Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, George268 είπε

Τωρα το (πολιτικοποιησες) το θεμα....

Όταν δεν ξέρουμε που παν τα τέσσερα δεν κάνουμε οχτάρια.

• Like 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, George268 είπε

Τωρα το (πολιτικοποιησες) το θεμα....

σου εστειλα ενα μνμ. Και πολυ απλα παλι λεω δεν συμφερει. Σου αρεσει καλος.. Δεν σου αρεσει παλι καλος. Δεν πουλαω ουτε  πετρελαιο ουτε ηλεκτρικο.

Και επειδή φαίνεται δε θες να κατανοήσεις, θα σου επαναλάβω ό,τι σου έγραψα και στο μήνυμα. Ό,τι έχω να πω πάνω στο θέμα, το λέω δημόσια για να μπορεί όποιος θέλει να απαντήσει στα λεγόμενά μου. Πόσταρα εδώ 2 links με στοιχεία από μελέτες κύκλου ζωής ανάμεσα σε αυτοκίνητα με ΜΕΚ και με μπαταρίες. Διάβασέ τα και απάντα πάνω σε αυτά αν θες να γίνει κουβέντα. Γιατί επιλέγεις να τα αγνοείς.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MikeKata είπε

Και επειδή φαίνεται δε θες να κατανοήσεις, θα σου επαναλάβω ό,τι σου έγραψα και στο μήνυμα. Ό,τι έχω να πω πάνω στο θέμα, το λέω δημόσια για να μπορεί όποιος θέλει να απαντήσει στα λεγόμεν'α μου. Πόσταρα εδώ 2 links με στοιχεία από μελέτες κύκλου ζωής ανάμεσα σε αυτοκίνητα με ΜΕΚ και με μπαταρίες. Διάβασέ τα και απάντα πάνω σε αυτά αν θες να γίνει κουβέντα. Γιατί επιλέγεις να τα αγνοείς.

ΟΚ....Εφοσον τα μαθηματικα σου ειναι σωστα ο κοσμος ειναι πολυ χαζος που δεν σε ακουλουθει.... και σου λεω δεν συμαφερει ακομα αν δεν θες μην το καταλαβενεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, George268 είπε

κατι θα ξες... 

Το well to wheels είναι βασική γνώση που έχουν και παιδιά δημοτικού.

Το να πετάς επιστημονικές ασυναρτησίες χωρίς νούμερα δεν σε βοηθάει.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, grayden είπε

Το well to wheels είναι βασική γνώση που έχουν και παιδιά δημοτικού.

Το να πετάς επιστημονικές ασυναρτησίες χωρίς νούμερα δεν σε βοηθάει.

απο εξυπναδες φουλ.  να με βοηθησει σε τι? εχεις χασει την μπαλα. και το κακο ειναι οτι δνε την ειχες καν ποτε φιλε μου....

Δημοσ.

απο εξυπναδες φουλ.  να με βοηθησει σε τι? εχεις χασει την μπαλα. και το κακο ειναι οτι δνε την ειχες καν ποτε φιλε μου....

Μιας και δεν την είχα ποτέ, για δείξε μας well to wheels efficiency να μορφωθούμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, grayden είπε

Μιας και δεν την είχα ποτέ, για δείξε μας well to wheels efficiency να μορφωθούμε.

Παλι χαθηκες... Αν θου σου δειξω κατι θα ειναι αυτο που θελω εγω..... Και απλως θα σου πω παλι δεν συμφαιρει αλλιως θα τα καναμε ηδη....

Το κοστος υποδομων ειναι πολυ απλησιαστο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, George268 είπε

Παλι χαθηκες... Αν θου σου δειξω κατι θα ειναι αυτο που θελω εγω..... Και απλως θα σου πω παλι δεν συμφαιρει αλλιως θα τα καναμε ηδη....

Δείξε μας λοιπόν, τι περιμένεις;

Δημοσ.

εσυ με το ζορι κατι θες να δεις....

Που είναι τα στοιχεία; Αφού δεν συμφέρει θα είναι εύκολο να το αποδείξεις. Περιμένω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, grayden είπε

Που είναι τα στοιχεία; Αφού δεν συμφέρει θα είναι εύκολο να το αποδείξεις. Περιμένω.

οκ θα σου το αποδειξω... θα ειχε γινει αν ηταν πιο κερδοφορο πρως το παρων δεν ειναι γιατι τρελενεσε? δεν λεω οτι δεν θα ειναι αλλα ακομα δεν ειναι αν τα φωτοωολταικα και οι (ΑΕΡΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ) ειναι η πηγη τοτε ναι συμφαιρει με 1000 αλλα ακομα οχι. Σορρυ πετα μου πετρες αν δεν συμφωνεις οκ

Δημοσ.

οκ θα σου το αποδειξω... θα ειχε γινει αν ηταν πιο κερδοφορο πρως το παρων δεν ειναι γιατι τρελενεσε? δεν λεω οτι δεν θα ειναι αλλα ακομα δεν ειναι αν τα φωτοωολταικα και οι (ΑΕΡΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ) ειναι η πηγη τοτε ναι συμφαιρει με 1000 αλλα ακομα οχι. Σορρυ πετα μου πετρες αν δεν συμφωνεις οκ

Σου ζητάω να μου αποδείξεις με στοιχεία αυτά που ισχυρίζεσαι και μου γράφεις αυτά; Σοβαρά τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MikeKata είπε

Ανεμογεννήτριες λέγονται. Παράξενο, και το '90 που σας μάθαιναν τις μεκ, το ίδιο όνομα είχαν.

PS Στην Αμερικη που ειμουνα το 90 τις λεγαμε air  generator το 95 και μετα αρχησε το wind generator.... γυρνα και λιγο εξω...

9 λεπτά πριν, grayden είπε

Σου ζητάω να μου αποδείξεις με στοιχεία αυτά που ισχυρίζεσαι και μου γράφεις αυτά; Σοβαρά τώρα;

τι στοιχεια να σου δωσω το κοστος υποδομων και η συντήρηση του ειναι ασυμφορο αλιως θα ειχε γινει... εδω τα κλιματιστικα αναβουν το καλοκαιρι ολοι  και πεφτει ι δεη τι να πω δεν ξερω τι θελεις....

Επεξ/σία από George268
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, George268 είπε

τι στοιχεια να σου δωσω το κοστος υποδομων και η συντήρηση του ειναι ασυμφορο αλιως θα ειχε γινει... εδω τα κλιματιστικα αναβουν το καλοκαιρι ολοι  και πεφτει ι δεη τι να πω δεν ξερω τι θελεις....

Απόδειξέ το, δείξε μου τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Επεξ/σία από grayden

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...