Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω κάτι από Γερμανία το οποίο κοστίζει αρκετά.

Ο μεσάζοντας μου έχει δώσει το vat number της εταιρίας, το οποίο στο vies check δεν βγάζει κάποια διευθυνση ή όνομα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν ξέρω ή δεν έχω σκεφτεί στο να καλυφθώ παραπάνω;

Έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του μηχανήματος, έχω βρει τυχαιά φωτογραφία εκτός της αγγελίας που συνάδει με τη ταχυδρομική διευθυνση που μου έχει δώσει ο μεσάζοντας και τελος, έχω βρει τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, αλλά σε άλλη επιχείρηση, στην ίδια διευθυνση που μου έχει πει ότι βρίσκεται η εταιρία μεταπώλησης.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω το ποσό που κοστίζει αυτό που θα αγοράσεις,αλλά αν είναι πάνω από 100.000€  θα σου πρότεινα  μόνο με παρουσία δικηγόρου να γίνει η αγορά.

Υπάρχουν ειδικά γραφεία,που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους αγορές μεγάλης αξίας.

Δημοσ.

Επειδή δούλευα παλιότερα σε εταιρεία που έκανε εισαγωγές μεγάλων γεωργικών μηχανημάτων από Γερμανία, είχαμε συνεργασία με δικηγορικό γραφείο εκεί που έκανε τη διαμεσολάβηση. Βέβαια για πολύ μεγαλύτερα ποσά.

Τώρα για 15.000 που είναι ένα σεβαστό ποσό δεν μπορείς να πας για να δείς ο ίδιος τον πωλητή και τις εγκαταστάσεις, εφόσον δεν γνωρίζεις την εταιρεία;

Σίγουρα το ταξίδι θα κοστίσει λιγότερο απ' το να ρισκάρεις να κάνεις κατάθεση.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες. Προφανώς το έχω σκεφτεί, απλά ήθελα να το αποφυγω. Τα γραφεία που αναλαμβάνουν αυτό πώς λέγονται; Λογικά θα έχουν και την προμηθειά τους...

Δημοσ.

Σίγουρα είχαν προμήθεια και αρκετά μεγάλη φαντάζομαι, γιατί θυμάμαι τον διευθυντή να τους στολίζει με διάφορα,όταν έκλεινε το τηλέφωνο.

Δεν γνωρίζω πως λέγονται αλλά ήταν δικηγορικό γραφείο.

Δημοσ.

Λοιπόν ρώτησα σήμερα, το γραφείο ήταν αυτό:

https://www.dentons.com/en/global-presence/europe/germany

Η προμήθεια ήταν 4-5%, βέβαια για  αγορές μηχανημάτων όπως αυτό:

https://www.sidiros.gr/agriculturalmachinery/165NE100-SRRD-SYGKOMISTIKH-PATATAS-2-SEIRON-PLEYRIKHS-EKFORTOSHS-ME-SKATZOXOIRO-KAI-TAINIA-FYLLON-20046

Όπως και να χει στείλε ένα email να τους ρωτήσεις 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...