λογικα με καλυτερο Cat θα παιξεις καλυτερα.θεωρητικα ναι οι ταχυτητες του cat6 δεν θα πρεπε να ειναι αυτες που πιανεις και θα πρεπε να παιζεις καλυτερα αλλα στην πραξη αυτο δεν γινεται για καποιο λογο. ελπιζω αυτο που εχεις να ειναι 4g+ για να υποστηριζει Carrier aggregation. Και δυστυχως πολλα 4g router ειναι cat4 και cat6. και ειναι μια λεπτομερεια που δεν προσεχει ο κοσμος Εγω 5G συσκευη εχω. Η ερωτηση που κανω ειναι για φιλο/ενοικο της ιδιας πολυκατοικιας που βρηκε ενα LHGG cat6 και πιο πολυ απορια δικη μου για το ποιο ειναι το μεγιστο της συσκευης αυτης ενω οι συνθηκες ειναι θεωρητικα ιδανικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 On 17/10/2023 at 12:56, gaig said: Εγω 5G συσκευη εχω. Η ερωτηση που κανω ειναι για φιλο/ενοικο της ιδιας πολυκατοικιας που βρηκε ενα LHGG cat6 και πιο πολυ απορια δικη μου για το ποιο ειναι το μεγιστο της συσκευης αυτης ενω οι συνθηκες ειναι θεωρητικα ιδανικες. δυστυχως τα μεγιστα θεωρητικα δεν βλεπω να τα πιανεις.οποτε μονοδρομος θα ειναι να παρει κανα 5g με το καλο για να πετυχει και τα μεγιστα αλλα και να ειναι futureproof. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σταμάτης Παπαδημητρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/10/2023 στις 10:39 ΜΜ, panagiotis1988 είπε Εδώ και 1,5 χρόνο είμαι με το zte mu5001 και δεν έχω κανένα θέμα. Εχω πάρει και μια έξτρα μπαταρία μιας και με δεδομένο ότι είναι συνέχεια σε μπριζα με την μπαταρία μόνιμα πάνω του θα τα φτύσει γρήγορα, αλλά και μια ψήκτρα. Όλα αυτά με 270€ και πιάνω ταχύτητες 350-700 κατέβασμα και 40-80 ανέβασμα. Οι χειρότερες τιμές αφορούν ημέρες με καταιγίδα... Καλησπερα, μπορω να ρωτησω τι ψυκτρα εχεις αγορασει? Εχω το ιδιο ρουτερ και δουλευει απροβληματιστα με καλες ταχυτητες εδω και 6 μηνες. Το μονο του προβλημα ειναι η υπερθερμανση και αυτο μονο σε συνθηκες που πιανει μεγιστη ταχυτητα. Προσωπικα μου εχει παρουσιαστει μονο κατα τη ληψη torrent και οχι πχ με κατεβασμα οτιδηποτε αλλου αρχειου παιχνιδιου κλπ. Και μετα κανει επανεκκινηση μονο του και σταματαει την φορτιση για καποιο χρονικο διαστημα. Εψαχνα και οταν το ειχα παρει μια ψυκτρα που να ταιριαζει στο μεγεθος του αλλα δεν ειχα βρει κατι. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από Σταμάτης Παπαδημητρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Σου έστειλα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα