dtk-386 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε Στην τιμη αυτη μονο SAMSUNG θα επαιρνα, δεν την ξερω καν σαν εταιρια για να δωσω τοσα λεφτα, αλλα βλεπω πολυ προμοσιον τον τελευταιο καιρο.. Θυγατρική της γνωστής Oppo και αδερφή της OnePlus. Δεν την λες άγνωστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, tsarouc είπε Παιδιά χωνέψετε το. Κάποιες εταιρίες όπως η realme πάνε τρένο και προσφέρουν πολλά και τίμια με λίγα χρήματα. Η ίδια πρόταση πριν από 2-3 χρόνια και θα περιέγραφες ακριβώς την ΧΙΑΟΜΙ και είδαμε πού έχει πάει. Όλες οι εταιρείες, ειδικά οι ποιό «άγνωστες» ξεκινάνε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, προσφέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους και μόλις καταλάβουν ένα μερίδιο από την πίτα γίνονται και αυτές mainstream. Γνωρίζω ότι η Realme είναι παρακλάδι της Οppo και Oneplus και ενδεχωμένος να δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει όπως και η Honor για την Huawei. Μόνο ο καιρός θα δείξει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Ας βγαίνουν συνεχώς τέτοιες εταιρείες να επωφελουμαστε εμείς τότε. Δεν είμαι μέτοχος της Apple, Samsung, Xiaomi για να τους στηρίζω επ αόριστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, dpolal είπε Η ίδια πρόταση πριν από 2-3 χρόνια και θα περιέγραφες ακριβώς την ΧΙΑΟΜΙ και είδαμε πού έχει πάει. Όλες οι εταιρείες, ειδικά οι ποιό «άγνωστες» ξεκινάνε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, προσφέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους και μόλις καταλάβουν ένα μερίδιο από την πίτα γίνονται και αυτές mainstream. Γνωρίζω ότι η Realme είναι παρακλάδι της Οppo και Oneplus και ενδεχωμένος να δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει όπως και η Honor για την Huawei. Μόνο ο καιρός θα δείξει. Σωστός. Απλά στην συγκεκριμένη και κάθε συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει μελλοντικά η κάθε εταιρία εφόσον δεν έχουμε μετοχές της. Εμείς είμαστε καταναλωτές και ακολουθούμε την τεχνολογία και πάμε όπου μας συμφέρει. Αυτό πρέπει να καταλάβουν μερικοί ξεκολλώντας και συνειδητοποιώντας ότι εδώ συζητάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις που θα βοηθήσουν μελλοντικά αυτούς που απλά διαβάζουν, για να ενημερωθούν προτού κάνουν μια νέα αγορά. Όσο για την Xiaomi θεωρώ πως δεν έχει ξεφύγει πολύ. Οι ναυαρχίδες της παραμένουν σε σχετικά χαμηλές τιμές και παράλληλα προσφέρει μοντέλα με κορυφαία χαρακτηριστικά με αρκετά χαμηλότερες τιμές από τις υπόλοιπες "δήθεν" επώνυμες μάρκες. Πάντως η realme που συζητάμε εδώ τώρα έχει πάρει καλή φορά και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ο ανταγωνισμός όσο υπάρχει ξέρουμε ότι αυτός που ωφελείται κυρίως είναι ο καταναλωτής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasimo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, chios είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιους τους πειράζει η τιμή; Ελεύθερη αγορά έχουμε. Επειδη δεν ακούστηκε την πρώτη φορα.....το ξαναβαζω και δείτε καλα τις φωτογραφίες.....ειναι απαραδεκτες...κοκκος, barrel, overexposure.......απαραδεκτη καμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cocomel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 η realme είναι μόδα πλέον τα μικρά παιδιά realme παίρνουν iphone θα παρει ο επιχειρηματίας αλλα και ο ντελιβερας που δουλεύει για 3 ευρώ και θέλει να νοιώσει λιγο κάτι παραπάνω βεβαια μια ζωη ντελιβερας θα ειναι αλλα οκ 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, tsarouc είπε Αυτό πρέπει να καταλάβουν μερικοί ξεκολλώντας και συνειδητοποιώντας ότι εδώ συζητάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις που θα βοηθήσουν μελλοντικά αυτούς που απλά διαβάζουν, για να ενημερωθούν προτού κάνουν μια νέα αγορά. Να είσαι σίγουρος ότι στην Ελλάδα αυτοί που διαθέτουν 700+ευρώ για αγορά smartphone, πριν αγοράσουν μπαίνουν στο Insomnia και διαβάζουν τα σχόλια. 100% όχι αστεία 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NERRY Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, tsarouc είπε Το τονίζει ότι είναι οικολογικό το υλικό του και ότι δεν είναι αδιάβροχο. Υπάρχουν ακριβά κινητά που δεν είναι αδιάβροχα και δεν είναι μόνο αυτό που είναι και φτηνό. Το να το πετάξεις το βράδυ πριν πας για ύπνο όπως λες δεν το πετάς ακριβώς. Το τοποθετείς με προσοχή στο κέντρο και ο χρόνος είναι ίδιος για να του βάλεις το βύσμα για φόρτιση. Πέραν αυτού δεν είναι και το καλύτερο να φορτίζεις ένα κινητό ολονυχτίς όπως θα ξέρεις φαντάζομαι. Όσο για να μιλάς με ακουστικά αυτό το κάνεις και όταν το έχεις κανονικά με βύσμα στην φόρτιση. Επαναλαμβάνω άχρηστη η συγκεκριμένη δυνατότητα. Τέλος δεν προσπαθώ να χρυσωσω κανένα χάπι και δεν είμαι οπαδός καμίας εταιρίας. Εσύ όμως που το κατηγορείς ως ακριβό μπορείς να παραθέσεις ένα αντίστοιχο κινητό με αυτές τις δυνατότητες το hardware και την ποιότητα που διαθέτει στα 570 ευρώ που κοστίζει? Εδώ σε θέλω. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσε Η επίσημη τιμή είναι αυτή που το βρίσκεις για να το αγοράσεις. Η προτιμώμενη τιμή ποτέ δεν με ενδιέφερε και φαντάζομαι ούτε εσένα ούτε κανένα. Δεν έχει 850. Έχει 570 + ΦΠΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις? Πάμε με ένα κινητό της Samsung για να σου αποδείξω ότι έχεις λάθος. Fold 2. Ούτε ip rating έχει ούτε ζουμ και η προτιμώμενη τιμή Ευρώπης ήταν 2000 ευρώ. Παρακάτω... Στο realme gt 2 neo. Δεν έχει gen1 τον τελευταίο νεότερο επεξεργαστή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μεγάλες διαφορές. Στο θέμα τιμής συνεχίζω και σε εσένα έχει 570 + ΦΠΑ. Η 12/256. Δες Σκρουτζ... Πόσο δύσκολο είναι. Στο θέμα της υποστήριξης τώρα. Τι να τις κάνω τις ενημερώσεις όταν δεν διορθώνουν τίποτε ουσιαστικό όπως προβλήματα σχεδιασμού και υλικών. Να την βράσω την υποστήριξη αυτή. Εμένα το vivo x70 pro plus που έχω ακόμη 12 δεν έχει πάρει και παίρνει κάθε 2 εβδομάδες ενημέρωση με προσοχή και σταθερότητα και με πραγματικές βελτιώσεις. Δεν μπορούν να δώσουν την 12? Μπορούν αλλά θα το κάνουν όταν θα είναι εντελώς απροβληματιστη όχι όπως η Samsung με τα άπειρα προβλήματα lags και ασυμβατότητες! Παιδιά χωνέψετε το. Κάποιες εταιρίες όπως η realme πάνε τρένο και προσφέρουν πολλά και τίμια με λίγα χρήματα. 12/256 gen1 και κορυφαίες κάμερες με 570 ευρώ. Παμεεεεεεεε...βασικά εγώ όχι. Περιμένω x80 pro plus και ως τότε χαλαρά με το x70 pro plus είμαι για πρώτη φορά καλυμμένος και δε ψάχνω να βρω κάτι καλύτερο αφού δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γενικεύεις μια δική σου άποψη. Λογικά δεν θα έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ασύρματη φόρτιση ή δεν θα βόλεψε εσένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ. γνωρίζω πολύ κόσμο που τον βολεύει. Όσο για το αν κάνει ή όχι να φορτίζουμε το βράδυ, σε ενημερώνω ότι τα κινητά δεν φοβούνται την νυχτερινή φόρτιση, το θέμα είναι να μην τα φορτίζεις δίπλα στο κεφάλι σου. 17 ώρες πριν, tsarouc είπε Το τονίζει ότι είναι οικολογικό το υλικό του και ότι δεν είναι αδιάβροχο. Υπάρχουν ακριβά κινητά που δεν είναι αδιάβροχα και δεν είναι μόνο αυτό που είναι και φτηνό. Το να το πετάξεις το βράδυ πριν πας για ύπνο όπως λες δεν το πετάς ακριβώς. Το τοποθετείς με προσοχή στο κέντρο και ο χρόνος είναι ίδιος για να του βάλεις το βύσμα για φόρτιση. Πέραν αυτού δεν είναι και το καλύτερο να φορτίζεις ένα κινητό ολονυχτίς όπως θα ξέρεις φαντάζομαι. Όσο για να μιλάς με ακουστικά αυτό το κάνεις και όταν το έχεις κανονικά με βύσμα στην φόρτιση. Επαναλαμβάνω άχρηστη η συγκεκριμένη δυνατότητα. Τέλος δεν προσπαθώ να χρυσωσω κανένα χάπι και δεν είμαι οπαδός καμίας εταιρίας. Εσύ όμως που το κατηγορείς ως ακριβό μπορείς να παραθέσεις ένα αντίστοιχο κινητό με αυτές τις δυνατότητες το hardware και την ποιότητα που διαθέτει στα 570 ευρώ που κοστίζει? Εδώ σε θέλω. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσε Η επίσημη τιμή είναι αυτή που το βρίσκεις για να το αγοράσεις. Η προτιμώμενη τιμή ποτέ δεν με ενδιέφερε και φαντάζομαι ούτε εσένα ούτε κανένα. Δεν έχει 850. Έχει 570 + ΦΠΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις? Πάμε με ένα κινητό της Samsung για να σου αποδείξω ότι έχεις λάθος. Fold 2. Ούτε ip rating έχει ούτε ζουμ και η προτιμώμενη τιμή Ευρώπης ήταν 2000 ευρώ. Παρακάτω... Στο realme gt 2 neo. Δεν έχει gen1 τον τελευταίο νεότερο επεξεργαστή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μεγάλες διαφορές. Στο θέμα τιμής συνεχίζω και σε εσένα έχει 570 + ΦΠΑ. Η 12/256. Δες Σκρουτζ... Πόσο δύσκολο είναι. Στο θέμα της υποστήριξης τώρα. Τι να τις κάνω τις ενημερώσεις όταν δεν διορθώνουν τίποτε ουσιαστικό όπως προβλήματα σχεδιασμού και υλικών. Να την βράσω την υποστήριξη αυτή. Εμένα το vivo x70 pro plus που έχω ακόμη 12 δεν έχει πάρει και παίρνει κάθε 2 εβδομάδες ενημέρωση με προσοχή και σταθερότητα και με πραγματικές βελτιώσεις. Δεν μπορούν να δώσουν την 12? Μπορούν αλλά θα το κάνουν όταν θα είναι εντελώς απροβληματιστη όχι όπως η Samsung με τα άπειρα προβλήματα lags και ασυμβατότητες! Παιδιά χωνέψετε το. Κάποιες εταιρίες όπως η realme πάνε τρένο και προσφέρουν πολλά και τίμια με λίγα χρήματα. 12/256 gen1 και κορυφαίες κάμερες με 570 ευρώ. Παμεεεεεεεε...βασικά εγώ όχι. Περιμένω x80 pro plus και ως τότε χαλαρά με το x70 pro plus είμαι για πρώτη φορά καλυμμένος και δε ψάχνω να βρω κάτι καλύτερο αφού δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γενικεύεις μια δική σου άποψη. Λογικά δεν θα έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ασύρματη φόρτιση ή δεν θα βόλεψε εσένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ. γνωρίζω πολύ κόσμο που τον βολεύει. Όσο για το αν κάνει ή όχι να φορτίζουμε το βράδυ, σε ενημερώνω ότι τα κινητά δεν φοβούνται την νυχτερινή φόρτιση, το θέμα είναι να μην τα φορτίζεις δίπλα στο κεφάλι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JonnyBoy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Πολύ καλό κινητό. Το ότι δεν έχει τόσο μεγάλο ζουμ δεν είναι και κάτι το τραγικό με δεδομένο ότι κανένα κινητό δεν ξεπερνά το 10x. Την steel black έκδοση θα την απέφευγα διότι το γυαλί μπορεί να δείχνει πιο πολυτελές αλλά γλυστράει και είναι πιο εύθραστο. Ειδικά αφού δεν είναι victus στην πλάτη. Οι υπερευρυγώνια και fisheye κάμερα και η μικροσκοπική είναι ευχάριστες προσθήκες για αυτούς που αρέσκονται στις καμπύλες και τους αρέσει ο μικρόκοσμος. Τα 60 Hz ελπίζω να λυθούν με κάποια αναβάθμιση. Ωραίο,all around κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Υπάρχει κάποιος που δίνει τόσα λεφτά και δεν το βάζει σε θήκη; Ας γλυστραει το γυαλί. Σιγά τα αβγά.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelwithyou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 On 23/03/2022 at 20:11, Panoramix27 said: Ρώτησα στη Vodafone και μου είπαν πως το μοντέλο δεν υποστηρίζεται από την εταιρεία ως προς τη λήψη 5G σήματος και ούτε ξέρουν αν θα το υποστηρίξουν ποτέ. Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να το επαληθεύσει; Το έχω εγώ κανονικά 5g και vodafone και cosmote 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 12:00 ΠΜ, whoever81 είπε Τουμπανέιρος αλλά νομίζω το flagship killer και πραγματικό VFM για φέτος ειναι το Realme GT Neo 3. Γενικά η Realme σαρώνει θα λέγαμε. Πραγματικα εξαιρετικο το GT neo 3 απο καθε αποψη. Ο mediatek 8100 ειναι πολυ πιο κρυος και δυνατος σε single core performance απο 8 gen 1 και πιο efficiency. Ερχεται συντομα θα εξαφανισει οτι υπαρχει πανω απο τα 500 ευρω. Η realme γενικα σκοτωνει και θα μπει 3αδα στο μελλον η xiaomi εχει καβαλησει καλαμι και δεν προκειται να της βγει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2022 στις 12:00 ΠΜ, whoever81 είπε Τουμπανέιρος αλλά νομίζω το flagship killer και πραγματικό VFM για φέτος ειναι το Realme GT Neo 3. Γενικά η Realme σαρώνει θα λέγαμε. Ανάλογα τι ψάχνεις. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο μια συσκευή αλά gaming smartphone, τότε τα GT Neo γενικά είναι τα αντίστοιχα Poco F της Realme και είναι καλές εναλλακτικές. Βέβαια μην κάνετε το λάθος και περιμένετε να δείτε το GT neo 3 στα 300ευρω. Λογικά 450 με 500ευρώ θα έχει που σε αυτά τα χρήματα χάνεται το value του και απλά πληρώνεις το ακριβότερο τσιπάκι και την κάμερα με Ois σε σχέση με το GT Neo 2. Η Realme προσπαθεί να πάρει μερίδιο στην αγορά και προσφέρει αρκετά καλές συσκευές, αλλά είναι θέμα χρόνου και αυτή να ανεβάσει αρκετά τις τιμές και να γίνει όπως οι άλλες. Τα 850ευρώ αρχικής τιμής για το GT 2 pro 256gb βαράνε το πρώτο καμπανάκι αλά Oneplus πριν και αυτή φτάσει τα 1000+ευρώ στις ναυαρχίδες. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα