Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που λέτε, χθες έκατσα και μετέφερα μερικά παιχνίδια PS5 από τον εσωτερικό SSD στον M2. Αφού τελείωσε η μεταφορά των αρχείων, ανακάλυψα ότι παραμένουν 34GB δεδομένων στην ενότητα "παιχνίδια και εφαρμογές", παρόλο που λέει ότι δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι εκεί όταν την εξετάζω. Έκανα clear το cache, έκανα rebuild το database, προσπάθησα να γράψω καινούρια δεδομένα στον SSD, τζίφος. Το μόνο που απομένει να δοκιμάσω είναι να κάνω format την κονσόλα.

Το θέμα είναι ότι δε γνωρίζω πώς ακριβώς επηρεάζει αυτό τα παιχνίδια που έχω στον M2 και κάποια άλλα που έχω σε έναν εξωτερικό SSD. Το format σε ρωτάει αν θες να σβήσεις τα δεδομένα του M2 μαζί με αυτά της κονσόλας ή απλά σβήνει ό,τι βρει από μόνο του; Και επίσης, αν υποθέσουμε ότι κάνω το format και τα παιχνίδια του M2 μένουν άθικτα, μπορώ μετά να παίξω και τα παιχνίδια που έχω στον εξωτερικό δίσκο; Ή πρέπει να κάνω format και τον M2 και τον εξωτερικό μαζί με την κονσόλα και να εγκαταστήσω τα πάντα από το μηδέν;

Συγγνώμη αν ακούγονται χαζές αυτές οι ερωτήσεις. Θέλω να πιστεύω ότι σου δίνεται η επιλογή να μη σβήσεις τα δεδομένα στον M2. Και φυσικά μπορώ να αποσυνδέσω τον εξωτερικό πρωτού κάνω το format. Ωστόσο, δε ξέρω αν η επανεγκατάσταση του λογισμικού σε αναγκάζει να σβήσεις όλα τα δεδομένα, ακόμα κι αν βρίσκονται σε διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...